Culoare si zgomot nostim sau ce trebuie sa-i ofere jucariile bebelusului tau

Bebelusul tau este tot mai activ pe masura ce trec saptamanile, si devine tot mai sociabil. Este foarte interesat sa cunoasca lume, ii recunoaste pe cei apropiati (si isi manifesta entuziasmul ori de cate ori ii revede, agitand manutele si piciorusele, razand si bolborosind). Totodata, copilasul devine tot mai interesat de propria persoana, studiindu-si mainile si picioarele. Isi tine palmele larg deschise si poate tine obiecte de mici dimensiuni. Coordonarea miscarii si a privirii este inca destul de dificila, dar cu ajutor din partea ta, totul va deveni mai simplu, spre marea satisfactie a micutului. Iata cateva jucarii care sunt recomandate la aceasta varsta.
Bebelusul tau este tot mai activ pe masura ce trec saptamanile, si devine tot mai sociabil. Este foarte interesat sa cunoasca lume, ii recunoaste pe cei apropiati (si isi manifesta entuziasmul ori de cate ori ii revede, agitand manutele si piciorusele, razand si bolborosind).

Totodata, copilasul devine tot mai interesat de propria persoana, studiindu-si mainile si picioarele. Isi tine palmele larg deschise si poate tine obiecte de mici dimensiuni. Coordonarea miscarii si a privirii este inca destul de dificila, dar cu ajutor din partea ta, totul va deveni mai simplu, spre marea satisfactie a micutului. Iata cateva jucarii care sunt recomandate la aceasta varsta.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorina pe 13 Dec 2006, 15:57
    somn nelinistit

    am un baietel de 7 luni,dar in ultimul timp se trezeste noaptea mai des ca de obicei si incepe sa planga.daca il iau in brate se linisteste si adoarme iar.totusi trezitul din ora in ora nu ii ofera un somn linistit peste noapte.ce as putea sa fac?nici ziua nu e vreo diferenta,nu doarme mai mult de 1ora,desi se vede ca-i e somn.nu stiu care e motivul.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod