A treia lectie a magnetismului curativ

Stiu ca sunteti nerabdatoare sa aflati cat mai multe lucruri despre tainele magnetismului curativ (bioenergie), dar nu putem sari peste etapele de inceput. Dupa ce va veti insusi primii pasi, vor incepe, usor-usor, sa se faca simtite si rezultatele. Trebuie, de fapt este obligatoriu, sa fiti perseverente si sa nu abandonati exersarea primelor lectii, ca apoi, treptat, sa intelegeti din ce in ce mai bine rolul acestor exercitii in imbunatatirea starii dumneavoastra de sanatate.

Consider ca sunteti incepatoare si acesta este motivul pentru care am inceput, ca in orice povestire, cu inceputul. Daca veti executa aceste exercitii zilnic, cu regularitate, cu siguranta progresele nu se vor lasa asteptate.
Nimeni nu se naste invatat, dar se poate antrena in a asimila cat mai multa cunoastere.

Astazi vom continua cu...

Dezvoltarea imaginatiei vizual spatiale

Exercitiile se vor executa intr-o pozitie relaxata, comoda.

Contemplarea continua
Timp de 1 pana la 5 minute, analizati un obiect ales la intamplare (o moneda, o cutie de chibrituri, un creion etc.). Trebuie sa-l priviti atent, pentru a-i descoperi toate detaliile, pana in cele mai mici amanunte. Repetati exercitiul pana atentia vi se va mentine cu usurinta asupra obiectului.

Contemplarea ritmica
Alegeti-va un obiect oarecare si concentrati-va atentia asupra lui. Respirati linistit. La expiratie, deschideti ochii si concentrati-va asupra obiectului.
Inspirati incet si inchideti ochii. Repetati exercitiul pana la 50 de ori. Efectuati-l apoi in ordine inversa: contemplare la inspiratie, anulare la expiratie.

Contemplarea mentala
Contemplati continuu sau ritmic orice obiect, in decurs de 3 pana la 5 minute. Inchideti apoi ochii si incercati sa reproduceti mental forma originala a obiectului, in intregime sau in detaliu. Deschideti ochii si comparati "fotografia mentala" cu reprezentarea reala. Repetati exercitiul de 5-10 ori.

Straduiti-va sa obtineti o imagine interioara clara. La inceput, va avea conturul sters si extrem de intunecat, dar exersand si nerenuntand, veti obtine treptat ceea ce doriti. Treceti cu timpul de la obiecte simple la obiecte din ce in ce mai complexe.
Va asigur ca memoria dumneavoastra vizuala va deveni mult mai intensa!

Imaginatia vizual-spatiala
Imaginati-va un tablou complex, cu posibilitate proprie de dezvoltare, cum ar fi o plaja, marea, o zi fierbinte, valuri, vapoare la orizont, racoarea apei, adierea vantului etc. Daca nu vreti la plaja, va puteti imagina o padure si incercati sa-i simtiti racoarea, adierea vantului, mirosul ierbii, fosnetul frunzelor. Imaginati-va ca sunteti chiar acolo, in locul inchipuit, si veti avea o senzatie de bine...

Reprezentarea color
Intindeti-va, relaxati-va si concentrati-va atentia pe frunte, intre sprancene. Straduiti-va sa vedeti si sa retineti cat mai pregnant, prin intermediul imaginilor interioare, in decurs de 1-10 minute, albul cel mai alb, albastrul cel mai albastru, brunul unei scoarte de copac, galbenul cel mai galben al galbenusului de ou, verdele cel mai verde al ierbii etc.


Controlul emotional
Respirati ritmic, concentrati-va intreaga atentie asupra plexului solar. La inspiratie, percepeti acumularea de energie, imaginati-va ca intra in voi si va umple intregul corp cu sanatate, iar, pe expiratie, impreuna cu aerul expirat, eliminati boala si emotiile nedorite. Repetati exercitiul de 7 ori si incheiati cu o respiratie de purificare. Acest exercitiu va va scoate din situatiile in care disconfortul a pus stapanire pe corpul dumneavoastra.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adria pe 7 Apr 2008, 09:59
    dezvoltarea capacitatilor energetice

    este mai degraba o intrebare: cat timp trebuie sa exersam asa pentru a ajunge la o imbunatatire a capacitatilor noastre energetice? in prezent ne tot gasim lucruri urgente de facut si mai putin reusim sa alocam ptr. asemenea lucruri...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod