propolis

Tinctura de propolis: Top 3 beneficii ale propolisului pentru piele

Pentru toți cei care au pielea sensibilă, propolisul este ingredientul natural pe care trebuie să-l încerce pentru strălucirea, combaterea acneei și menținerea unui aspect întinerit.
Aceasta substanta puternica, fabricata de albinele care produc miere exista de secole, dar a devenit mai putin utilizata in timpurile moderne. Astfel, propolisul si tinctura de propolis au fost inlocuite de alte produse mai ales in vremurile in care acizii si retinolii au fost prezentati ca fiind cele mai bune ingrediente de ingrijire a pielii.

Propolisul este ceea ce se creeaza atunci cand albinele recolteaza secretiile care stimuleaza imunitatea unui copac, cum ar fi seva si rasina, adaugand enzime prin procesele corpului lor, precum si ceara de albine simpla, pentru a produce un produs final care este antiviral, antibacterian, antifungic, antiinflamator si un antioxidant.
Pentru a intelege cu adevarat ce este un propolis compus puternic, trebuie sa arunci o privire spre lumea plantelor.
Propolisul provine de la gigantii din regnul plantelor: copaci. Acestia au evoluat pentru a trai mii de ani, iar pentru a face acest lucru, ei au fost nevoiti sa supravietuiasca tuturor agresorilor de mediu: bacterii, poluanti, insecte etc.

Pentru a rezista la toate acestea, copacii si-au creat o imunitate puternica a substantelor chimice fenolice ale plantelor si a bioflavonoidelor pentru a se apara.

Care sunt beneficiile propolisului in ingrijirea pielii?


Acest ingredient natural puternic a devenit un element de baza in lumea cosmeticelor.
Mai jos, am pregatit cateva dintre beneficiile pe care propolisul le ofera, maia ales pentru cei cu pielea sensibila. Citeste continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod