Cum poti sa stii daca ai psoriazis? Iata care sunt simptomele sale!

Psoriazisul este o afectiune foarte frecventa, adesea diagnosticata gresit si tratata intr-un mod care o poate agrava.
Pentru a sti daca ai psoriazis, cea mai sigura sursa este medicul specialist dermatolog, insa simptomele care iti pot trage un semnal de alarma in acest sens sunt: petele rosii acoperite cu un strat de piele ingrosata, portiuni de piele uscata care se crapa, se descuameaza si provoaca sangerari. In unele cazuri pot aparea si unghii ingrosate si care se crapa, precum si articulatii umflate si dureroase.

Pot aparea la unii pacienti si mancarimi, usturimi sau dureri pe zonele afectate, insa cele mai mari neplaceri provocate de psoriazis sunt cele de ordin estetic.
Din aceasta cauza, persoanele care sufera de psoriazis au stari de anxietate si depresie.

Aspectul pielii afectate de psoriazis este unul inestetic si care ii poate determina pe oamenii din jur sa aiba retineri in a avea contacte cu o persoana care prezinta aceasta afectiune. Motivul acestei marginalizari este opinia generalizata si in acelasi timp eronata, ca psoriazisul ar fi contagios.

Desi are afecte asupra pielii, psoriazisul este de fapt o boala autoimuna. Este o afectiune cronica, extrem de greu, daca nu chiar imposibil, de vindecat.
Pacientilor li se recomanda tratamente simptomatice menite sa diminueze efectele sale estetice.

O prima recomandare ar fi schimbarea produselor de igiena si cosmeticelor folosite in mod curent cu unele concepute special pentru tratarea psoriazisului. Crema Grahams Calendulis Plus, uleiul de baie si samponul Natural Grahams contin ingrediente naturale intr-o combinatie unica pe piata, fiind un aliat de nadejde in lupta impotriva acestei afectiuni.

Totodata, pentru ca factorii genetici reprezinta cauzele principale ale dezvoltarii psoriazisului, persoanele care au rude ce sufera de aceasta afectiune ar trebui sa actioneze in vederea prevenirii ei.
Si de data aceasta produsele Grahams isi dovedesc eficienta deoarece contribuie intr-o mare masura la prevenirea psoriazisului.

Pentru comenzi si mai multe informatii accesati www.grahamspentrupiele.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod