Ascetul dorintei

Un roman despre Kama Sutra

Tradus in numeroase limbi, romanul Ascetul dorintei este o reconstituire a vietii lui Vatsayana, care se presupune ca a fost autorul Kamasutrei, cel mai popular tratat erotic scris vreodata.

Cultivand detaliile de epoca si facand referiri la istoria reala a vietii maestrului indian, cartea seduce prin sarmul ei exotic si prin puzzle-ul ce finalmente confera contur destinului acestui celebru intelept, Vatsyayana, care isi incepe copilaria in bordelul unde lucreaza matusa sa.
Sudhir Kakar este cel mai renumit psihanalist indian contemporan. Specialist in psihologia culturii si a religiilor, scriitor consacrat, Sudhir Kakar a fost inclus in lista primilor 25 de ganditori majori ai lumii actuale, votata de cateva dintre cele mai cunoscute cotidiene: The New York Times, Le Monde, Frankfurter Allgemeine, Die Zeit si Le Nouvel Observateur. A tradus Kamasutra si a scris numeroase carti: Shamans, Mystic and Doctors; Tales of Love, Sex and Danger; Intimate Relations: Exploring Indian Sexuality; Ecstasy, etc.

„Cel mai bun roman despre sex si senzualitate pe care l-am citit vreodata." — The Tribune.

„Cu eleganta sa stilistica obisnuita, Kakar scrie o carte extrem de senzuala, imbogatita de detalii istorice si plina de idei provocatoare legate de cel mai fascinant subiect posibil." — New York Times

„O carte de o senzualitate si profunzime extraordinare... o poveste pasionala si neobisnuita cu elemente de filosofie sexuala si detalii stralucitoare..." — Publishers Weekly

Poti cumpara cartea "Ascetul dorintei" de Sudhir Kakar, aparuta la Editura Trei de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 29.90 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod