Psihologia copilului mic

Ghidul Pentru mamici cu copii mici cuprinde date practice despre psihologia copilului mic, despre ceea ce se poate intampla in familia lui, despre dilemele pe care le aduce in viata noastra odata cu aparitia lui pe lume!

"Poate odata cu aceasta carte veti putea scapa de unele dintre temerile de mama incepatoare sau de prejudecatile care nu ne lasa sa gasim adevaratele solutii. Poate odata cu cartea veti descoperi ca exista si un ajutor profesionist, pentru ca o mama nu este niciodata singura daca isi ia destinul de parinte in propriile maini.


Exista intotdeauna alaturi de medicul de familie si consilierul psiholog sau terapeutul specializat in problemele copilului mic si ale familiei. Ei pot deveni acea oglinda limpede care sa te ajute sa iei deciziile cele mai bune.
Succes in cea mai frumoasa aventura si creatie prin care dam sens destinului omenirii: devenim parinti, cream o fiinta, o ajutam sa se dezvolte si sa-si descopere puterile virtuale si apoi, cu lacrimi de bucurie in ochi, ii dam aripi, sa poata deveni autonoma, libera sa-si gaseasca propriile sensuri!" Prof.
univ. dr. Mihaela Minulescu

 

Poti cumpara cartea "Psihologia copilului mic" de Mihaela Minulescu, aparuta la Editura Psyche de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 27.25 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod