Totul despre inteligenta sexuala

Cine nu si-o aminteste pe Samantha Jones, celebrul personaj, invidiat de femei, ravnit de barbati, din serialul de mare succes "Totul despre sex"?

Samantha Jones are si o identitate, de toate zilele si de toate noptile. Se numeste Kim Kattrall si e scriitoare. Iar "Totul despre inteligenta sexuala" e varianta pe hartie a lui "Totul despre sex". Una din fericitele ipostaze in care cartea bate filmul, pentru ca viata bate cartea...

Pentru Kim Cattrall, realitatea e pluri-orgasmica si tot ceea ce trebuie facut e sa ii parcurgi pasional etapele:
1. Dorinta
2. Mesajele
3. Excitarea
4. Fantezia
5. Eliberarea

Se spune ca sexul este al doilea creier. Pentru Kim Kattrall, sexul este cel dintai. Cine vrea sa ii combata sau sa ii sustina demonstratia, sa citeasca aceasta carte album, aparuta in conditii grafice de exceptie.

KIM CATRALL:
Kim Cattrall, actrita castigatoare a numeroase premii, este cunoscuta milioanelor de fani devotati din lumea intreaga prin rolul ei incendiar, Samantha Jones, din serialul de televiziune de mare succes, ‘Totul despre sex’.

Nascuta la Liverpool, Anglia, si crescuta in Canada, s-a mutat la New York la varsta de 16 ani pentru a studia actoria la Academia Americana de Arta Dramatica. A lucrat foarte mult in teatru, film si televiziune, inca de pe atunci – iar mai recent, a fost distribuita in "Fac ce vreau cu viata mea?" O productie a unui important regizor al scenei londoneze, Sir Peter Hall, precum si in filmul "Zana Zapezilor", marca Walt Disney. "Totul despre inteligenta sexuala" este cea de-a doua carte a sa, cea care marcheaza de altfel si prima incursiune a actritei in domeniul productiei de film documentar.

Poti cumpara cartea "Totul despre inteligenta sexuala" de Kim Cattrall, aparuta la Editura Litera de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 59.90 RON.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • helo pe 3 Aug 2008, 13:44

    PENTRU HIPEREXTROGENISM ESTE EXCELENT PUTIN POST SI PUTIN CEAI DE FRUNZA DE NUC SAU MIERE CU NUCA VERDE, COAJA VERDE.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod