Sa ne ingrijim copilul de dermatita atopica

Sarcina si dermatita atopica Femeia insarcinata trebuie sa fie foarte atenta in timpul sarcinii. Un copil din 5 se confrunta cu dermatita atopica, de aceea "Este foarte important mediul in care traieste gravida, alimentatia si o multime de alti factori" este de parere dermatologul. Pentru sanatatea copilului, prevenirea trebuie sa se faca inca din viata intrauterina.

Pentru ca este o boala ereditara, riscul de a fi transmisa urmasilor este foarte mare. Este posibil sa apara si daca niciunul dintre parinti nu sufera de aceasta afectiune, dar exista antecedente in familiile lor. "Daca ambii parintii au dermatita atopica, riscul de a fi transmisa si la copil este de 80%", avertizeaza Dr. Giurcaneanu.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Geanina pe 21 Oct 2014, 18:21
    recomand Gloves In A Bottle

    legat de dermatita atopica va pot zice ca am avut pe cineva in familie care a avut asa ceva si cel mai eficient produs a fost lotiune protectoare de la Gloves In A Bottle. Va recomand, pentru ca functioneaza am vazut chiar cu ochii mei.

    2
    0

  • OPREA NICOLETA pe 12 Apr 2010, 11:37
    dermatita atopica

    Doresc sa aflu mai multe informatii despre salopetele Blucare.

    0
    0

  • Ratingen pe 8 Nov 2009, 01:10
    dermatita atopica

    In completarea tratamentului medicamentos prescris de medic, firma Avantal (Germania) produce salopetele Bluecare(se poarta ca pijama sau costum de casa) dintr-un material special ,microfibra, care ajuta exterm de mult la ameliorarea simptomelor atopice. In Romania este recomandata imbracamintea din bumbac. Este o terie veche. Bumbacul retine transpiratia, nu permite circulatia aerului prin material, etc. Salopeta Blucare a fost testata in 4 clinici universitare din Germania cu rezultate senzationale chiar din prima saptamana. Daca doriti mai multe informatii contactati-ne la adresa de e-mail electra.defoudis@avantal-med.de . Va trimitem cu placere material informativ

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod