Cum se trateaza bolile tiroidei

Tiroida este una din glandele endocrine care produce hormoni cu rol in reglarea metabolismului. Celelalte glande endocrine sunt:pancreasul, hipofiza, suprarenalele, paratiroidele, testiculele si ovarele. Cei doi lobi din care este alcatuita se afla in partea din fata a gatului, unite printr-o punte "istm". Nu se simte intodeauna la palpat.

 Tiroida este una din glandele endocrine care produce hormoni cu rol in reglarea metabolismului. Celelalte glande endocrine sunt:pancreasul, hipofiza, suprarenalele, paratiroidele, testiculele si ovarele. Cei doi lobi din care este alcatuita se afla in partea din fata a gatului, unite printr-o punte "istm". Nu se simte intodeauna la palpat.

 

Comentariile 101-150 din 184

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luma pe 31 Mar 2008, 13:19
    Hipertiroida

    Si sunt hiper ma tratez cu tirozol as vrea sa iau si un tratament naturist.

    3
    0

  • maricica pe 29 Mar 2008, 13:17
    noduli tiroidieni

    Am fost diagnosticata cu 2 noduli tiroidieni acum un 1 an si la ultima eco. un nodul a crescut cu 1 cm. Ce sa fac mai intai sa fac biopsia sau sa ma operez si gata astept ras.

    3
    1

  • ariela pe 29 Mar 2008, 12:43

    Buna fetelor am si eu o intrebare poate vreuna dintre voi stie. De 8 luni urmam tratament pt hipertiroida ieri am fost la control si medicul mi a zis ca nu vede nicio schimbare si ca ar trebui sa fac radiatii cu iod sa ma treaca la hipotiroidism pt ca nu este periculos fata de hiper. Mi-a zis ca sunt prea tanara si e pacat de mine sa mai iau pastilele pt hiper cica in timp imi distruge si celelalte organe... sunt in dubii cu toate ca am citit mult e mai avantajos hipotiroida e nonpericuloasa o pastila pe zi si un control o data pe an. Pe cand acum merg in fiecare luna nicio schimbare si simptomele aceleasi. Nu prea stiu dezavantajele radiatiilor. Mda un an nu am voie sa raman insarcinata cu toate ca imi dorea mult... in rest nu stiu poate voi ati trecut prin asta. Va pupic

    0
    1

  • ariela pe 28 Mar 2008, 09:37

    Tiroida bate o vina pai simptomele sunt frecvente si pe parcursul tratamentului, de 8 luni urmez tratament pt hipertiroida si tot nervoasa obosita mai ales fara pofta de mancare sunt. Totusi nu e de glumit cu tiroida se urmeaza tratamentul atat cat e nevoie fetelor nu intrerupeti pt ca in timp ea afecteaza si alte organe. Pe langa pastilele de tiroida mai iau si o pastila pe zi pt inima. Eu merg in fiecare luna la control pt ca t3 oscileaza mereu de la 10.7 imi scazuse 2.25 acum e iar 5.36 si totul din cauza sresului mi-a zis si doctora sa nu ma enervez sa fiu cat mai calma dar pot:) depinde de fiecare cat dureaza tratamentul la unii mai multi ani la altii mai putin. Cand m-am imbolnavit slabisem 5 kg acum sunt la fel si mananc orice mai ales dulciuri. Mde tiroidaaa e de vina.

    0
    0

  • diana pe 27 Mar 2008, 20:20
    Diana

    Daca nu am luat o zi euthyrox ce se antampla?

    0
    0

  • noemi pe 27 Mar 2008, 14:30
    Medic din iasi

    Fetita mea are probleme cu tiroida, cel mai bun madic din Iasi este prof doctor Voichita Mogos.

    4
    0

  • aneta pe 25 Mar 2008, 15:18
    Sa fie tiroida/??//

    Sunt foarte multe idei si eu, simt un nod an gat meru nu stiu daca este tiroida ma deranjeaza cand inghit apa sau ori de cate ori inghit nu am curajul sa merg la doctor de frica ce o sa-mi spuna. POATE CINEVA SA-MI RECOMANDE UN DOCTOR AN IASI?

    2
    0

  • ana pe 24 Mar 2008, 19:06
    Operatie dr stanescu

    Draga mea, cea care iti faci atatea probleme in leg cu operatia, afla ca si eu am un baietel de numai 5 luni si la o luna dupa nastere nodulii mei au luat-o razna, am trecut prin mom f grele, m-am operat anul acesta, acum o luna, pe 11 febr fara frica si cu D-zeu inainte, la Parhon, la dr Stanescu si totul este f bine acum, nu m-am mai simtit in viata mea atat de bine ca de cand mi-am revenit dupa operatie. Daca vrei sa te mai lamuresc, poti sa imi scrii pe ahbkpsi@yahoo.com, ca stiu si eu cat de important a fost ca inainte de operatie sa vb cu cineva care a trecut exact pe la acelasi doctor, in aceiasi problema! Multa sanatate!

    0
    0

  • adriana pe 24 Mar 2008, 16:04
    Gusa polinodulara

    In 2001 am facut tiroidectomie totala la Inst. Parhon. Aveam noduli pe ambii lobi ai glandei tiroide. Dupa operatie am inceput tratamentul cu Euthirox 100. Nu pot sa spun ca ma simt minunat; ma dor oasele, in special ale picioarelor, am caderi de calciu, concentratia de calciu stabilita in urma analizelor este minima. Am incercat diverse tratamente cu produse naturiste, apoi glugonolactat de Ca., Ca+vit.D3, Ca+Mg si nu siu ce sa mai iau ca sa nu mai ma doara atat de rau, mai ales picioarele. Inainte mergeam pe jos foarte mult cu mare placere, acum nu mai pot. Ma trezesc noaptea cu mainile amortite asa din senin, fara sa dorm pe ele. Imi este foarte greu, cred ca si varsta are influenta asupra acestei stari de sanatate (am 44 de ani). De 1 an am o stare ciudata; simt cateodata cum mi se pune un nod in gat sau ma apasa ceva pe trahee si raman chiar fara voce. M-am hotarit sa cer medicului de familie niste analize amanuntite.

    2
    0

  • luminita pe 23 Mar 2008, 17:12
    Hipertiroidie

    Eu am simptome si de la hipo si de la hipertiroidie, totusi TSH-ul e 0.05, la ecograf e un nodul solid cam cat o nuca verde. Sunt cam in ceata dar am programare pt. operatie pe 31 martie 2008, cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi scapa de cosmarul asta.

    2
    0

  • larisa1985 pe 19 Mar 2008, 13:48

    Eu zic sa te duci fara ezitare, medicul va afla daca nodulii sunt maligni numai prin operatie, dar aceasta posibilitate este extrem de rara. Si mama mea s-a operat la acelasi medic de la Parhon acum gata 4 ani si totul a decurs bine, iar acum se simte la fel de bine. Nu iti mai face griji, gandeste pozitiv nimeni nu te va indeparta de fetita ta. Multa sanatate!

    0
    0

  • Maria pe 18 Mar 2008, 21:11
    Gusa polinodulara

    Buna, Am fost diagnosticata acum vreo luna cu gusa polinodulara, sunt afectati ambi lobi ai tiroidei. Anlizele mi-au iesit bune, tsh -2.10. Totusi medicul mi-a recomandat f.ferma, operatie. M-am hotarat sa ma operez la Parhon la dr. Stanescu. S-a mai operat cineva de aici la el? Sincer nu imi este frica de operatia in sine, ci mai mult de recidivarea nodulilor, sa nu fie maligni... am o fetita de 2 ani as vrea sa o vad crescand. Sunt tare bulversata si cu cat citesc pe net despre acesti noduli cu atat sunt mai speriata. Va multumesc ca m-ati lasat sa imi spun oful. Sanatate.

    0
    0

  • ariela pe 18 Mar 2008, 11:28

    Buna fetelor si eu urmez tratament de 8 luni. Am hipertiroida am inceput cu 6 pastile pe zi si una pt inima scazusem la 2 acum sunt 6 din nou pt ca s-a dereglat iar. Mda stresul e de vina. Am 31 ani as dori un bebe dar nimic nu raman insarcinata. Pastilele afecteaza ovarele, ovulele nu sunt fertile. Am inceput sa beau tinctura de lemn dulce ajuta in cazul asta da tiroida deregleaza tot organismul. Ma confrunt cu aceleasi probleme exfolierea ungiilor, caderea parului si irascibilitate. Mananc orice si tot slaba sunt. E bine oricum:)

    1
    0

  • larisa1985 pe 13 Mar 2008, 09:44

    Daca este vorba despre un simplu nodul tiroidian NU trebuie facut tratament cu hormoni toata viata. Asta se afla numai la biopsie.

    0
    0

  • dona pe 13 Mar 2008, 01:28
    Nodul tiroidian

    Eu as avea o intrebare daca poate sa imi rasp cineva as fi f recunoascatoare... daca ma operez de nodul adica se ajunge la extirparea nodulului trebuie toata viata facut tratament cu hormoni?

    0
    0

  • DANA pe 23 Feb 2008, 13:10
    EUTHIROX

    AM FOST DIAGNOSTICATA CU TULBURARE DE ANXIETATE CU STARE DEPRESIVA ACUM 2 ANI DAR DUPA UN TRATAMENT INDELUNGAT CU LEXOTANIL SI ZOLOFT M-AM SIMTIT MAI BINE DAR M-AM INGRASAT FOARTE MULT, ACUM MI SA RECOMANDAT EUTHYROX DE 50MG FARA ANALIZE, O PASTILA LA 2 ZILE. CE SA FAC? CACI IMI ESTE FRICA SA LE IAU. MULTUMESC.

    1
    0

  • cristina prut pe 20 Feb 2008, 16:18
    Hipertiroida

    Sunt disperata nu reusesc sa inteleg de ce mi se intampla mie toate astea, am trei ani de chin in ceea ce priveste sanatatea sunt departe de cei dragi sunt printre straini imi vreau viata inapoi. In timpul sarcini am facut piatra la fiere si de atunci nu am mai avut o zi in care sa nu ma simnt rau.

    0
    0

  • Gabi P. pe 18 Feb 2008, 22:35
    Re:

    Stai linistita; se poate trai cu hormoni tiroidieni o viata intreaga si se pot face copii sanatosi luand in permanenta hormonii. Iti spun din experienta proprie si te rog nu dispera! Trateaza hipertensiunea la un cardiolog serios; caderea parului se reduce considerabil cu produse din plante existente in farmaciile noastre. Numai fi trista si nu dispera! Iti spun eu ca se poate si e adevarat. Nu te mai gandi atat de mult la problema asta, sunt o multime de lucruri frumoase in natura daca nu in viata; cauta ceva sa iti ocupe mintea continuu si te vei recupera si psihic unde vad ca cedezi. Fruntea sus, nu esti singura! Mult succes si astept vesti.

    2
    0

  • eniko mihailescu pe 13 Feb 2008, 15:21
    Hipotiroidie

    Sufar de mai bine 10 ani de aceasta boala, mi-a cazut parul si daca inainte nu puteam slabii, acum slabesc rau de tot. Am 4 noduli pe tiroida, si mi s-a spus ca va trebui sa iau medicamentele euthyrox cat voi trai. Am 35 de ani, mai vreau sa am un copil! Cum pot sa am acest bebe, daca din cauza tiroidiei am o hipertensiune de 180/120, si o stare de cele mai multe ori anxioasa, depresiva, panica deoarece am senzatiile de lesin zilnice. Cum as putea sa ma tratez fara sa iau o viata intreaga euthyrox, si sa pot face un bebe sanatos? Dar in primul rand cum pot sa scap de aceste tensiuni mari si stari de lesin? Sunt anemica ferifica foarte foarte si am hipocalcemie si hipomagnezic! Va rog frumos, daca cineva ma poate ajuta as fii foarte fericita, caci acest chin mi-a distrus deja viata, si imi e frica de ceea ce se va-ntampla mai incolo! Mai vreau sa traiesc, am o fetita de 12 ani si vreau o viata de care sa ma bucur, caci de 10 ani n-am mai fost fericita din cauza acestor stari! Va multumesc, cu stima eniko mihailescu.

    7
    0

  • ANA.MIHAELA COJOCARU pe 9 Feb 2008, 14:00
    NODULI BENIGNI AI TIROIDEI

    AS VREA SA AFLU DACA NODULI BENUGNI POT SA SE TRANSFORME IN NODULI MALIGNI?

    8
    3

  • liliacsilvia@yahoo.com pe 1 Feb 2008, 00:15
    Noduri la gat

    Va multumesc tuturor celor care va osteniti sa scrieti as vrea sa stiu daca nodurile dau si dureri.

    4
    2

  • adina pe 29 Ian 2008, 19:44
    Tiroida

    Cel mai bine este sa urmezi sfatul medicului... spun din experienta.

    3
    0

  • Alina pe 25 Ian 2008, 19:47
    Gusa polinodulara

    Este bine sa va operati. Cel mai bun chirurg este doctorita Cotea de la spitaulul Spiridon din Iasi (clinaica 1 chirurgie)... Ma simt bine la doar 2 luni! Insanatosire grabnica!

    0
    0

  • cristinam pe 18 Ian 2008, 17:30
    intrebare

    As dori de fapt un raspuns. Eu sunt operata de gusa stanga de 4 ani si de atunci iau euthirox si ma simt bine, dar de o saptamana am aflat ca sunt insarcinata si n-am mai luat, nu stiu ce sa fac, e bine sau nu sa iau in continuare?

    0
    0

  • Mary pe 13 Ian 2008, 08:20
    Ajutor

    Am gusa binodulara. Medicul, in prezent, mi-a dat sa iau seleniu seara. Ma simt foarte rau, daca se poate trata nodulul si natural?

    0
    0

  • elena pe 8 Ian 2008, 22:07
    Ajutor

    Am hipertiroidie si mi-a gasit tsh 0,05 si iau tirozol de 5 mg, 5 pastile pe zi. Este normal?

    1
    0

  • ancutza pe 8 Ian 2008, 21:51
    Am si eu hipotiroidie

    am fost diagnosticata de curand de hipotiroide, ma simteam rau, nu dormeam, transpiram la picioare, aveam si lipsa mare de calciu, nopatea aveam ganduri negre, ma gandeam ca mor. Iau euthyrox 1/2 zilnic si ma simt mai bine. Oare cat timp trebuie sa fac acest tratament? Naturist nu se poate?

    1
    0

  • anna pe 30 Dec 2007, 17:50
    Iodul minune

    Incerc daca pot sa vin in ajutorul vostru. Evident din pacate am hipotiroidie fac tratament cu EUTHYROX nu va pot spune prin ce am trecut inainte sa il iau... in fine desi faceam tratament cu euthyrox nu era suficient, ba imi scadea calciul, ba mama masii altele... incep sa citesc 5 ore pe noapte pe internet despre glanda si cu stupoare aflu ca de fapt reteta insanatosirii era mult mai la indemana IODUL... care ajuta organismul sa secrete hormoni. Este adevarat ca si euthyrox-ul face acelasi lucru dar ce sa secrete frate daca eu nu am deloc iod in organism. Am luat alge marine de la plafar care contin iod si MA SIMT EXCELENT. Va pup si numai bine incercati si iod atentie cale naturista.

    1
    0

  • mihaelabuduru@yahoo.com pe 28 Dec 2007, 17:52
    Glanda tiroida

    Eu am inceput de cativa ani sa iau euthirox si am cateodata stari de sufocare, mai ales pe timp foarte rece chiar ger sau vara. Nu stiu cat se mai poate face acest tratament pentru cati ani mai este valabil.

    0
    0

  • dana pe 3 Dec 2007, 22:40
    Care sunt sintomele tiroidei

    Am 28 ani am fost la medic si mi-a dat tratament cu euthyrox dar ma simt mai rau ca inainte indrumati-ma ce sa fac.

    1
    0

  • geanina p pe 26 Nov 2007, 23:54
    Tetanie cronica

    Am fost diagnosticata cu tetanie cronica in luna sept. 2007. Am urmat 3 luni cu gluconolactat de ca si mg , ca cu vitamina D3 de la nicomed, eurovita pt sres, vagostobil , magne B6. In prima luna de tratament am luat toate medicamentele prescrise de medic...,iar in ultimile doua doar gluconolactat de ca si mg , ca cu D3 si magne b6. Pot spune ca ma simt un pic mai bine..., dar inca am senzatia ca nu pot respira, atacurile de panica mai sunt prezente, stari de anxietate cateodata, iar pt. stres, anxietate beau ceai de tei. SANATATE MULTA !! DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE NOI TOTI!!

    2
    0

  • adryana pe 26 Nov 2007, 21:19
    Eu nu reusesc sa slabesc

    Am hipotiroida, iau eutyrox, tin cura de slabire cu herbalife si nu reusesc sa slabesc. Ce sa fac?

    1
    0

  • ioana pe 12 Nov 2007, 19:51
    tiroida

    parerea mea este ca o operatia ar rezolva toate problemele, si cele legate de tiroida si celelalte.nu stiu de ce ati amanat atata timp o astfel de operatie lasand loc toturor problemelor. Va doresc multa sanatate

    0
    2

  • ana28 pe 5 Nov 2007, 11:57
    cum pot scapa naturist de noduli tiroidienii

    ma confrunt cu noduli la tiroida de 6 ani de zile,mi sa recomandat operatie de atunci,insa nu am facut nici in ziua de azi,am urmat tratament homeopat o perioada si noduli au mai dat inapoi cand am fost din nou la un contol ,insa tot din cauza medicamentelor de la homeopat ,a rascolit alte simptome in mine si am ajuns sa merg la un psihiatru,unde ma trateaza de depresie de 2 ani de zile.nu stiu la cine sa mai merg si pe care doctor sa mai cred pentru ca si endocrinul si psihiatru au diferite opinii in ceia ce priveste boala mea,eu nu ma simt bine deloc,mereu am starii de panica si dureri de tiroida ,si caderi de calciu.va rog sa ma ajutati si sa-mi recomandati o clinica buna si un doctor bun pentru tiroida,sa ma conving ca toate starile mele sunt de la tiroida si atat.astept sa-mi raspundeti.

    3
    0

  • elena pe 4 Nov 2007, 16:43

    eu nu vreau sa ma operez si as vrea sa stiu ce pot sa fac in afara de medicamente

    4
    0

  • iacdorina pe 3 Nov 2007, 18:38
    TIROIDA

    TRATATIVA NU STATI PE GANDURI.EVENTUAL OPERATIVA DACA ESTE CAZUL ,OPERATIA NU ESTE GREA CONVALESCENTA ESTE PUTIN MAI DURA-CONTACTATI CHIRURGUL STANESCU DE LA PARHON FACE MINUNI.aM FOST OPERATA DIN 2005 DEC.SI MA SIMT FFF.BINE . AM FOST SUB TRATAMENT DIN 2000 SI 2005 NU A MAI MERS. SUCCES SI HOTARATIVA NU STATI PE GANDURI

    3
    0

  • lup mirabela pe 22 Oct 2007, 21:34
    gusa gradu2

    m am ingrasat mult am inceput sa iau tratament sper sa fie mai bine

    0
    0

  • olga pe 13 Oct 2007, 22:45
    probleme cu glanda tiroida

    in urma cu 6 ani a inceput boala mea am ramas insarcinata si am luat in greutate 36 kg 'am nascut si dupa aia am urmat un trat ,acum in urma cu un an am fost operata ,am avut tsh 54,10 acum am 5,14 iau eutirox 150 si ma simt ok

    0
    0

  • veronica pe 6 Oct 2007, 21:20
    operatia de noduli tiroidieni

    trebuie sa ma operez de noduli tiroidieni si as dori sa imi gasesc un medic bun..s-a operat cineva? as dori sa stiu cum s-a simtit dupa operatie si la ce medic? va rog mult,daca ma puteti ajuta cu aceste informatii, v-as fi recunoscatoare ...multumesc anticipat

    1
    0

  • viorica pe 25 Sep 2007, 21:00
    chisturi la tiroida de pana la8mm

    vreau sa fac fertilizare in vitro si am fost depiatata cu chisturi 2 la nr.de 8mm si vreau sa stiu daca este grav?va rog spuneti-mi ce sa fac in continuare...vreau un copil neaparat

    4
    2

  • roibu doina mariana pe 14 Sep 2007, 09:18
    boala basedow

    la ce perioada de la declansare se opereaza de boala basedow Dr de la Parhon mu mi-a mai zis nimic.nu mai suport nodulii la mine sau micsorat dar ochii mei sant umflati deja pe 11 august 2007 am facut 2 ani de la diagnostic vreau pana in decembrie sa ma operez.deja am luat 9 kg.sau un Dr. bun de la parhon cunoasteti ASTEPT RASPUNS"dodoi_pif@yahoo.com

    0
    0

  • kitty07 pe 12 Sep 2007, 17:20
    e posibil?

    Am fost diagnosticata cu hipertiroidie acum 7 ani. Eram slaba, iar in urma mai multor tratamente (cu vitamine) m-am ingrasat cu 20 de kg. Am luat TYROZOL mai mult timp. In urma tratamentului m-am simtit tot ca inainte de tratament. Am incetat sa mai merg la endocrinolog si acum nu mai iau nimic. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi. Eu stiu ca la hipertiroidie nu te ingrasi, iar eu nu pot sa slabesc. Uneori mai slabesc pana la 5-7 kg dar le pun foarte usor inapoi. Adresa mea de mail este berecr2002@yahoo.com Va multumesc.

    2
    0

  • liliana pe 28 Aug 2007, 22:55
    nodul tiroidian solid puternic vascularizat

    am aflat de doua luni ca trebuie sa ma operez neaparat si cat mai urgent, deoarece nodulul nu prea este in regula. Mi-e foarte frica si nu stiu ce sa fac. Va rog scrieti-mi daca ati avut careva acest diacnostic. NODUL TIROIDIAN SOLID PUTERNIC VASCULARIZAT CU DIMENSIUNE DE DOUA MII / TREI MII MILIMETRII.Va multumesc.

    5
    0

  • popa pe 22 Aug 2007, 22:51
    noduli tiroidieni

    mi sa recomandat sa ma operez si nu stiu ce sa fzc

    0
    0

  • Elena pe 14 Aug 2007, 10:33
    Este o boala domneasca

    De 15 ani nu mai am tiroida fiind diagnosticata cu adenom tiroidian, am facut iodoterapie si m-am simtit foarte bine atat timp cat am ascultat de meduc cand m-am simtit mai bine nu am mai tinut cont de regulile de baza, fara mare si soare , stres, calciu si magneziu sa nu lipseasaca si control mai des la doctor nu neglijati este o boala grava dar domneasca si tratabila.

    1
    0

  • Lacramioara pe 1 Aug 2007, 20:41
    teroida

    eu as vrea sa stiu ce alte sintome iti declanseaza?

    1
    0

  • mihai laurentiu pe 28 Iul 2007, 07:34
    tiroida

    de cativa ani mamaia sufera de o boala numita tiroida.nu este bine deloc.noaptea se sufoca ne mai avand aier.ea tot timpul trebuie sa tuseasca.

    0
    0

  • nypt pe 5 Iul 2007, 12:50
    tiroida la orice varsta.

    la 9 ani mi-au descoperit tiroida...tb sa ma opereze atunci dar mama s-a opus.am facut tratament mult timp si totusi anul trecut am fost operata.am 16 ani si un an de la operatie; mi-au trecut durerile de cap, starea de sufocare, am luat in greutate(aveam hipertiroidie si lumea se speria de cat de slaba sunt).insa dupa operatie nu mai am calciu deloc.mi-au scos un lob...e bn ca mai am unul...la mine a fost ceva ereditar, mostenind de la tata.acum i-a aparut si mamei mele(39)...

    1
    0

  • DANA pe 29 Iun 2007, 23:19
    HIPOTIROIDIE TETANIE

    MA TRATEZ DE 2 ANI DE ANXIETATE SI NU STIU DE CE.FARA UN CONSULT UNII MEDICI MAU ETICHETAT ANXIOASA.AM INCEPUT SA DEPUN GRASIME SI ACUM O LUNA AM FACUT UN SET DE ANALIZE DIN CARE A REESIT CA AM ACEASTA AFECTIUNE.CULMEA ESTE CA NU PREA AM SUPORTAT TRATAMENTUL CU EUTHYROX.NU STIU DE CE.CUM POT INTELEGE CE INSEAMNA TETANIA?ADICA?MI,AU IESIT CARENTE DE CALCIU IONIC SI DE CA NORMAL SI COLESTEROLUL F MARE,SI TRIGLICERIDELE MARI.CE POT FACE?MULTUMESC

    1
    0

  • AdelaD. pe 20 Iun 2007, 18:10

    Sunt de 8 luni sub tratament medicamentos pe baza de Carbimazole si Lokren de 20 mg , pt hipertiroidie.Dar pana acum nu s-a vazut nici o imbunatatire.Gusa persista in dimensiuni , iar la cel mai recent consult mi-a fost descoperit si o schita de nodul de 15 mm. Doctorii nu vor sa ma opereze pt ca nu am decat 8 luni de tratament si necesita cel putin 1 an.

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod