Virusul Papiloma Uman (HPV) si negii genitali

Vaccinul anti HPV Citeste materialul: "Vaccinul anti HPV: bun sau rau pentru fetita ta?"
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrada pe 18 Iun 2013, 03:20
    Tratament condiloame

    Buna. Am 20 de ani si de o luna ma confrunt cu condiloamele genitale. Am o relatie stabila de 5 ani cu singurul meu partener sexual si desi aceasta afectiune se incadreaza in categoria BTS, am aflat ca te poti pricopsi cu aceste "minunatii" si prin alte metode. In momentul de fata am scapat de acest chin dar inca nu sunt tratata complet si trebuie sa ma tin de medicamente pana la sfarsitul lunii(inca am cicatrici in zona unde au fost condiloamele si cativa negi micuti, abia vizibili) La mine aceste condiloame sau manifestat destul de violent afectand portiuni foarte mari.. Am mers la ginecolog si mi a recomandat urmatoarele: 1. se spala zona genitala cu ceai de pelin in care este dizolvat un pliculet de femigin B- prafuri pt uz vaginal, sunt in jur de 10 lei, 10 plicuri_(dimineata si seara) 2. Se aplica condilynne o data pe zi! (seara, dupa spalaturile cu ceai, se lasa sa se usuce zona dupa care se aplica cu grija solutia doar pe condiloame, pe pielea sanatoasa provoacand arsuri). 3. dupa o ora, se aplica lomexin crema(tot seara. de doua ori pe zi sunt doar spalaturile!) 4. Pe langa acestea am inceput o cura de tinctura de echinaceea. Se dizolva o lingurita in 100 ml de apa si se ia de 3 ori pe zi pe stomacul gol. Am renuntat la cola si chipsuri si alte alimente nesanatoase si am ales sa consum mai multe fructe si legume si mancare gatita acasa. Tin sa mentionez ca NU SUNT FUMATOARE! Stiu cum e sa treci prin acest chin si in tot acest timp am citit tot ce se poate citi despre aceasta afectiune insa nimic nu mi a fost prea folositor. Sper ca aceste informatii sa va ajute si sa va faceti bine cat mai repede! Nu uitati, vindecarea depinde si de organismul persoanei infectate, de varsta si de regimul alimentar. Multa multa sanatate va doresc!

    1
    0

  • Dorin pe 8 Mar 2012, 13:19
    Bolile cu transmitere sexuala

    Persoanele care au pe tot parcursul vietii un singur partener sexual,care la randul sau nu a avut relatii sexuale cu alte persoane,nu au practic sanse de a se infecta cu asemenea boli! Obiceiul crestin de a nu face sex inainte de casatorie,si de a ramane fidel pe viata este sansa a milioane de oameni de a evita multe nenorociri !!

    1
    8

  • andeea pe 13 Iun 2011, 16:49
    papiloma

    Va rog din suflet sa ma ajutati. Am 43 de ani si am contactat nu stiu de unde si nici nu cred ca are importanta, acest nenorocit virus. Pe labii mi-a aparut ceva asa..ca niste negi mai lungi. Cautand pe internet imagini mi-am dat seama ca este acea creasta de cocos.Nu stiu ce medicament as putea lua aici in Italia. Nu am medic de familie si nici nu imi permit sa consult un medic, costa foarte scump. va implor sa ma ajutati!

    6
    0

  • cris pe 14 Nov 2010, 00:19
    papiloma virus

    de curand am aflat ca prietenul meu are papiloma virus.i-au aparut negi in zona inghinala si pe scrot iar doctorul dermatolog i-a spus ca are papiloma virus.sunt foarte speriata sa nu-mi fi transmis si mie acest virus.inca nu mi-au aparut negi si sper sa nu-mi apara si trebuie sa ma prezint la un control ginecologic.intrebarile mele sunt: exista riscul ca pe viitor,desi i-au cauterizat acesti negi, sa iau acest virus? daca nu am virusul mai pot sa fac vaccinul?

    19
    6

  • Roxynina pe 3 Sep 2010, 17:19
    hpv

    si eu mam ales cu virusul acesta...mi`au aparut si negi genitali..dar iam tratat cu o solutie prescrisa de ginecolog..problema e ca ma dor ovarele f tare..mai ales in partea stanga..poate fi de la acest virus?infectie nu cred ca am..k nu am usturimi...sh am o scurgere vaginala ff alba..:(

    13
    0

  • Mirela pe 28 Nov 2008, 10:06
    Stiu ca nu voi primi rasp dar Am nevoie de un sfat

    Am avut un chist ovarian l am extirpat acum un an... de atunci au aparut o serie de probeleme... candida...infectie urinara...am luat diverse tratamente dar starea mea s a agravat... ma doare in partea stanga (partea in care am avut chistul)... iar in timpul contactului sexual ma doare atat anusul cat si in partea din fata... tin sa precizez am facut un avort atunci cand am extirpat chistul... ce ma sfatuiti?

    2
    5

  • mihaela lefter pe 20 Mai 2008, 13:30
    Papiloma

    Un articol extrem de interesant si folositor. Multumesc pentru tot ceea ce scrieti!!!

    0
    0

  • emilia pe 20 Mai 2008, 09:51
    buna

    Un articol interesant..parerea mea este ca,femeile trebuiau sa fie informate de mult de acest nenorocit virus,eu l-am contactat,si ce e mai rau este ca nu stiu nici azi de unde,ma gandesc la mai multe,poate de la prietenul meu,poate de la piscina,poate am atins ceva infectat..mie greu,fac tratamente de luni intregi si inca nu sant bine,specific ca am 28 de ani iar vaccinul se face pana la 26 ani.Nu sant linistita de atunci,poate daca eram informata de acest virus mai demult,eram mai atenta...o zi buna si sanatate tuturor.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod