Reconstructia vaginului

Dupa o nastere sau pur si simplu cand partenerii nu sunt satisfacuti sexual, medicul chirurg poate efectua o operatie, nu foarte dificila, pentru stramtarea si marirea elasticitatii vaginului.


Vaginul "face riduri" in timp

La fel ca pielea corpului, vaginul imbatraneste, pierzandu-si fermitatea, puterea de contractie si control a muschilor. Nu exista procedee de ingrijire zilnica insa interventia chirurgicala remodeleaza zona, intinerind-o.

Unele femei au diametrul vaginal prea mare, indiferent daca e ereditar, (de)format in timp sau de o nastere.

Pentru ele, refacerea vaginului poate insemna revigorare sexuala fiindca placerea femeii depinde in mare masura, spun medicii, de fortele de frecare generate in timpul actului sexual.



Acestea se pot mari in urma intaririi plafonului perineal si micsorarea diametrului interior si exterior al vaginului, "manevre" practicate in timpul operatiei de reconstructie vaginala. 

Continenta urinara - bonus

Persoanele care pierd urina involuntar in timpul actului sexual sau in alte situatii - cand stranuta sau tusesc - nu vor mai avea aceasta problema dupa operatie. Muschii perineali intariti vor fi capabili sa pastreze urina inauntru.


Labiile - oglinda vaginului

Aspectul exterior al vaginului este uneori foarte neplacut.

Pentru aceasta problema, chirurgia aduce solutii estetice pentru labiile majore, minore, muntele pubian si clitoris.
Prin lifting, rezectie sau indepartand grasimea suplimentara din zona, orice femeie poate ajunge la aspectul pe care si-l doreste. In SUA doritoarele ii arata medicului revista in care au gasit forma pe care o viseaza, la fel ca la coafor. Dupa abilitatea chirurgului si materialul clientului rezultatul operatiei va fi identic sau cel putin multumitor. Asa ne promit chirurgii...

 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • capraru lucian pe 24 Mai 2011, 18:06
    date de contact

    si rog sa nu mai trimita anumite persoane comentarii aberante si jignitoare fiecare are dreptul sa faca ce operatii doreste am omis sa va dau datele de contact ale mele capraru_l@yahoo.com si telefon 0764658993 cunosc f bine mediul medical iar in acest domeniu nu prea exista multi specialisti ce este drept dar sunt si chirurgi de chirurgie ginecologie plastica reconstructiva si remodelanta care opereaza f bine si corect cu respect psiholog dr cercetator lucian capraru

    0
    2

  • capraru lucian pe 24 Mai 2011, 18:02
    raspuns doamnei cu chirurgia vaginului

    doresc sa va raspund cat se poate de serios si sobru dar nu pot posta deoarece nu cred ca ar dori nici doctorul si nu vreau sa am probleme imi dati mail sau telefon daca mai este valabil evident si va spun si tarifele cu respect psiholog drr lucian capraru

    1
    1

  • dana pe 19 Sep 2009, 22:22
    alte metode naturiste mai stiti

    eu sant disperata sa fac asemenea operatie in urma a 2 nasteri mam ales cu o ruptura de perineu de o mai mare frumusetea.si a inceput sa ma deranjeje

    0
    0

  • kmy pe 13 Feb 2009, 23:46
    intrebare

    mai exista in tara asta femei naturale? marea majoritate sunt "tunate".Am trait sa o aud si pe asta: forma pe care o viseaza,la fel ca la coafor" :)) nu avem ce kka de foame si ne trbuie vagin de papusha gonflafila...cine te iubeste te iubeste asa cum esti

    1
    2

  • allina ssss pe 24 Sep 2008, 16:38
    Va rog ajutati-ma

    Va rog ajutati-ma. Am nevoie de parerile voastre. Spuneti-mi si mie ce pot sa fac sa-mi stramtez vaginul. Am citit pe net cu zeama de lamaie. Oare chiar functioneaza si cum trebuie sa fac? Va rog mult raspundeti-mi si mie.

    0
    0

  • mirela pe 1 Sep 2008, 17:09
    Cat?

    Cat costa si unde se fac asemenea operati?

    0
    0

  • anonim pe 21 Apr 2008, 18:57
    Cat ?

    Cat costa o astfel de operatie? Si une in tara se fac asemenea operatii?

    0
    0

  • silvana pe 21 Ian 2007, 17:30
    unde in Romania??

    m-ar interesa unde se efectuiaza astfel de operatii in Romania?

    0
    0

  • mariana pe 31 Oct 2006, 15:16
    recostructia vaginului

    Chiar nimeni nu stie mai multe? Nu avem medici in saitul TopSanatate? Urmaresc de mult un raspuns concret la aceste intrebari.E un subiect care ma intereseaza f.f. mult.

    0
    0

  • mari pe 26 Sep 2006, 13:41
    parerea mea

    hai ca imi vine sa rad. o operatie de reconstructie vaginala cred ca se recomanda doar in cazul unor afectiuni, si nu ca sa ne reconstruim noi vaginul, dupa tendinte, ca asa este in occident. femeia din tara noastra nu isi permite asa ceva. e bine sa ne informam, dar trebuie sa fim realiste, sa intelegem ca foarte putine dintre noi isi permit astfel de interventii.

    1
    0

  • doicopii pe 29 Aug 2006, 12:51

    As dori mai multe date.Stiu ca se face prin operatie, cum sa spun, prin taierea pe burta. Altfel nu se poate? De la cine am putea sa ne interesam?

    0
    2

  • hanuka pe 28 Aug 2006, 20:40
    unde?

    Un articol bun si binevenit. Intrebarea mea este : in Romania s-au efectuat astfel de operatii?? Daca da care au fost reactiile pacientelor, dupa operatii, cat a durat pana la vindecare, si unde?

    0
    1

  • ion pe 27 Aug 2006, 14:47
    intrebare

    dar barbatii nu au si ei saracii dreptul sa caute in revistele alea "forma pe care o viseaza, la fel ca la coafor"?

    0
    0

  • ina pe 26 Aug 2006, 15:23
    mai sunt shi alte metode?

    e interesanta...si sunt sigur foarte eficienta!dar mai sunt si alte metode?nu neaparat prin operatie!sunt f curioasa...

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod