Consumă zilnic această băutură care previne răceala și întărește sistemul imunitar!

Această băutură care previne răceala se consumă în fiecare zi, este delicioasă și o poți prepara foarte ușor acasă.
Odată cu scăderea temperaturilor, ne confruntăm tot mai des cu senzația de nas înfudat sau nas care curge sau o senzație neplăcută de durere în gât. Ca să preîntâmpini o posibilă răceală este bine să incluzi această băutură în meniul tău zilnic. Se prepară foarte simplu și nu necesită o mulțime de ingrediente. 

Nu ai nevoie de un storcător de fructe pentru a obține această băutură. Combinația inedită dintre sucul proaspăt stors de portocale, ghimbir, turmeric și miere de albine este una dintre cele mai benefice pentru a feri organismul de răceală, întărind sistemul imunitar. 

Pe lânge efectele sale antiinflamatoare, ghimbirul curăță sinusurile.
Dacă ai nasul mereu înfundat, ghimbirul poate să facă minuni pentru tine. Datorită unui compus care se regăseşte în compoziţia lui, ghimbirul curăţă căile nazale şi te ajută să respiri uşor.

Turmericul pe care îl găsim proaspăt în supermarketuri sau sub formă de pulbere la plafar este un ingredient deosebit de sănătos. Această pulbere galbenă întărește imunitatea și are un puternic efect antiinflamator. 


Cum să prepari băutura care previne răceala?


Ai nevoie de:
- 1/2 cană cu zeamă de portocală proaspăt stoarsă
- o bucată mică de ghimbir răzuit
- 2 linguri cu miere de albine naturală
- o bucată mică de turmeric răzuit sau puțină pudră de turmeric.

Se stoarce portocala, după care se amestecă cu celelalte ingrediente pentru a obține sucul benefic pentru sănătate. Se consumă în fiecare zi.
 
Credit foto: popsugar.com 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod