Băutura care ți-ar putea întări genunchii, reconstrui cartilajul și ligamentele

Pe măsură ce oamenii înaintează în vârstă, există schimbări fizice ale corpului care apar. De-a lungul timpului, încep să apară din ce în ce mai multe dureri. Din păcate, durerile genunchilor sunt o problemă comună.
Inflamația articulațiilor sau a mușchilor poate face dificil trăitul unei vieți normale. Deși acest tip de problemă de sănătate este tot mai frecvent, există o băutură care te poate ajuta. Este concepută pentru a-ți întări ligamentele, articulațiile și cartilajul. Cu îngrijirea corectă, poți atenua durerea articulară și musculară. Și nici nu vei fi nevoit să renunți la exercițiile care te ajută să rămâi în formă. Iată cum poți prepara băutura care ți-ar putea întări genunchii, reconstrui cartilajul și ligamentele!

Care este băutura ce poate întări genunchii, reconstrui cartilajul și ligamentele?


Atunci când mergi la doctor, acesta îți poate recomanda analgezice pentru a-ți reduce durerea. Din păcate, aceasta este doar o măsură temporară.
Analgezicele vor face ca durerea să dispară temporar, dar va trebui să iei din ce în ce mai multe pastile pentru a scăpa de dureri. De-a lungul timpului, poți deveni dependent de aceste pastile. Însă poți încerca această băutură sănătoasă, din ingrediente naturale. Spre deosebire de suplimentele costisitoare, poți face această băutură și acasă. Trebuie doar să cumperi câteva ingrediente simple și să ai un blender. Iată de ce ai nevoie pentru a face această rețetă!

Ingrediente

230 de grame de migdale zdrobite
1 cană de fulgi de ovăz
240 de mililitri de apă
1 cană cu suc de portocale
2 căni cu felii de ananas
1 linguriță de scorțișoară
1 linguriță de miere

Mod de preparare

Pentru a prepara această băutură, începe să gătești fulgii de ovăz timp de 10 minute.
După ce se gătesc, lasă-i să se răcească înainte de a-i combina cu alte ingrediente. Apoi, adaugă toate ingredientele într-un blender. După ce ai obținut un amestec lichid, îl poți bea.

Această băutură trebuie consumată de două ori pe zi pentru cele mai bune rezultate. Atunci când te trezești dimineața, bea această băutură pe stomacul gol. Apoi, mai bea un pahar înainte de a te culca. Ai răbdare, deoarece durează aproximativ 2 săptămâni până să începi să vezi efectele. După ce ai consumat această băutură de două ori pe zi timp de 15 zile, durerile musculare și articulare ar trebui să se amelioreze.

Reține că ai nevoie de o dietă sănătoasă dacă vrei să fii sănătos

 
Iar consumul de lichide sănătoase sau suplimente nu te va ajuta să echilibrezi o dietă nesănătoasă. Dacă vrei să îmbunătățești starea de sănătate, trebuie să ai o dietă bogată în fructe și legume.
Dacă vrei să îmbunătățești sănătatea articulațiilor și a mușchilor, există anumite alimente pe care ar trebui să le adaugi în dieta ta. 

Apa este o componentă cheie într-o dietă sănătoasă. Articulațiile stau în lichid sinovial. Acest fluid este produs pentru a reduce frecarea ori de câte ori te miști. Trebuie să bei apă pentru a-ți ajuta corpul să producă lichid sinovial. Dacă nu ai suficient lichid sinovial, articulațiile nu vor beneficia de lubrifierea necesară pentru a funcționa în mod corespunzător.

Carnea poate fi bună pentru sănătatea articulațiilor și a mușchilor. Aceasta conține aminoacizi care îți ajută organismul să producă cartilajul. Acești aminoacizi pot ajuta la prevenirea leziunilor și a deteriorărilor cauzate de dezvoltarea articulațiilor.
În plus, carnea este o sursă naturală de zinc și fier. Aceste substanțe nutritive pot ajuta la vindecarea leziunilor, astfel încât să te poți recupera mai repede. Deși nu este recomandat să consumi o cantitate excesivă de carne, este bine să incluzi o anumită cantitate de carne. Dacă ești îngrijorat de colesterol, poți mânca întotdeauna pește sau carne slabă în loc de carne roșie.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod