Ceea ce nu stiai despre magnetismul curativ sau bioenergie

Metoda de tratare a bolnavilor cu biocamp, magnetism intern sau, stiintific spus, prin metoda bioenergetica, este cunoscuta din timpuri stravechi. Magnetismul curativ era cunoscut in Europa Evului Mediu. In acea vreme, astfel de calitati detineau, de regula, unele fete sfinte. Calugarii credeau cu tarie in puterea vindecatoare a mainilor, unii dintre ei avand ei insisi puterea de a o vindeca. Acest remediu miraculos avea o forma oarecum diferita in Asia si mai ales in India si Orientul Mijlociu.

Caracteristic este insa un lucru - doar biserica si fetele ei sfinte puteau stabili daca acest dar al sufletului uman era de la Dumnezeu sau diavol.
Motiv pentru care multi extrasenzori au actionat in acele timpuri in conditii de "ilegalitate".

La sfarsitul secolului al XIX-lea, inceputul secolului al XX-lea, stiinta magnetismului curativ inceteaza sa mai fie o taina.

Ce se cunoaste, la ora actuala, in stiinta moderna despre tratamentul magnetic...

Functionarea normala a organismului uman este asigurata nu numai de patrunderea din afara a diferitilor compusi chimici si a elementelor de origine organica si anorganica, ci si de alimentarea permanenta din exterior, cu energia Pamantului, a Soarelui si a celorlalte corpuri cosmice. Aceasta energie este principiul fundamental al lumii materiale si este prezenta in orice obiect si fenomen.


Fiecare organism viu este purtatorul unui sistem bioenergetic dezvoltat in sine, cu intrarile si iesirile sale, capacitatea de a absorbi, a raspandi si a acumula energie, de a o repartiza de la nivelele organelor la cele ale celulelor. Fiecare celula, organ, sistem si organismul, in intregul sau, genereaza un biocamp, ce formeaza pentru fiecare individ, o structura specifica si caracteristica doar acestuia. Cu ajutorul biocampului, in functie de dereglarile sale energetice, se poate determina starea de sanatate a pacientului.

Avand o sensibilitate ridicata fata de biocampul celorlalti, senzitivii, prin apropierea mainilor de corpul bolnavului simt, chiar la o oarecare distanta, biocampul manifestandu-se slab, sub diferite forme: caldura, frig, intepaturi, usoara opozitie la miscarea mainilor.
Senzitivii aflati intr-o anumita stare pot vedea chiar aura (biocampul) omului. Senzatiile obtinute prin contact cu campul iti indica organele bolnave, iar prin terapie se actioneaza energetic asupra lor, imbunatatindu-se starea sanatatii organelor respective.

Terapia bioenergetica (magnetica) consta in stapanirea metodei de acumulare a energiei si transmiterea acesteia organului bolnav sau organismului ca tot unitar. Acest tratament este aplicat pe scara larga si are un grad ridicat de eficienta.

Cateva afectiuni ce pot fi tratate cu ajutorul bioenergiei:
radiculita;
migrena;
bolile endocrine;
miopia;
prezbitismul;
diversele tipuri de inflamatii;
paralizia si congestiile;
astmul;
gripei;
tulburarile psihice;
ulcerele trofice;
reumatismul articular;
in cazul ranilor, accelereaza coagularea sangelui.
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NITA ANCA PETRUTA pe 28 Nov 2013, 18:49
    bioenergie

    buna!de un an, am observant ca seara mi se inrosesc atat mainile cat si fata, orice pun pe mine, lemn, cristale, fier, cruci, se lipesc.am spus ca daca am puteri de a vindeca oamenii, imi deschid un cabinet, si vindec lumea, fara niciun ban,sa-l fac spre multumirea BUNULUI DUMNEZEU.AMIN!

    0
    1

  • Cardei Ana-Maria pe 13 Nov 2013, 05:38
    electrocutare metal

    va rog sa-mi spuneti ce inseamna sa te electrocutezi de un metal Am observat de 4 zile intrand in magazin nu pot atinge rafturile de metal unde sunt produse ma electrocutez prin atigere Multumesc.

    7
    2

  • petcu madalina pe 29 Sep 2011, 08:03
    bioenergia

    inca sunt confuza...aseara fetita mea in varsta de 5 ani a descoperit ca i se lipesc linguritele de nas...mancase un danonino si din joaca a inceput sa-si lipeasca lingurita de nas.Am ramas uimita si am incercat si cu o lingura...a functionat.Ce trebuie sa cred despre asta?

    0
    5

  • Claudia pe 25 Iul 2011, 10:29
    Cum vă puteţi dezvolta bioenergia.

    Am observat că ami mulţi vor să-şi dezvolte bioenergia dacă vă interesează vă trimit următorul site şi de acolo puteţi obţine mai multe informaţii legate de bioenergie. dacă nu vreţi să vă o dezvoltaţi atunci puterţi primi doar mai multe informaţii sau cum să folosiţi şi ce trebuie să folosiţi. http://egelywheel.net/ro Mult succes în continuare.

    4
    0

  • Maria Daniela pe 16 Apr 2011, 21:51
    am bioenergie ?

    Am inteles ca bioenergia poate fi folosita ca mod de vindecare si asupra obiectelor pt a le lipi.Eu atunci cand ma doare ceva tin mana acolo putin timp (1 minut sau 2) si imi trece ... asta e bioenergie ?

    5
    1

  • sima andreea pe 5 Feb 2011, 14:26
    cum imi pot dezvolta bioenergia?

    cam de la 12ani am descoperit ca tinand mana pe diverse obiecte acestea se lipesc de mana mea,cutimpul mai exact cam aqm 5 ani,dupa o perioada de „pauza” am reancercat sa lucrez cu bioenergia prin a anula o durere de coloana cervicala,reusindu-mi acest lucru,dar tinand mana p zona dureroasa, insa,acum pot binedispune o persoana dintr-o stare depresiva de un grad foarte ridicat, ameliora dureri de rinichi,ficat,dureri de cap,si cu timpul sper sa reusesc sa le vindec,doar ca acum tin mana l o distanta de aprox. 3-5cm. si am mai descoperit ca pot anula durerile de cap si cu puterea gandului,numai in acea zona am incercat asa,dar cu puterea gandului mai pot face ca o persoana sa ma caute in momentul urmator,sau chiar sa-i „fur” ideile inainte de a vorbi,dar nu am reusit cu toti cu cei cu care am incercat,poate nu am meditat suficient sau nu m-am concentrai indeajuns. Domnule bioenergitician,daca puteti sa-mi raspundeti la aceasta intrebare va rog din suflet sa-mi lasati un mail si sa-mi spuneti ce as putea face cu aceasta bioenergie si cum mi-o pot dezvolta si stapani,sau oricine are informatiile necesare sa mi le poata explica. Va rog. www.andreeapytyk@yahoo.com

    3
    0

  • loredana pe 12 Mai 2010, 19:37
    bioenergie

    buna ma numesc loredana si am citit ca diferite probleme se pot rezolva cu bioenergie.daca poate cineva sa ma ajute .multumesc din suflet astept rs

    2
    2

  • viorica diana pe 2 Mar 2010, 22:54
    electrocutare de metal

    as dori sa stiu ce inseamna sa te electrocutezi cind atingi un metal

    7
    0

  • olivia pe 24 Ian 2010, 13:58
    bioenergie?

    si eu am bioenergie . marturisesc ca ma electrocutez cand ating obiecte de metal sau animale , oameni .. se trateaza ? este normal sa avem bioenergie ?face rau organismului ? .va multumesc .

    13
    0

  • - pe 28 Mar 2009, 02:14
    Bioenergie

    Patesc la fel ca Cristina si as dori sa stiu va rog de ce si daca ar trebui sa fac ceva. Mai tin sa mentionez ca am bioenergie de mica, mi-a spus o doctorita. Mi se lipeau obiecte de palme si cand frecam palmele cateva secunde se incalzeau, se faceau chiar foarte fierbinti iar daca puneam mana pe cineva dadeam o caldura persoanei respective in tot corpul.Multumesc,o zi buna!Sper sa primesc raspuns :)

    4
    0

  • cristina s pe 6 Feb 2009, 15:42
    vreau un job

    am bioenergie si mi-as dori un job...........fac ceea ce trebuie numai sa pot sa ajut bolnavii..........daca ma putetii ajuta si avetii nevoie de mine astept raspuns

    2
    0

  • Cristina pe 19 Nov 2008, 10:35
    Ce credeti despre mine?

    De-a lungul timpului,mi-am descoperit anumit capacitati.Simt cateodatalta ca am multa energie,de exemplu,la atingerea unor obiecte de metal ma electrocutez sau scot scantei,mi se intampla si cand ating pe cineva...Totul depinde de starea mea psihica.Am avut si viziuni paranormale,etc. Am anumite capacitati de prezicere a viitorului,mai mult de ordin psihologic; daca sunt nervoasa,am puteri negative,dar,ma feresc sa gandesc raul cuiva,ca sa nu se i intample ceva rau... V-as ruga sa-mi explicati ce-nseamna toate aceste lucruri care mi se intampla . Va multumesc,

    4
    0

  • Georgiana pe 8 Oct 2008, 13:34
    bionergie

    cum pot face si eu niste cursuri de bioenergie la distanta si cum pot obtine diploma?

    11
    2

  • Mihaila-Olteanu Silviu pe 5 Aug 2008, 19:35
    Bioenergia

    As vrea sa stiu daca tineti cursuri avizate in acest domeniu si cum concepeti Dvs. ca pacientul ar trebui sa-si inteleaga afectiunea,sa inteleaga cauzele acesteia,fie acestea de ordin fizic,energetic si moral,cum poate pacientul sa se ajute si care sa fie preocuparile acestuia dupa disparitia bolii ? Multumesc...

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod