Sănătatea ta: Protejează-te de soare cu produse naturale. Află cum!

Vara este anotimpul preferat de toate doamnele şi domnişoarele, dar acum, mai mult ca niciodată trebuie să ne protejăm pielea. Pentru că o piele frumoasă înseamnă în primul rând, o piele sănătoasă, primul sfat pentru a evita îmbătrânirea prematură a tenului este bine să folosiţi suplimente alimentare ce reduc stresul oxidativ şi neutralizează radicalii liberi.
Vara este anotimpul preferat de toate doamnele şi domnişoarele, dar acum, mai mult ca niciodată trebuie să ne protejăm pielea. Pentru că o piele frumoasă înseamnă în primul rând, o piele sănătoasă, primul sfat pentru a evita îmbătrânirea prematură a tenului este bine să folosiţi suplimente alimentare ce reduc stresul oxidativ şi neutralizează radicalii liberi. Menţinerea sănătăţii pielii este prioritatea numărul 1 pentru această vara, pentru a avea o piele frumoasă, fără semne vizibile de îmbătrânire.

Razele UVA sunt cele care cauzează arsurile solare şi determină apariţia unor modificări la nivelul tegumentului, ce pot cauza cancer. În plus, tot razele UVA sunt cele care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii.

Coenzima Q10


Coenzima Q10 este un supliment alimentar ce ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, cauzate de expunerile prelungite la soare. Coenzima Q10 este o substanţă ce nu este produsă direct de organismul nostru şi care ajută pielea să nu se deshidrateze de la soare şi încetineşte îmbătrânirea prematură a pielii.

Coenzima Q10 este un antioxidant similar vitaminei E, indispensabilă pielii, pentru menţinerea elasticităţii şi frumuseţii. Protejează moleculele de grăsime de la suprafaţa pielii împotriva oxidării, fiind recomandată persoanelor cu ten gras, predispus la apariţia punctelor negre. Pentru persoanele care au probleme cu apariţia punctelor negre, soarele este inamicul numărul 1 în sezonul cald.


Rolul puternic antioxidant pe care îl are Coenzima Q10 luptă împotriva deteriorării şi degenerării celulare, întârzie îmbatrânirea, cauzată de uscarea tegumentului, atunci când este expus razelor de soare.

Fructele Goji


Denumit şi fructul longevităţii, Goji este considerat, pe bună dreptate, o veritabilă comoară a naturii. De mii de ani, Goji ocupă un loc de cinste în medicina tradiţională chineză, iar astăzi este supranumit superfructul.

Datorită conţinutului foarte ridicat de vitamine, minerale şi alte substanţe vitale, Goji menţine şi întăreşte sistemul imunitar, creşte nivelul de energie al organismului şi ajută la menţinerea sănătăţii. Este unul dintre cele mai puternice alimente antioxidante, care ajută la protecţia împotriva razelor UVA şi UVB.


Vitamina E


Datorită acţiunii antioxidante, vitamina E previne apariţia cancerului pentru că protejează celulele sănătoase de radicalii liberi şi agenţii poluanţi.
Accelerează cicatrizarea rănilor provocate de arsuri.

Uleiurile vegetale bogate în acizi graşi nesăturaţi (soia, porumb, floarea-soarelui), fructe oleaginoase (arahide, seminţe de floarea-soarelui), germenii de cereale, legumele verzi (spanacul, în special), şi roşiile reprezintă principalele surse alimentare cu vitamina E.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod