Clinica Anima aduce cel mai performant aparat de tratare a afectiunilor dermatologice

Poluarea urbana, fluctuatiile de greutate, alimentatia deficitara, expunerea prelungita la soare, acneea si alte afectiuni cutanate, factorii genetici si trecerea timpului lasa urme pe care am vrea sa le îndepartam de pe pielea noastra, din motive estetice sau de sanatate.
Poluarea urbana, fluctuatiile de greutate, alimentatia deficitara, expunerea prelungita la soare, acneea si alte afectiuni cutanate, factorii genetici si trecerea timpului lasa urme pe care am vrea sa le îndepartam de pe pielea noastra, din motive estetice sau de sanatate.

Fiecare persoana are nevoie la un moment dat în timpul vietii, de un consult dermatologic, recomandabil fiind un consult de rutina cel putin o data pe an, atât în cazul femeilor cât si al barbatilor. Adresabilitatea la aceasta specialitate este mai mare în rândul femeilor, care, din dorinta de a arata mai bine, mai tinere si mai îngrijite, recurg la o serie de proceduri dermato-cosmetice.


Printre aceste proceduri se numara si cele cu laserul - de la epilari definitive si tratamentul oricaror leziuni vasculare, la rejuvenare faciala si tratarea vergeturilor. De asemenea, laserul trateaza cu succes orice fel de leziune pigmentara, aparuta fie în urma expunerii la soare, fie în urma înaintarii în vârsta."

PALOMAR StarLux500 poate trata afectiunile dermatologice cu o eficacitate vizibila  de pâna la 70% mai mare fata de tratamentele cu alte aparate folosind aceeasi tehnologie. Afectiunile dificile, de la leziuni vasculare, vergeturi, cuperoza si pâna la acnee, rosacee sau pete pigmentare, dar si tratamentele de reîntinerire cutanata, rejuvenare neinvaziva sau epilari definitive, pot fi acum abordate cu maxim de eficienta, cu rezultate în cel mai scurt timp posibil, datorita aparatului PALOMAR StarLux500.


Fiind primul laser non-ablativ aprobat pentru tratarea vergeturilor, reuseste sa imbunatateasca aspectul vergeturilor cu 51 pana la 75%. Laserele non-ablative permit tratamente fara sau cu impact minim asupra activitatii cotidiene a pacientului. Dupa sarcina, proaspetele mamici doresc sa scape cat mai repede de vergeturi. Pentru aceasta, laserul Palomar le ofera un tratament confortabil, cu satisfactie maxima din partea pacientelor.

Laserul non-ablativ mai poate fi utilizat pentru tratarea cicatricilor chirurgicale, cicatricilor postacneice, a melasmei, precum si rejuvenare cutanata.  Alta procedura extrem de solicitata este epilarea cu laser.
Se poate efectua pe orice zona cu par inchis la culoare. Cu cat firul e mai inchis si mai gros, rezultatele sunt mai spectaculoase. Este o procedura solicitata atat de femei, cat si de barbati. Se poate aplica la nivelul mustatei, perciunilor, intersprancenos, axilar, pe torace sau spate, inghinal, membre superioare si inferioare,etc.

In cazul tuturor procedurilor, sunt necesare mai multe sedinte, in functie de necesitate, precum si in functie de raspunsul cutanat al fiecarui pacient in parte.  Va asteptam in clinica Anima Victoriei din strada Buzesti nr. 75- 77 pentru a va convinge.  Dr.
Ioana Chisalita , medic specialist dermato- venerologie.
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 17 Ian 2013, 10:20
    Servicii bune

    Imi pare rau pentru cei care au intampinat probleme la clinicile Anima, din pacate nu cred cele scrise. Eu merg la Clinica Anima - Victoriei de 2 ani la Ginecologie si sunt multumita de serviciile lor : am facut programare cand am vrut eu, nu am asteptat decat o singura data 10 minute, Dna Doctora este foarte draguta si atenta si imi raspunde la ce intrebari am, imi ofera informatiile necesare. Fetele de la receptie tot timpul au fost amabile si in cunostinta de cauza. Mult succes

    1
    0

  • gigi pe 29 Feb 2012, 01:06
    Palomar ???

    Slabut tare de tot. Nu se compara cu Cutera Xeo. Palomar e un fel de logan al laserelor pentru dermatologie.

    1
    0

  • teo pe 19 Ian 2012, 15:59
    cam neseriosi

    Aveam programare la ora 13 si tot la ora 13 ma sunat sa se scuze ca este aparatul defect si trebuie sa ma reprogramez,mi sa parut total deplasat,noroc cu medicii care sunt foarte amabili si am mai uitat de lipsa de cordonare a functionarilor.

    1
    0

  • mona pe 9 Nov 2011, 11:42
    Fara repros....

    Imi pare rau sa va contrazic...dar eu am avut de aface cu aceasta clinica privata si am fost si sunt in continuare multumita, medici cu suflet aproape de pacienti, clinica este dotata cu aparatura moderna, curatenie. Cat despre cele relatate de decs...chiar nu stiu ce sa spun...eu am mers cu mama mea timp de o luna de zile la clinica cel putin de doua ori pe saptamana si chiar am fost bine primite, am intrat la ora la care am fost programate, am beneficiat de analize fara sa le platim pentru ca aveam trimitere de la medicul de familie. Realizez cu parere de rau ca multi nu sunt obisnuit cu astfel de clinici particulare si prefera sa mearga sa stea cu orele la coada, sa aiba parte de medici frustrati care nici nu se uita la pacient pana nu dai o atentie...

    2
    1

  • Alexandru Floarea pe 11 Oct 2011, 09:11
    pentru cei nemultumiti

    Am fost la clinica Anima Pipera si Delfinului si am fost foarte multumita de personalul de acolo . Am intra la consultatii la ora programata asistentele si medici foarte draguti asa ca am ales si medicul de familie sa fie tot la anima .Dupa ce am avut un medic de familie foarte multi ani si nu am fost multumita de dumnealui .

    1
    1

  • decs pe 30 Sep 2011, 11:44
    COSMAR!!! Fugiti cat puteti de ei!

    Am fost cu mama pentru analize, interpretare, consul la generalist si EKG. A fost o experienta traumatizanta. Cu toate ca era la inceputul programului, asistentele se plangeau ca sunt foarte obosite, probabil acesta fiind motivul pentru care i-au intepat bretul de TREI ori pentru a putea recolta. Mai mult decat atat, au inceput sa-si dea cu presupusul la bolile care ar putea sa genereze acest lucru. Si pentru a-si dovedi "profesionalismul" i-au spus mamei ca este bolnava, ca are probleme grave cu coagularea. Avand in vedere ca la analizele anterioare, efectuate in febrarie 2011 la Medlife, au reusit sa ii recolteze cu o singura intepatura, iar rezultatele analizelor de atunci nu aratau nimic ingrijorator cu privire la coagulare, nu pot decat sa constat ca asistentele pe care a avut ghinionul sa le intalneasca la Anima nu au nici cele mai elementare cunostinte in domeniu. Din pacate, cosmarul nu s-a terminat aici: desi am primit niste date cu care sa descarcam rezultatele de pe site, acest lucru a fost imposibil. Nici cand am sunat la clinica nu am aflat mai multe. Termenul scris pe biletel era "orientativ" putand fi o intarziere de 48 ORE!!!!!! Inadmisibil!!! Intr-un final am obtinut rezultatele prin email, cu exceptie ionogramei si a sumarului de urina la care trebuie sa astept antibiograma. Nu lucrez in domeniu, dar recunosc ca nu am auzit in viata mea de ANTIBIOGRAMA LA SUMAR DE URINA!!!! L-am sunat pe medicul de familie dar nici el nu a auzit. Mi-as fi dorit sa vad ce antibiotice trebuiau prescrise in urma sumarului, dar GHINION, atat sumarul de urina cat si ionograma nu s-au putut efectua, probele fiind CONTAMINATE!!! De ce? Asistentele au ridicat din umeri. Au invitat-o sa revina pentru recoltare. De ce???? Ca sa mai stea inca 2 saptamani cu mainile negre de la venele sparte??? Si cosmarul a continuat. Nici despre medic nu sunt lucruri bune de spus. A fost extrem de surprinsa ca trebuia sa faca EKG-ul si a recunoscut ca nu stie sa il interpreteze. A trimis-o la cardiolog, psiholog si oftalmolog. Cred ca acestea sunt toate specialitatile pe care au, altfel i-ar mai fi dat trimitere si la altele. Asistenta care a fixat componentele aparatului de EKG a avut insa ocazi unica in viata sa vada cum se face acest lucru. La fiecare componenta intreba "E bine doamna doctor?", "Asa trebuie doamna doctor?", "Ce inseamna aceasta valoare doamna doctor?", "Care este valoarea maxima/minima doamna doctor?". Cea mai proasta clinica privata pe care am intalnit-o pana acum

    2
    0

  • MONA pe 1 Sep 2011, 17:26
    Buna!

    Tocmai astazi am mers cu mama mea la clinica Anima din Pipera, am comandat un voucher de pe un site de promotii pentru endocrinologie, am fost placut surprinsa sa vad ca exista medici care isi dau interesul, pe langa faptul ca am intrat in cabinetul dr. la ora programari fara sa asteptam nici macar un minut.Consultatia a durat aproape o ora iar medicul Gavan Vadim caci despre dansul este vorba este un om extraordinar, a incercat sa ne incurajeze si sa ne explice cu lux de amanunte tot ceea ce doream sa stim, poate mult prea multe incat acum astept rezultatele analizelor ca pe ace si sunt extrem de panicata. Sanatate multa!

    3
    3

  • georgeta pe 21 Iun 2011, 21:37
    respect

    Nu stiu daca ati spus adevarul , dar si eu am fost la clinica Anima si am fost foarte multumita .Nu am fost reprogamata cred ca vreti sa denigrati clinica.Medicii de acolo sant specialisti si te primesc cu multa dragoste.Mai incercati.

    2
    4

  • Mihaela pe 25 Mai 2011, 22:14
    Bataie de joc

    Buna ziua! In urma achizitiei unui voucher am fost programata, reprogramata apoi iar reprogramata la mai mult de 3 luni din momentul achizitiei (intamplator programul medicului se schimba chiar in ajunul programarii). Lipsa de respect fata de client pentru servicii deja achitate (chiar si cu voucher). Isi "promoveaza" "serviciile", incaseaza banii apoi te trateaza in bataie de joc. Ocoliti pe cat posibil aceasta "clinica".

    4
    1

  • Cami pe 22 Apr 2011, 01:04
    intrebare

    ati fost la consultatie ginecologica la ei? sau ati facut analize la ei? m-ar interesa o parere despre seriozitatea lor si despre v-a ajutat tratamentul primit.

    0
    0

  • oana pe 24 Mar 2011, 13:06
    nesimtire,ipocrizie

    Si eu am fost la ei si am plecat nemultumita,numai am incredere in ei .am mers la un control si am luat o ciuperca,a trebui a tratez ambele probleme la o alta clinica.lasa de dorit amabilitatea si seriozitatea la anima.Si ai dreptate si eu am fost sunata sa reprogramez la o alta zi si la o alta ora consultatia la specialitatea dorita de mine..se joaca cu oamenii,nu e posibil..jos anima nesimtiti

    4
    0

  • andra pe 24 Mar 2011, 13:01
    neseriozitate

    am fost la clinicile anima si am plecat dezamagita.lasa de dorit,nimic nu e calitativ,la tel iti spune un pret in clinica platesti altul,care e mult mai mare...si in plus m.au reprogramat la un medic de cateva ori,m-au sunat de la call center Mona si mi-a zis ca medicul colaborator nu vine pt o pers,si am fost plimbata dintr-o clinica in alta si de la un medic la altul mentionez era o urgenta.neseriosi regret ca am mers la ei

    2
    0

  • Adela Baciu pe 7 Mar 2011, 14:01
    pentru Raduta Ionela

    Eu am folosit ialuset, fiind operata de apendicita si am fost multumita. Din cate am inteles din prospect crema/plasturii se folosesc si pentru recuperarea in urma arsurilor...

    2
    1

  • raduta ionela pe 18 Ian 2011, 14:53
    Doresc un sfat

    buna ziua am citit despre eficienta acestui aparat si m-ar interesa daca in cazul fetitei mele ar putea fi eficient.Am o fetita care a luat foc intr-o explozie de gazolina,a fost operata adica i s-au facut grefe de piele la spitalul de copii grigore alexandrescu au trecut aproape 2 ani de atunci iar zonele unde i sa pus grefe de piele au cam evoluat,inflorit mi-as dori sa stiu dk se poate face ceva pt fetita dk o poate vedea cineva sa imi spuna dk e de oerat esteti sau dk aparatura din clinica dumneavoastra ii este benefica ei.Va multumesc astept un raspuns fie negativ fie pozitiv

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod