Ce (nu) stii despre igiena intima?

Ca sa te simti bine in fiecare zi, trebuie sa ai grija de corpul tau in cele mai mici detalii, incepand cu zona ta intima.
NIVEA iti ofera o intreaga gama, special creata pentru a raspunde nevoilor tale in ceea ce priveste igiena intima. Pentru a-ti oferi o senzatie de confort, siguranta si un sentiment de buna dispozitie, oricand si oriunde te-ai afla. Intra acum pe www.NIVEA.ro/intimate pentru a afla cum poti fi mereu pregatita pentru orice situatie, fara a lasa disconfortul provocat de zona ta intima sa apara.

Produsele NIVEA Intimate respecta nevoile zonei tale intime datorita acidului lactic. Aceasta este o componenta naturala a zonei intime, care asigura un nivel constant al pH-ului si astfel previne iritatiile acestei zone.

NIVEA Intimate iti pune la dispozitie NIVEA Intimo Natural si NIVEA Intimo Sensitive, pentru ca tu sa poti alege tipul de ingrijire care ti se potriveste.


NIVEA Intimo Natural

NIVEA Intimo Natural este o gama formata din servetele si lotiune, ambele continand ingrediente naturale precum extractul de musetel, bisabolol si acid lactic, oferind zonei tale intime ingrijirea si prospetimea de care are nevoie.
Extractul natural de musetel si bisabololul sunt recunoscute pentru proprietatile lor de calmare.



NIVEA Intimo Sensitive

NIVEA Intimo Sensitive este o lotiune pe baza de aloe vera, extract natural ce este recunoscut in toata lumea pentru capacitatea sa de prevenire a iritatiilor. In plus, in combinatie cu panthenolul si acidul lactic, el are si efect hidratant.

Produsele Nivea Intimate sunt extrem de delicate datorita ingredientelor naturale si iti ofera ingrijirea intima completa de care ai nevoie. De aceea, numerosi ginecologi recomanda folosirea acestora zilnic, pentru ca tu sa poti trai fiecare moment la intesitate maxima!

                                                                                                                                                           Publireportaj
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adina pe 26 Dec 2011, 17:44
    parabenii

    Parabenii nu sunt cancerigeni.Parabenii sunt niste conservanti si existenta lor intr-un produs cosmetic nu are efecte secundare.

    0
    0

  • o cititoare pe 27 Oct 2009, 12:20

    produsele nivea intimo contin parabeni care sunt cancerigeni. uitati`va la ingrediente inainte sa spuneti ca sunt naturale

    0
    0

  • ioana pe 10 Iul 2008, 12:13

    Acesta este un publireportaj, dupa cum am precizat la finalul materialului. Daca doresti mai multe informatii poti sa te uiti peste acest link
    http://www.topsanatate.ro/articol/ce-e-bine-si-ce-e-rau-pentru-igiena-intima-23701.html

    0
    0

  • georgiana pe 9 Iul 2008, 22:42
    viata mea

    nu ma-ti ajutat cu nimic faceti publicitate la nivea ceea ce nu ma intereseaza eu am intrat p site pt a ma ajuta nu pt a veea publicitate asa ceva vad si la tv ms pt nimic

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod