Hiperhidroza, afectiunea care te impiedica sa duci o viata normala

Transpiratia excesiva, cunoscuta in termeni medicali ca hiperhidroza, afecteaza milioane de oameni din intreaga lume. Desi incidenta acestei afectiuni este mare, ea este de multe ori diagnosticata gresit sau chiar ignorata.

Multi pacienti evita sa consulte medicul in privinta transpiratiei excesive. Desi nu este o afectiune grava, hiperhidroza afecteaza enorm viata pacientilor. Atat viata sociala cat si cea profesionala au de suferit, iar impactul psihologic nu este unul de neglijat.

Cum iti dai seama ca suferi de hiperhidroza?

Corpul uman isi pastreaza o temperatura constanta cu ajutorul transpiratiei, una dintre functiile naturale ale corpului. Daca observati o dereglare a acestei functii, transpiratie excesiva locala (palme, talpi, axila) sau transpiratie excesiva generalizata, este cazul sa consultati un medic, ce va va pune diagnosticul corect.

Cateva dintre semnele care ar trebui sa va determine sa consultati medicul sunt: transpiratia permanenta a palmelor si talpilor, transpiratia abundenta in zona fetei si a capului.

De asemenea, daca produsele clasice impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut nu functioneaza in cazul dumneavoastra, considerati-l un motiv de ingrijorare.

Hiperhidroza poate ascunde alte afectiuni mai grave

Exista doua tipuri de hiperhidroza, primara - o afectiune in sine fara alte cauze care sa duca la aparitia ei - si secundara - un simpton al altei afectiuni din organism. Transpiratia excesiva a fost identificata ca un simptom pentru boli mai grave precum tuberculoza, duabetul, parkinson, artrita reumatoida, insuficienta cardiaca, precum si alcoolismul sau menopauza.

Daca nu suferiti de o alta afectiune, insa transpiratia va da in continuare batai de cap, aveti de-a face cu hiperhidroza primara.

Hiperhidroza te impiedica sa duci o viata normala? Antiperspirantul spray Odaban vine in ajutorul tau.

Creat special pentru a combate transpiratia excesiva, spray-ul Odaban ofera protectie pana la sapte zile cu o singura aplicare. In plus, este foarte usor de folosit si nu lasa urme inestetice pe haine.
Gama de produse Odaban este disponibila in farmaciile independente, exclusiv in farmaciile Sensiblu sau direct de la adresela: www.odaban.ro

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Larisa pe 20 Dec 2017, 22:43
    Hiperhidroza

    Din nefericire, sunt diagnosticata cu hiperhidroza axilara. Desi interventiile cu botox pot fi eficiente, cateva luni, de obicei 2 cel mult 3 sunt foarte scumpe. O interventie poate sa coste pana la 500 EUR sau chiar mai mult. Recomand antiperspirantul Odaban, este cel putin la fel de eficient precum interventia chirurgicala si costa mult mult mai putin

    1
    0

  • Fira pe 9 Aug 2016, 11:17
    Eficient

    Foarte bun il recomand

    5
    0

  • Mirabela pe 22 Mar 2016, 17:35
    Foarte bun

    Am incercat toate antiperspirantele sau deodorantele pentru transpiratia la axile si este cel mai bun, de departe. Il recomand, este foarte foarte bun acest deodorant. Eu ma dau de doua ori pe saptamana vara si o data iarna. Ma tine aproape un an un tub. Se gaseste in farmacii, mie mi l-a prescris dermatologul dupa 2 interventii chirurgicale fara succes sau pe termen scurt. Incercati-l ca merita

    6
    0

  • Archibald pe 6 Mar 2016, 23:03
    transpiratie la axile

    Este foarte eficient Odaban si pe maini. Eu il folosesc de doua ori pe saptamana la subrat si de 3-4 ori pe maini, mai ales vara. Ma tine cateva luni un flacon si nu mai am probleme cu transpiratia excesiva. merita fiecare leu

    7
    0

  • sanda pe 5 Feb 2016, 19:53
    Odaban antiperspirant

    Este foarte bun. Il recomand

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod