toxinele din ficat rinichi si vezica

Cum să elimini toxinele din ficat, rinichi și vezică. 5 metode simple

Descoperă cum să elimini toxinele din ficat, rinichi și vezică într-un mod simplu și natural!
Ficatul, rinichii și vezica sunt toate organe importante, dar care sunt adesea ignorate pe termen lung. Menținerea sănătății acestora îți poate salva viața!

Cum să elimini toxinele din ficat, rinichi și vezică


Consumă mai puțină sare

Multe dintre aceste alimente au devenit parte din dieta noastră zilnică, dar, în realitate, ar trebui consumate cu moderație. Printre acestea se numără cafeaua, sucurile, sarea și alimentele foarte bogate în proteine. Încearcă o mini detoxifiere la fiecare câteva zile și ia o pauză de la consumul acestor alimente cel puțin de două ori pe săptămână.
Le poți înlocui cu ușurință cu versiunile lor fără sare, spre exemplu.

Consumă mai mult ceai, apă și afine

Mâncarea nu este inamicul tău, deoarece există o mulțime de alimente pe care le poți adăuga în dieta ta care ajută la reducerea toxinelor din organism. Acestea includ băuturi precum ceaiul verde, ceaiul de ghimbir și apa plată. Adăugarea mai multor fructe și legume, în special afine, poate ajuta în această privință, de asemenea. Fructele pot fi consumate atât la micul dejun, sub formă de desert sau ca gustare.

Ia-ți vitaminele necesare

Există multe plante medicinale care ajută la menținerea sănătății rinichilor și care conțin vitamina B6, Omega-3 și citrat de potasiu.
Toate acestea te pot ajuta să reduci riscul de a dezvolta pietre la rinichi. Mulți dintre acești nutrienți de susținere pot fi întâlniți sub formă de suplimente, multivitamine sau multiminerale.

Menține un echilibru între sînătatea mentală și cea fizică

Stresul nu este doar enervant, ci poate afecta și organismul, producând daune organelor. O rutină de meditație simplă, cum ar fi exercițiile de respirație, te poate ajuta să îți gestionezi mai bine stresul. O respirație corectă poate ajuta, de asemenea, la oxigenarea întregului organism. Un alt tratament simplu numit hidroterapie folosește apa pentru ameliorarea durerii, care poate ajuta sistemul circulator și poate relaxa atât corpul, cât și mintea.


Încearcă o detoxifiere de două zile a rinichilor

După ce ai inclus deja sfaturile de mai sus în stilul tău de viață de zi cu zi, o detoxifiere blândă poate face cu adevărat minuni. Iată o schemă de detoxifiere de două zile pe care să o urmezi după ce te consulți cu medicul tău.

Mic dejun: Pentru prima masă a zilei, încearcă să bei un suc simplu de fructe, cum ar fi sucul de sfeclă cu merișoare uscate sau un smoothie, de prferat unul cu spanac.
Prânz: Pentru prânz, poți încerca un alt smoothie. Dacă nu vrei ca primele două mese să fie constituite doar din smoothie, poți consuma cereale calde de mei, adăugând fructele preferate.

Cină: Pentru ultima masă a zilei, o salată este ideală. Baza poate fi salată verde sau un mix de verdețuri, la care poți adăuga proteinele preferate, care pot include carne slabă sau tofu și lămâie.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod