Tratat de mangaieri

Pentru a hrani imaginatia cititorilor, autorul ii invita la un parcurs senzual al intregului corp (de exemplu el prezinta douazeci si opt de tipuri diferite de a saruta si treizeci si sapte de moduri de a mangaia). Mangaierile pot oferi placeri infinite fiind minunate expresii ale artei de a iubi. Intotdeauna fericirea amantilor ia forma subtila a mangaierilor. Dr Gérard Leleu este specializat in psihoterapia cuplului.

 

„Pe sold, pielea se intinde, ridicata de oasele de dedesubt si de muschi puternici. Sensibilitatea ei este inca si mai mare decat cea a pantecelui si chiar a taliei. Atingerile usoare cu varfurile degetelor provoaca in aceste locuri mici seisme ale caror unde fac sa vibreze intregul trup. Este o vasta suprafata convexa pe care degetele pot face dovada maiestriei lor. Dupa toate tipurile de miscari ale varfului degetelor, unghiile isi intra-n drepturi, brazdand, zgariind, piscand. Si-atunci, mana devine si mai lacoma, apucand, cuprinzand in caus si-apoi framantand, largindu-si in sfarsit actiunea de la talie la coapsa.
Bineinteles, acolo pe unde a trecut mana, si gura poate trece sau va trece, mai priceputa in anumite locuri, pentru a minuna trupul si insori pielea."

***

„Ce fac de obicei oamenii pe care-i copleseste plictiseala? Opteaza pentru una dintre urmatoarele solutii:
• Schimba partenerul. Din pacate, lucrul acesta rareori se-ntam-pla fara durere si dezastru […]
• Se resemneaza sa traiasca fara fericire erotica. Viata, fara-ndoiala, posibila daca sentimentele sunt puternice, desi acestea risca sa-si piarda din intensitate o data cu dorinta […]
• Regenereaza si reinnoiesc schimburile corporale, astfel incat sa mentina interesul partenerului si sa-i sustina placerea. Este vorba despre infinita variatie a mangaierilor, astfel incat, dupa cum se spunea in Kama Sûtra, «partenerul sa se simta de parca ar fi cu treizeci si doua de femei diferite» sau, reciproc, partenera cu treizeci si doi de barbati diferiti. Iar pentru ca acestei reinnoiri sa i se ofere toate sansele, de ce sa nu apelam la tratate?"

 

Poti cumpara cartea "Tratat de mangaieri" de Dr. Gérard Leleu, aparuta la Editura Trei de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 29.90 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod