Trei jucarii recomandate pentru bebelusul tau

La varsta de trei luni, bebelusul este tot mai interesat de fizionomiile celor din jur si isi manifesta incantarea cu precadere atunci cand o vede pe mama sa.
Acum, poate sa priveasca catre persoana care ii vorbeste, a devenit mult mai receptiv la sunete (intoarce capul cand aude zgomote, in directia de unde apreciaza ca provin acestea). Poate sa tina in mana jucarii, iar atunci cand este intins pe burtica, incepe sa-si ridice capul si chiar incearca sa se propteasca incet in coate - cu toate ca ii este imposibil sa-si mentina echilibrul deocamdata.

Centru de activitate Duo Gym


Aceasta jucarie incantatoare ce lumineaza, canta si este viu colorata, stimuleaza copilul pentru a-si coordona primele miscari.
Centrul de activitate are doua pozitii de joaca: copilasul poate sa stea intins pe burtica sau pe spate. Produsul este disponibil la pretul de 180 RON.


Jucarie "zgomotoasa"

Este disponibila intr-o paleta extinsa de culori si forme dintre cele mai variate, la pretul de 19 RON. Bebelusul tau va fi incantat, fara indoiala...


Oglinda Magica Philips

Jucandu-se cu Oglinda Magica Philips, micutul se va distra facand experimente cu propria voce si va fi incurajat sa rosteasca primele cuvinte.
Toate acestea, intr-un mod foarte placut.

Dezvolta coordonarea ochi-mana a copilului, stimuleaza rostirea primelor sunete si cuvinte, inregistreaza si reda automat vocea copilului, il ajuta sa isi recunoasca propriul chip si reda sunete animate pre-inregistrate. Produsul poate fi achizitionat la pretul de 145 RON.

de Greta Harja

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adeena pe 27 Nov 2006, 22:41
    ????????

    preturile mi se par cel putin exagerate ....mai ales ca puiul se joaca cu ele doar cateva luni ...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod