Alergia solara sau fotosensibilitatea

Alergia la soare este reactia sistemului imunitar la lumina soarelui, care de cele mai multe ori se manifesta prin mancarime si eczeme.
Alergia la soare este reactia sistemului imunitar la lumina soarelui, care de cele mai multe ori se manifesta prin mancarime si eczeme.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mariusirl pe 27 Mai 2012, 18:22
    alergie la apa de mare

    nu stiu daca aici trebuie sa intreb specialistu da nu mai pot ce mancarimi am de inebunesc am mai patit odata asa ceva acuma 2-3 ani tot la mare da nu stiam de la ce..acuma am citi pe net si am vazut aici o gramada care au ceva in cazul meu..nu stiu ce sa fac sincer k am mari mancarimi de nu le mai suport...am inteles din cate am citit sa nu mai intru deloc in apa de mare..sunt in irlanda si nu ma gandeam sa am asa alergie..oare si de la soare sa fie?in romania stateam multe ore pe zi si nu aveam nimik la strand sau la o apa curgatoare..ori numa de la apa?va rog ajutatima..si un tratament daca imi recomandati sa scap definiiv...si in caz ca nu iau tratament dupa cat timp ma vindec va multumesc

    1
    0

  • darianna pe 6 Oct 2009, 15:18
    hy

    Anul acesta am patit si eu asa ceva datorita uleiului pe care l-am folosit. Stie cineva ce uleiuri pt bronzat sunt cele mai bune?

    1
    0

  • marga pe 22 Aug 2009, 17:47
    tenul gras

    este foarte interesant dar mar interesa mai multe despre tenul gras

    1
    0

  • Marginean pe 26 Mai 2009, 14:14
    eczeme solare

    m-ar interesa mai mult.

    5
    0

  • greticaoctavia pe 19 Iul 2008, 22:39
    Mamagreti

    Ceva despre petele de la soare cine soatie ceva? Va pupi

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod