Ceai de banană și scorțișoară pentru un somn liniștit

Somnul este foarte important. Indiferent de vârsta pe care o ai, atunci când nu dormi cât ar trebui, pot apărea probleme de sănătate, de la hipertensiune arterială la stres. Cauți o soluție pentru a îmbunătăți calitatea somnului și pentru a adormi mai repede? Poți apela la ajutorul acestei rețete de ceai de banană și scorțișoară!

Vrei să ai un somn mai bun? Încearcă această rețetă de ceai de banană și scorțișoară!


Printre cele mai frecvente simptome ale tulburărilor de somn se numără pierderea memoriei, depresia și anxietatea, oboseala și pierderea concentrării. Un somn liniștit îți poate îmbunătăți sănătatea în mai multe moduri: îți întărește sistemul imunitar, bunăstarea mentală și concentrarea, crește fertilitatea. Acum că știi cât de important este somnul, poți beneficia de ajutorul unui ceai perfect pentru odihna ta.
Poți găsi cu ușurință ingredientele și ai nevoie doar de câteva minute pentru a-l pregăti. Încearcă să eviți pastilele de dormit și să încerci mai întâi un remediu natural pentru problema ta.

Ingrediente

1 banană
1 vârf de cuțit de scorțișoară
1 oală mică cu apă

Mod de preparare

Se taie capetele bananei și se adaugă într-o oală cu apă fiartă. Se lasă timp de 10 minute, după care se toarnă apa printr-un strecurător într-o cană de ceai. Se adaugă scorțișoara, se amestecă și se poate bea ceaiul.

Acest ceai de banană și scorțișoară ar trebui să fie băut cu o oră înainte de a merge la culcare.
O parte importantă a somnului este reprezentată de relaxare. Bananele reprezintă o sursă importantă de vitamina C, fibre, potasiu și magneziu, iar toate aceste minerale îți hrănesc corpul și încurajează mușchii să se relaxeze, astfel încât să te poți liniști. Atunci când adaugi scorțișoară în ceai, nu numai că îi dai un gust bun, dar adaugi un plus de relaxare și beneficii pentru circulație și digestie.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod