Cine poate aplica terapia prin bioenergie?

Inainte de a prezenta conditiile necesare terapiei prin bioenergie, trebuie sa vedem cine si in ce masura isi poate insusi si folosi aceasta metoda de vindecare. Trebuie stiut ca stapanirea bioenergiei este data doar celor capabili sa depaseasca obstacolul intern al neincrederii in existenta acestui tip de energie si in posibilitatea dirijarii lui. Cei care pot aplica aceasta terapie sunt persoane inzestrate cu spirit creator, cu spiritul cautarii independente, caracterizate de dezinteres si dragoste de oameni.

Fara aceste calitati, stapanirea bioenergiei este imposibila si poate deveni periculoasa. Cel aflat in suferinta, care apeleaza la terapeut, vede in el salvarea.
Pacientul are incredere in terapeutul din fata lui. Astfel, nu ai voie sa inseli increderea celui ce isi pune toata speranta in tine, prin ganduri si atitudini vadite in interesul tau.

Pentru oamenii ce tind sa devina bioradiologi (biomagnetizatori) profesionisti sunt necesare:

o sanatate buna si absenta unei ereditati defectuoase;
o varsta intre 30 si 50 de ani, adica varsta intermediara intre incheierea perioadei de formare a organismului si inceputul imbatranirii acestuia.

Tuturor celor carora starea sanatatii nu le permite sa se ocupe cu terapia bioradiativa la nivel profesionist, consider ca este necesar sa le recomand totusi insusirea acestei metode de tratament, dar sa o aplice cu multa grija, limitat, in special in scop autoterapeutic.

Astfel, pot fi mobilizate la maximum fortele interne ale organismului, putandu-se obtine o imbunatatire substantiala a propriei stari de sanatate.
Acordarea unui ajutor celorlalti trebuie limitata, in acest caz, la cercul restrans al prietenilor si rudelor. Chiar si in acest caz se recomanda tratarea bolilor ce nu necesita un consum ridicat de energie, in conditiile in care alte metode nu pot fi aplicate din diverse motive, sau limitarea la diagnosticare.

Conditia de baza pentru stapanirea acestei metode terapeutice o constituie stapanirea unor cunostinte cat mai complete de medicina si fiziologie umana.

Lectia nr. 1

Antrenamentul psihologic este etapa cea mai importanta pe calea insusirii artei de a dirija energia prin efortul propriei vointe. Elibereaza-ti gandirea de balastul neincrederii in propriile forte si in posibilitatile psihologice ale organismului.


Mediteaza asupra imenselor posibilitati ce se deschid in fata unui om care stapaneste bioenergia.

Educa-ti bunatatea si calmul. Enervarea duce la o pierdere mare de energie. Nu sta in compania celor ce o declanseaza. Incearca sa nu auzi si sa nu vezi decat ceea ce doresti. "Vezi ceea ce vrei sa vezi si auzi ceea ce vrei sa auzi, esti ceea ce vrei sa fii!", spune un dicton celebru.

Lasa-ti ca spiritul sa iti fie echilibrat, disciplinat, retine-ti sentimentele.

Relaxeaza-te! Intinde-ti si relaxeaza-ti toti muschii. Indeparteaza energia si tensiunea acumulata in acestia. Straduieste-te sa nu te gandesti la nimic. Daca ajungi pe punctul de a adormi, aceasta stare echivaleaza cu somnul unei nopti intregi.
Este foarte bine, exerseaza zilnic. Cand vrei sa reusesti, apeleaza la continuitate si vei reusi. Nimic nu este intamplator, asa trebuie sa fie. Exersand vei fi din ce in ce mai bun!
 

Comentariile 1-50 din 79

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Costel Holospin pe 1 Sep 2016, 21:53
    Mesajul de mai jos este pentru Iulia

    IULIA Sunteti axata precum trenul pe sine. Iisus a venit sa ne invete si s-a urcat la ceruri lasand foarte multe invataturi dar in niciun caz ceea ce dv asteptati mura in gura.

    0
    0

  • Costel Holospin pe 1 Sep 2016, 21:48
    Cred ca sunteti putin Habotnica.

    Iisus spune: "Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru"(Luca 17.20-21);

    0
    0

  • Daniel pe 14 Mai 2014, 23:53
    Bioenergie!

    Buna m-ar interesa si pe mine sa aflu ceva in domeniul bionergiei.Sunt la facultate in Craiova sa mentionez asa ca nu prea stiu pe aici.Ma poate indruma cineva in acest domeniu si unde as putea merge in oras?

    0
    0

  • dia pe 7 Mai 2014, 21:03
    bioenergiee

    in Craiova stiti pe cineva pt bioenergie?

    0
    0

  • ionita nicoleta pe 19 Apr 2014, 20:11
    bio energie

    buna ma numesc ionita nicoleta am 35 de ani am descoperit de 3-4 ani ca am cred ca bio energie ami stau inocsuri pe mine nu am verificat anca ce asi putea face dar cred ca ceva legat de dureri leasi putea lua sant confuza asi vrea sa discut cu cineva care stie sami dea cateva sfaturi sau sa verific ce am si de unde cred ca doar un specialist stie exact ce pot sa fac

    0
    0

  • chiricuta dumitru pe 15 Aug 2013, 16:13
    pentru cine doreste

    eu practic aceasta latura de la varsta de 10 ani antrenandu-ma pe atunci ca yogin si mi-am dezvoltat mai tarziu aceste forte care nici nu aveam habar ca pot sa le fac acum tratez unele boli doar la prieteni si familie dar as dori sa pot sa imi largesc mai mult si pe mai multi pacienti si mai ales sa pot ajuta pe cei care nu pot fi tratati medical clasic . daca sunteti interesati ma puteti contacta la nr. de tel 076439043 , ma numesc dan si veti vedea ca tot ce am scris aici nu sunt doar vorbe si veti simti din nou excelent. sedinta costa doar 50 de lei dar va merita va astep cu mare drag pentru a va rezolva problemele de sanatate

    2
    0

  • Iulia pe 24 Iun 2013, 11:43
    Dragii mei

    Tot ce este fara Hristos este impotriva lui Hristos! Nu va lasati amagiti de asa zisa bioenergie, reiki si alte fenomene para normale! Pana si demonii se prefac in ingeri de lumini, asat se tie foarte bine De ce ei nu se roaga la Hristos? Nu El a zis ´´Eu sunt Calea, Adevarul si Viata´´? Rugati-va Sfintei Treimi si Maicii Domnului, spovediti-va si impartasiti-va, asa veti departa raul nu cu bioenergie de la oameni - astea sunt inselaciuni! Asa sa ne ajute Dumnezeu

    4
    5

  • maria pe 5 Feb 2013, 20:24
    bioenergie

    in cartea MAINILE TALE TE POT VINDECA gasiti informatii si exercitii care va invata cum sa folositi energia

    4
    7

  • maria pe 2 Ian 2013, 19:44
    bioenergie

    buna, am 13 ani si, as dori sa stiu daca exista scoli sau cursuri in bucuresti pentru ami dezvolta abilitatile in acest domeniu al bioenergiei. va multumesc.

    4
    3

  • elisabeta doina pe 8 Dec 2012, 15:03
    motivati de ce limitati virsta persoanelor care sa imi fie prietene sau care sa ma cunoasca??!!

    pentru persoanele mature au uitat sa traiasca si sa iubesca, pentru ca nu vor sa se instruiasca mereu, pentru ca emana energii negative, in special in romania, si barbatii au devenit obsedati sexuali, pentru ca nu stiu sa construiasca o relatie sau sa o mentina, pentru ca experienta de viata trebuie sa fie un real si puternic suport pentru a intelege ca viata se traieste clipa de clipa, chiar daca esti sarac, pentru ca Dumnezeu ne-a dat inima, suflet,minte ochi si urechi pentru a-L auzi, vedea, simti, intelege ca trebuie sa iubim neconditionat, sa fim generosi, ca trebuie sa fim onesti, ca trebuie sa avem compasiune, sa ajutam si sa ne ajutam,sa se foloseasca mintea in situatii de decizii,sa creada in ei si in Cel De Sus, si multe altele ca acestea pe care multi nu dau 2 bani, si ne mai miram de cei tineri si adulti ca nu sunt "perfecti" de parca noi am fost sau sintem si ei au avut de le cine invata !? De multe ori am intilnit peroane adulte ,tinere, foarte tinere care m-au surprins placut in ceea ce privesc calitatile umane. morale, psihice si emotionale.Si ar fi multe de spus, dar suntem oameni si nimic din ceea ce este omenesc nu ne lipseste ! Cu mult drag

    0
    0

  • Neli pe 5 Mai 2012, 06:49
    Curs

    As dori sa ma indrumati spre un curs de bioenergie in jud.Constanta. Multumesc.

    0
    0

  • profudereligie pe 24 Apr 2012, 23:38
    Bioenergia este o gogoriţă

    "În spatele unui paravan ce avea două deschizături prin care bioenergeticianul introducea mîinile, fără a putea vedea ce se întâmplă pe cealaltă parte, Emily nota deasupra cărei mâini considera bioenergeticianul că era aşezată mâna sa. Rezultatul a fost lamentabil, bioenergia nu era simţită de nici unul din cei 21 de terapeuţi," Acesta este un fragment din articolul ce prezintă absurditatea şi ineficienţa acestor practici pseodoştiinţifice. Pe vremea când Emily demonstra ineficacitatea terapiei avea doar 9 ani. Este cel mai tânăr om de ştiinţă cu lucrări publicate în jurnale ştiinţifice de medicină. Mai multe aici: http://profudereligie.blogspot.com/2012/04/reiki-bioenergia-si-bratarile-cu.html

    0
    2

  • Iancu Lucian pe 9 Apr 2012, 16:58
    Curs bioenergie.

    Buna ziua! Daca cineva cunoaste un bioenergetician care doreste sa invete si alte persoane, va rog sa publicati pe site detaliile. Multumesc!

    4
    4

  • adriana mocanu pe 6 Apr 2012, 22:11
    despre epilepsie

    va rog frumos sa ma ajutati,prietenul meu sufera de epilepsie. Vreau sa stiu,se poate trata prin bioterapie? Dak da unde? Va multumesc ! Care ma puteti ajuta va las id.ul meu :adda_4ever_95

    2
    2

  • Barascu Aurelia pe 28 Mar 2012, 18:46
    cursuri

    asi dori sa fac cursuri de bioenergie locuiesc in Constanta si nu stiu unde.Va multumesc.

    5
    2

  • Nicu53 pe 8 Feb 2012, 09:27
    Alexandre, NU STII NIMIC DESPRE INFORENERGETIVA.

    Alexandre, NU STII NIMIC despre INFORENERGETICA. Inforenergetica este o stiinta relativ noua. Termenul de inforenergetica a fost pus in circulatie pentru prima data in anul 1988 de catre Domnul Claudian Dumitrtiu - membru al Asociatiei Oamenilor de Stiinta din Romania. Imforenergetica este o stiinta la frontierele cunoasterii. Ea se ocupa de studierea "existentelor determinate, influentate dupa anumite legi de o cantitate de informatii organizate

    1
    2

  • alexandru pe 31 Dec 2011, 17:11
    Despre practicile cu bioenergie

    “Intrati prin poarta cea stramta, ca larga este poarta si lata este calea care duce la pieire si multi sunt cei care o afla. Si stramta este poarta si ingusta este calea care duce la viata si putini sunt care o afla. Feriti-va de proorocii mincinosi, care vin la voi in haine de oi, iar pe dinauntru sunt lupi rapitori. Dupa roadele lor ii veti cunoaste. Au doara culeg oamneii struguri din spini sau smochine din maracini?”. (Mat. 7, 13-16) “Nu oricine imi zice : Doamne, Doamne ! va intra in Imparatia Cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu Celui din ceruri. Multi Imi vor zice in ziua aceea : Doamne, Doamne, au nu in numele Tau am proorocit si nu in numele Tau am scos demoni si nu in numele Tau minuni multe am facut ? si atunci voi marturisi lor : niciodata nu v-am cunoscut pe voi. Departati-va de la Mine, cei ce lucrati faradelegea. De aceea, oricine aude aceste cuvinte ale mele si le implineste asemana-se-va barbatului intelept care a cladit casa lui pe stanca”. (Mat. 7, 21-24) “Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece”. (Mat. 24, 35) “Trebuie sa ascultam pe Dumnezeu, mai mult decat pe oameni”. (Fapte 5, 29) Invatatura straina (cum este inforenergetica sau reiki) e de la oameni (sau demoni), iar Evanghelia e de la Dumnezeu Insusi, prin Fiul Sau Cel iubit intru care a binevoit ! In ce vom crede deci ? “ Nimeni nu poate sa slujeasca la doi domni, caci sau pe unul il va uri si pe celalalt il va iubi sau de unul se va lipi si pe celalalt il va dipretui ; nu puteti sa slujiti lui Dumnezeu si lui mamona” (Matei 6, 24). Intrebare : Cui ii slujiti cu adevarat, lui Dumnezeu ? Sunteti siguri ?!!! “ Va spun ca pentru orice cuvant desert pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii. “ (Mat. 12, 26) Intrebare : De unde sunt cuvintele voastre, din inimile, cugetele si lucrarea voastra ? ” Pentru ca ce-i va folosi omului daca va castiga lumea intreaga, iar sufletul sau il va pierde? “ (Mat. 16, 26) Invatatura inforenergetica contrazice in multe locuri invatatura Mantuitorului, insemnand ca este o invatatura gresita, in care adevarul se amesteca cu minciuna, adica produce sminteala si trebuie indepartata, renuntand la ea, cat si la toti adeptii ei. Sf. Apostol Pavel spune: “Deci dar, fratilor, stati neclintiti si tineti predaniile pe care le-ati invatat, fie prin cuvant, fie prin epistola noastra (II Tes. 2, 15). Sunt unii care va tulbura si voiesc sa schimbe Evanghelia lui Hristos. Dar chiar daca noi sau un inger din cer v-ar vesti alta Evanghelie decat aceea pe care v-am vestit-o sa fie anatema! precum v-am spus mai inainte, si acum va spun iarasi : daca va propovaduieste cineva altceva decat ati primit, sa fie anatema! (Gal. 1, 7-9)” ”Pentru a birui in aceasta grea lupta profetita de insusi Hristos, trebuie sa ne inarmam cu toate armele Duhului Sfant care sunt : dreapta credinta ortodoxa, rugaciunea neincetata acasa, pe cale si la Biserica, postul, deasa spovedanie, impartasania regulata, ascultarea de duhovnic, citirea cartilor sfinte, milostenia, viata crestina curata, ascultarea, smerenia, cinstirea Sfintei Cruci, si, mai ales, treirea in iubire si iertare, in numele lui Iisus Hristos, Care a spus Sf. Apostoli, si prin ei noua tuturor : Indrazniti, Eu am biruit lumea ! (Ioan, 16, 33) “ Ortodoxia si Religia viitorului – Pr. Serafim Rose “ In multitudinea curentelor religioase, care mai de care mai ispititoare se afla antrenate multe persoane de buna credinta. Cel insetat sa afle adevarul si sincer cu sine insusi, va trebui sa aiba curajul de a merge pana la capat in acceptarea Adevarului, asa cum ni s-a descoperit el in Persoana lui Hristos” Ortodoxia si Religia viitorului – Pr. Serafim Rose, p 12 Mantuitorul Iisus Hristos, Apostolii, Sfintii, Preotii si Monahii, cat si foarte multi credinciosi, certifica toate cele prezentate, de mai bine de 2000 de ani, aratand cum se mantuieste si se sfinteste omul. Oare cei din grupari asa-zis spirituale pot certifica inchipuitele adevaruri despre care vorbesc si invata, oare pot ei calauzi oamenii catre sfintenie si mantuire ?

    1
    5

  • Manoliu pe 29 Nov 2011, 02:13
    daca vrei

    Daca aveti nevoie de bioenergetician va astept cu un email la manoliu.ioana@gmail.com

    3
    5

  • cristi pe 19 Sep 2011, 14:50
    vindecari miraculoase

    O sedinta de bioenergie costa circa 50 de lei, dar cei care trec prin mana doamnei Marchis spun ca merita. Karina L. este o tanara de 16 ani din judet care sufera de la varsta de trei ani de enteropatie cronica exudativa. Boala presupune o inflamatie a mucoasei intestinale a carei cauza este necunoscuta la nivel medical. A urmat timp de 13 ani tratament cronic cu antiinflamatoare si calmante deosebit de puternice prescris de diferiti profesori universitari din tara si strainatate. Primul contact cu bioenergiticianul l-a avut in urma cu o luna si jumatate. Dupa doar prima saptamana s-a renuntat in totalitate la calmante, durerile adolescentei fiind ameliorate. Treptat s-a renuntat la tot tratamentul cronic, aici contribuind, dupa spusele parintilor, munca enorma depusa de Lenuta Marchis. In plus tanara urmeaza un program de nutritive prescris de bioenergitician, program care o ajuta in dezvoltarea organismului. Pe langa partea de nutritie si bioenergie, aceasta lucreaz aintens cu psihicul adolescentei pentru a trece mai usor peste problemele survenite in urma bolii. Familia tinerei recomanda cu incredere acest bioenergitician. Lenuta Marchis pate fi contactata la numarul de telefon 0722 847 263 . Lorena Georgi ( Gazeta de nord- vest ; Satu Mare )

    1
    1

  • Claudia pe 25 Iul 2011, 12:24
    informaţii legate de bioenergie

    Am observat că sunt câţiva care vor să ştie mai multe lucruri legate de bioenergie, lor le pot recomanda un site de unde vor afla mai multe lucruri: http://egelywheel.net/ro Pe acest site sunt nu numai informaţii ci şi nişte obiecte care pot fi folosite cu acest scop. Eu mi le-am comandat şi le-am încercat şi sunt foarte bune şi practice. Le recomand tuturor celor care sunt intereaţi de acest tip de vindecare alternativă.

    4
    0

  • ramona pe 6 Mai 2011, 14:03
    bioenergie...

    buna si eu am aceasta energie din pacate nu stiu sa o folosesc....bine k o durere de burta,de stomac sau de cap pot sa o iau cu mana ,pot sa ridic reviste ,plastic,pot sa lipesc monezi sau linguri pe corpul meu...insa problema mea e alta......ma corenteaza aproape orice...uneori chiar si apa....nu stiu ce e de facut cu energia asta si nu stiu ce e de facut cu mine pt k am si niste premonitii...de cate ori pateste cineva ceva...imi amorteste mana stanga si mi se accelereaza pulsul..e tare aiurea....iar visele .....in mare parte ce visez noaptea..nume...nr de tel...ora exacta..exact ce visez..se adevereste din 100 de vise 80 se implinesc..e ceva in neregula cu mine cred..saptamana trecuta am fost la cineva in vizita..am cerut niste liliac dar in momentul in care pers s-a urcat in copac ..pt cateva secunde l-am vazut la picioarele mele cazut cu sange la cap..m-am speriat si l-am avertizat...dupa ce i-am spus sa se dea jos k il vad la picioarele mele cazut si nu ma duc cu el la spital...dupa 3 minute a cazut...pe spate la picioarele mele exact cum il vazusem in acele cateva secunde...s-a ridicat,a pus mana la cap si s-a uitat urat la mine...va jur k am vazut pt cateva secunde si nu e prima oara cand am deja vuurile astea....am fost la un doct specialist si mi-a spus k tb sa fac niste cursuri de bioenergie pt k as fi un nemaipomenit parapsiholog dar ca daca nu fac ceva sa invat sa folosesc energia.....voi ajunge k atunci cand o persoana se taie la mana...sa imi curga mie sange.....exact astea au fost cuvintele....ce sa fac...chiar nu stiu...la 9 ani am aflat de energia mea..cand am lipit lingura pe frunte..dar atunci era ceva interesant acum...uneori ma sperie tare chiar ft tare....6

    11
    0

  • leschian pe 3 Feb 2011, 15:59
    buna!

    sunt ioana din BAIA MARE,am 20 de ani... si am bioenergie. am vindecat peste 20 de persoane! uneori ma simt foarte abatuta asea de ciudat.as vrea sa stiu de ce am simtomele astea? va multumesc.

    13
    6

  • xxxxxxx pe 25 Ian 2011, 09:58
    Cursuri de bioenergie

    Buna ziua, Inca de cand eram mica am descoperit ca pot sa ridic obiecte gen pixuri, creioane, carti, reviste etc., am reusit sa vindec dureri de cap si de burta fara a urma un curs de magnetism sau bioenergie si de asemenea, am trecut prin mai multe intamplari ”ciudate” daca le pot numi asa. Acum am 21 de ani si de mult timp nu m-am mai ocupat de acest lucru, dar as vrea sa incep din nou si pentru asta as vrea sa urmez si un curs de bioenergie. Va rog, daca se poate, sa ma indrumati spre un asemenea curs in Timisoara daca exista sau in alta parte, chiar si in strainatate. Va multumesc!

    2
    3

  • costinel pe 13 Dec 2010, 23:26
    salut

    as vrea si eu daca se poate un terapeut sau un bioenergetician daca ma poate ajuta si pe mine cu cateva raspunsuri....mitrache_costinel@yahoo.com va rog

    3
    0

  • bogdan pe 29 Oct 2010, 13:46
    interesant....

    le dau dreptate celor care cred ca nu e nevoie de o limita de varsta. am bioenergie si nu am facut nici un antrenament. apropo,poate cineva sa imi trimita mai multe informatii despre bioenergie? ID-ul meu e iovite_bogdan@yahoo.com

    2
    2

  • Moldoveanu Nicoleta Argentina pe 20 Aug 2010, 20:06
    vreau sa am bioenergie

    ma numesc Moldoveanu Nicoleta Argentina dar prieteni imi spun Ionela dupa botez. am doar 13 ani si imi doresc foarte mult sa am aceasta energie doar ca sa ajut oameni dar trebuie sa stiu sa folosesc aceasta energie bioenergetica. la mine in sat unde locuiesc am o prietena care a avut bioenergie si a venit la mama iei o femeie crezand ca va fi vindecata de prietena mea. si prietena mea se plictisea si sa enervat pentru ca nu mai avea rabdare si in momentul acela femeia aceea a simtin furnicaturi si a inceput sa mearga si atunci femeia aia a chemat tot satu ca-sa ii vindece prietena mea. ea avea puterea de a ridica ori ce lucru doar punand mana pe acesta. cand punea mana pe ceva se lipea ca prin minune linguri,carti de citit ,tot felul de lucruri ridica si dupa un timp nu a mai llasat-o mama iei sa practice aceea energie pentru ca ii era frica su pateasca cv sau sa faca rau cuiva eu cand am auzit am foarte invidioasa pentru ca nu am aceea energie cei care poseda aceea putere ii rog sa ma contacteze pe id-ul :ionela_ciucalata sau id-iul:trandafirul_ucigator. va rog din suflet sa ma contactati daca posedati aceasta putere si poate vom loa legatura prin telefon si ma veti putea invete si pe mine

    2
    0

  • marius pe 11 Iul 2010, 11:47
    despre bioenergie

    buna ziua .am si eu o intrebare ;cum pot sa stiu daca am enrgie in mine ; astept un raspuns va multumesc.

    5
    4

  • ANCA pe 20 Iun 2010, 21:43
    BIOENERGIA

    AM 26 ANI MA CORENTEZ PE ORSICE OBIECT .:CATE ODATA SCAP CE AM AN MANA O ANTAMPLARE (TRECAND UN BARBAT CU ACELEASI PROBLEME ALE MELE PE LANGA MINE AM TIPAT AMANDOI AN ACELASI MOMENT DE O CORENTARE F PUTERNICA EL STIND CA ARE ACEASTA (PUTERE)MA ANTREBAT DACA MI SE ANTAMPLA CU OBIECTE FAC LUCRURI CARE PARCA LEM FACUT 'E ADEVARAT CE MI SE ANTAMPLA???????????????

    4
    3

  • maya pe 8 Apr 2010, 23:22
    bioenergie

    buna,eu simt o furnicatura in mana dreapta la contactul cu metale ca si cum ma-s electrocuta.Nu stiu daca lucrul acesta este benefic pentru organism.

    11
    5

  • monica pe 7 Apr 2010, 11:05
    bioenergie

    am fost si anca merg an continuare la sedintele cu bioenergie ,ma simt mai bine ,minuni exista ,dar nu stiam ca acesi oameni minunati sunt an craiova cine crede an asa ceva antelege foarte bine.

    6
    0

  • bluegirl pe 20 Mar 2010, 20:16
    CURSURI

    pentru cursuri acreditate de Bienergie http://www.inforenergetica.ro/ cost un grad 180 sunt de la 1 la 10 cursurile sunt foarte bune

    1
    1

  • adi pe 24 Ian 2010, 04:43
    salut

    Buna ,am descoperit si eu aceasta energe care se invarte in jurul meu este foarte placuta am incercat sa ridic un metal fara sa il ating acest metal in aveam pe mana stanga si cu dreapta incercam sa il ridic ..mi.am ridicat mana cu tot cu metala

    2
    0

  • Gheorghe Ionita pe 20 Ian 2010, 01:19
    2 intamplari ciudate

    Sunt un om de 70 de ani. Prin anii 1980 l-am cunoscut pe tatal meu biologic si am ramas in legaturi amicale cu el si familia lui -sotia si feciorul . In aprilie 1992 am fost chemat telefonic de sotia sa pentru a veni sa-l vad, deoarece de 5 zile zace in pat ,fara cunostinta si ,,este pe duca" L-am gasit ijn aceasta stare si, in timp ce il priveam mi-a venit ideea de a incerca o manevra vazuta candva la televizor. Am rugat pe sotia lui si pesotia mea sa ma lase singur cu batranul; i-am luat in palmele mele pe ale lui si, am stat in fata lui astfel circa15 minute, dupa care i-am aplicat pe frunte palma mea dreapta, rugandu-ma ca daca exista o forta care sa ajute un transfer de energie- sa se indure si sa o faca. M-am ridicat de langa el si am plecat in camera de alaturi pentru a bea o cafea. Spre stupoarea noastra, dupa cca 10 minute s-a deschs usa si in prag a aparut batranul intrebandu-ne ce faem acolo.Nu ne venea sa credem ca este adevarat. Am plecat putin mai tarziu lasandu-l in stare normala. Au trecu cam 3 luni si sotia lui ne solicita iarasi prezenta pentru a ne lua ramas bun de la sotul ei care se stigea, fiind iarasi inconstient de cateva zile, cu picioarele foarte umflate din cauza unor afectiuni la rinichi. L-am gasit in pat complet inconstient si horcaind. Am repetat manevra descrisa mai sus, dupa care am plecat acasa asteptand ca peste noapte sa ne anunte ca a murit. A doua zi dimineata, se facuse ora 11 si nu primeam nici o veste . Am sunat eu sa intreb ce se intampla. Raspunsul a fost stupefiant:,,jucam tabinet; dupa plecarea voastra s-a trezit si a redevenit normal" Ce sa cred despre aceste intamplari? Jur pe tot ce este mai sfant ca lucrurile s-au intamplat in acest mod. Poate cineva sa-mi explice daca este vorba de simple coincidente sau daca este vorba de altceva?!

    4
    0

  • CIOACA CONSTANTA pe 11 Ian 2010, 18:28
    doresc sa urmez cursurile de bioenergie,pretul si locatia din Bucuresti

    Sunt din gemene, eu si sora mea, avem un dar de la Dumnezeu f. mare, majorittea prietenilor si cei din bloc , daca au un picior sau o mana scrantita , dupa un masaj cu putin ulei si rugaciune, nu mai au nimic. ce mi s-a parut suspect era un catel care avea un pciorus beteag, l-am frecat putin , fra ulei soar i-am faut semnul crucii si dupa aceea a plecat cainele fericit, parca nu mai avea nimic.

    6
    0

  • Ani Adam pe 7 Ian 2010, 19:36
    Cursuri bioenergie

    Buna ziua! As dori sa stiu unde pot sa fac cursuri de bioenergie in Ploiesti. cit costa?cit dureaza?

    1
    0

  • VALENTINA pe 21 Dec 2009, 19:43
    cursuri bioenergie

    Vad ca toata lumea intreaba, intreb si eu: unde am putea gasi un bun dascal in bioenergie? Astept oferte sau idei. Multumesc!

    2
    0

  • Stan Bogdan pe 17 Dec 2009, 02:36
    Initiere

    Buna Seara! Numele meu e Bogdan Stan, am 18 ani..sunt din Mioveni,Arges si sunt foarte preocupat de Bioenergie.. as dori sa stiu daca pot face undeva cursuri de initiere in Bioenergie sau cum pot ''vedea'' energia interioara. Astept raspuns pe mail. O seara placuta in continuare!

    1
    0

  • Cristina Ivan pe 25 Nov 2009, 18:39
    informatii privind cursurile de bioterapie

    Buna ziua! Am 42 ani,sunt din Targoviste si ma intereseaza in mod deosebit acest subiesct(bioenergia). Din 1992,in urma unor intamplari mai depsebite (si nu in ultimul rand ,cu foarte multa dorinta) am fost daruita cu aceasta divina energie. De-a lungul anilor mi-am testat aceasta capacitate atat pe membrii familiei mele cat si pe cunoscuti (prieteni,in general) si am observat cu totii ca e benefica si da roade in rezolvarea unor probleme de sanatate.Tot de prin ' 92 mi-am inceput si cautarea sprituala si sunt o practicanta consecventa. Pentru ca imi doresc foarte mult ca de aceasta capacitate care mi-a fost daruita ,sa beneficieze cat mai multa lume,as dori sa urmez un curs de bioterapie sub indrumarea unor cunoscatori cu experienta. De aceea v-as ruga ,daca se poate ,sa-mi dati cateva informatii cu privire la aceasta problema: unde ma pot inscrie,cam cat dureaza,la ce cost se ridica...Eventual un nr. de telefon de unde sa aflu mai multe. As putea sa mai adaug ca sunt si o destul de buna telepata(chiar si fara practica) si am aproape in fiecare noapte vise premonitorii(stiu in mare cam ce se intampla a doua zi...)Va multumesc anticipat! Doamne ajuta!

    1
    0

  • irinae pe 10 Nov 2009, 16:27
    cabinet specialist copii probleme 0-6 ani

    Ofera ce vrei sa primesti educa-ti pozitiv copilul Consiliere ,dezvoltare, orientare, terapie. Terapia la copii are loc prin intermediul jocului .,desenului, a cuvintelor si multe alte acctivitati. Suport activ pentru familie. Tehnici si acctivitati. Atelier creativ preescolar 3-6 ani. Sedinte evaluare individuala . Aspecte evolutive, fizice. psihice . Socializarea copilului pe toata durata etapei 0-6 ani. Sanatatea copilului primul ajutor, prevenirea accidentelor, vaccinarea, si igiena. Ingrijiri, alimentatie, si caracteristici speciale ale copilului intre 0-6 ani. Planificare familiala Cabinet particulr specializat- irimescu irina Str. Cpt. Protopopescu Nr. 16 Tatarasi IASI Tel. Fix: 238584 Mobil: 0749 497 584 E-mail: irimescu_e@yahoo.com

    2
    0

  • monica pe 25 Oct 2009, 20:31
    sint interesata de un specialist

    buna .am 49 ani.de 2 ani ma simt incarcata cu un tip de energie diferita cind fac masaj la diferite persoane sint vindecate .as vrea sa consult un specialist in bioenergie.mina stinga este foarte incarcata.cu energie .e ca si cum este in priza.multumesc

    4
    0

  • tincuta pe 20 Oct 2009, 22:09
    o intrebare

    am 20 ani.Lesin inca de cand eram mica(spune mama) dar de cand sunt mare si eram constienta am lesinat in clasa a 4 a,iar de atunci am tot lesinat,am fost la dr. si a zis ca as avea epilepsie.Am continuat tratamentul 4-5 ani dupa care am vazut eu si mama ca ma simt mai bn si am oprit tratamentul, iar dupa 5 ani de oprire am reinceput tratamentul cu timonil 300 mg. pt. ca am lesinat din nou.As vrea sa stiu daca se poate trata? pt. ca nu mai stiu ce sa mai fac.

    3
    0

  • anonim pe 15 Oct 2009, 00:41
    dipareza atetozica la copii

    Nu am un comentari,o intrebare daca imi poate raspunde cineva:Dipareza atetozica se trateaza prin bioenergie???Tb sa renunti la tratamentul dat de medici?Multumesc. Cine poate sa ma ajute cu informatii privind Tratarea diparezei atetozice,astept raspuns.Sanatate

    1
    0

  • Ionel pe 10 Oct 2009, 09:39
    Am incercat si eu

    Am fost si eu la un bioenergetician de curand. Mai mult din curiozitate. Mi s-a parut destul de buna. Cine vrea sa incerce poate accesa site-ul acesteia http://www.bioenergia.lx.ro

    1
    0

  • fost elev al brindusei dimitri pe 23 Sep 2009, 21:03
    brindusa dimitrievici

    Dragii mei Brindusa dimitrievici care are scoala numita Steluta Celest Zen este o impostoare. Daca aveti multi multi multi bani de aruncat mergeti si faceti cursuri la ea. inca o data ma repet " daca nu aveti ce face cu banii". nu am cuvinte doar regretul ca am intalnit aceasta femeie

    0
    0

  • barta pe 11 Sep 2009, 04:11
    BIOENERGIE

    buna cred ca am bioenergie mai mult decit persoanele obesnuite pot sa lipesc sa ridic metalele doar cu atingere si plus de asta simt starea persoanelor din jur vreau sa stiu cum pot sa ma folesesc de ea in bine multumesc anticipat.

    3
    0

  • eva pe 22 Mai 2009, 16:52
    bioenergie

    Si as mai dori sa stiu daca exista in bucuresti un institut unde se pot testa aceste abilitati. Multumesc si astept un raspuns

    1
    0

  • eva pe 22 Mai 2009, 16:48
    bioenergie

    Buna ziua. Inca de la varsta de 6 ani am descoperit ca pot sa ridic obiecte gen pixuri creioane telefoane etc. Insa de atunci starea mea fizica s-a schimbat in rau avand tot timpul dureri si o stare generala proasta, anemie. Am si vindecat o perioada dureri de tot felul fara un curs anume. Am 21 de ani si nu am mai vindecat de cativa ani. Doresc sa stiu cum o pot controla incat sa nu-mi faca rau nici mie nici celor din jur si poate cu ajutorul cuiva voi putea sa vindec din nou. eva_ichim@yahoo.com

    4
    0

  • roxana pe 16 Mai 2009, 18:50
    bioenergie

    buna sunt roxana am 21 de ani am bioenergie magnetism foarte dezvoltat tin si fierul de calcat pe piept si mai am clarviziune,am multe"calitati" dar nu folosesc nici una ca nu stiu cum,in cazuri dificile folosesc clarviziunea dar mie frica sa nu zic ceva "ce nu trebuie" si sa fac karma.va rog sa ma ajutati sa fructific aceste "calitati".multumesc anticipat

    4
    0

  • roxana pe 16 Mai 2009, 18:49
    bioenergie

    buna sunt roxana am 21 de ani am bioenergie magnetism foarte dezvoltat tin si fierul de calcat pe piept si mai am clarviziune,am multe"calitati" dar nu folosesc nici una ca nu stiu cum,in cazuri dificile folosesc clarviziunea dar mie frica sa nu zic ceva "ce nu trebuie" si sa fac karma.va rog sa ma ajutati sa fructific aceste "calitati".multumesc anticipat

    1
    0

  • bellucia29 pe 22 Apr 2009, 12:42
    dezvoltare personala

    buna ziua as dori sa ma dezvolt personal in bioenergetica pt a discuta despre anumite stinte va astept pe id meu personal bellucia29 in asteptarea unor contacte pozitive va doresc toate cele bune si luminare in inimile voastre.

    1
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod