Kit de prim-ajutor în problemele digestive

Apar din senin, atunci când te aștepți mai puțin și îți dau peste cap toată ziua... Majoritatea oamenilor (80%) se confruntă din când în când cu tulburările digestive, care pot apărea pe fond de stres, emoții puternice, oboseală, alimentație neregulată sau nesănătoasă...
Momentele plăcute din viața noastră pot fi uneori afectate de disconfortul stărilor de greață și vomă: răul de mișcare din timpul călătoriilor, stările de greață din timpul perioadei de sarcină, dar și dispensiile abdominale apărute după mesele copioase.

Pentru ca sistemul digestiv să revină la starea de bine necesară, laboratoarele Fiterman lansează două noi produse menite să rezolve problemele de această natură!

BALONIX este un produs inovator,  cu dublă acțiune - antiflatulență și antibalonare.
Recomandat în cazul crampelor abdominale și al eliminării gazelor, BALONIX conține dimeticonă și extracte naturale standardizate (extract de mușețel, uleiuri volatile de mentă, fenicul și cimbru) și se poate administra și diabeticilor, pentru că NU conține zahăr. Recomandat copiilor de peste 6 ani și adulților.

BALONIX ... Și scapi de neplăceri!

EMETIX  - Formulă unică (extract de ghimbir și vitamina B6) și eficientă care previne și controlează senzațiile de greață și vărsăturile de orice natură - cauzate de anumite medicamente, după intervențiile chirurgicale sau specifice răului de mișcare (administrat cu jumătate de oră înainte de călătorie).
Datorită mecanismului său de acțiune, EMETIX se poate administra și pentru ameliorarea grețurilor din timpul sarcinii; sigur chiar din prima lună de sarcină. Recomandat copiilor de peste 6 ani, adulților și femeilor în timpul sarcinii, EMETIX nu are reacții adverse și nu conține zahăr.

EMETIX – Păstrează-ți stomacul ușor!

Află mai multe detalii pe www.fitermanpharma.ro sau facebook.com/LaboratoareleFiterman.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod