Ce se întâmplă dacă introduci un cățel de usturoi în ureche?

Usturoiul este un analgezic natural. Cum trebuie să-l folosești ca să scapi de durerile de cap și cele de urechi?
Usturoiul aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. El este un ingredient esențial în bucătărie, dar și în medicina alternativă, datorită efectul puternic antiinflamator și antibiotic. Astfel că, dacă ești în căutarea unui remediu natural pentru durerile de cap sau pentru a trata infecțiile urechii poți să folosești cu încredere usturoiul. Te-ai întrebat probabil ce beneficii există dacă introduci un căţel de usturoi în ureche.

Dacă suferi de nevralgii, dureri de dinți, dureri de urechi, artrită, reumatism, consumă usturoi în mod regulat, deoarece se poate dovedi unul dintre cei mai buni aliați ai tăi în calmarea durerilor.
De asemenea, poate fi folosit și în calmarea durerilor menstruale și alungarea grețurilor matinale și a sindromului premenstrual.

Usturoiul este un antibiotic natural. Foarte bogat în vitamina C, D, calciu și fier previne cu succes gripele și răcelile în sezonul rece și combate infecțiile, eliberează căile respiratorii, bronhiile și plămânii. Ca o curiozitate, un miligram de usturoi este la fel de puternic precum 25 de unități de penicilină. 

Usturoiul este unul dintre cele mai eficiente alimente anticancerigene. S-a constatat reducerea incidenţei cancerului pulmonar la cei care mănâncă usturoi, acesta înlăturând o parte din efectele negative ale fumatului. 

De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor şi a trombozei arteriale, contribuind la creşterea poftei de mâncare, reducând tensiunea arterială.
Aşadar iată câte motive sănătoase pentru a include această plantă puternic aromată în dieta noastră zilnică! Pe lângă consumarea usturoiului în stare crudă care aduce aceste beneficii, mai există o soluție naturală pentru a-l folosi și care înlătură durerile de cap și de urechi.


Ce se întâmplă dacă bagi un cățel de usturoi în ureche?

 
Un remediu care funcționează pentru durerile de cap și de urechi este acela de a pune o bucată de usturoi în ureche. Foarte multe persoane au constatat o ameliorare a durerii și chiar vindecarea unei infecții superficiale de la nivelul urechii. 

Se taie o jumătate de cățel de usturoi, se învelește într-un tifon și se introduce în ureche.
Cel mai bine este să faci acest lucru înainte de a merge la culcare, astfel că până dimineață substanțele din usturoi să acționeze în ureche. 

Ai gijă să nu-l introduci foarte adânc în ureche, ci cum ai proceda cu o pereche de căști obișnuite. Chiar dacă poate să cadă pe parcursul nopții, asigură-te că adormi pe partea opusă pentru a-i permite usturoiului să acționeze un timp cât mai lung.

Potrivit medicinei naturiste, acest mic truc te ajută să calmezi durerile de cap și să ameliorezi anumite infecții ale urechii, datorită efectul analgezic și antiobiotic oferit de usturoi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod