De ce apar crampele musculare?

Orice persoană care s-a confruntat cu această problemă știe despre crampele musculare că sunt dureroase, creează disconfort și pot apărea fără niciun avertisment, în timp ce mergi, faci exerciții sau te relaxezi. Însă știi de ce apar crampele musculare?
Motivele pentru care apar crampele musculare

Crampele musculare pot provoca o multitudine de probleme pentru persoanele care au de-a face cu ele. Acestea te pot pune chiar și în pericol. De exemplu, este posibil să fii la volan atunci când apar aceste crampe, iar dacă acestea îți afectează mușchii picioarelor, capacitatea ta de a conduce mașina va fi în mod firesc afectată. Acestea pot apărea noaptea, provocându-ți probleme cu somnul. Ar putea chiar să apară și când ești la muncă, ceea ce ar putea reprezenta un alt pericol, în funcție de tipul de muncă pe care îl faci.

Crampele musculare reprezintă contracția necontrolată a mușchilor.
Trebuie să învățăm cum să abordăm problemele acestea. Pentru a face acest lucru, este important să înțelegi mai bine motivele pentru care apar crampele musculare și ceea ce le-ar putea cauza. Pe scurt, crampele musculare sunt cauzate de contracția involantară a mușchilor. Îți dai seama că suferi de crampe musculare, deoarece mușchii din zona afectată devin dureroși și tari. Poți simți cu adevărat spasmele și viteza cu care apar aceste crampe. Dacă faci exerciții fizice în mod regulat, trebuie să ai în vedere faptul că aceste crampe pot apărea și la mai multe ore după ce faci mișcare.

Crampele musculare apar din mai multe motive.
Există o serie de cauze posibile pentru apariția crampelor musculare și este important să te familiarizezi cu acestea, dacă vrei să știi cum să previi crampele. Mai jos, am trecut în revistă unele dintre motivele pentru care s-ar putea să ai crampe:

circulația proastă de la nivelul picioarelor
exercițiile fizice prea intense
evitarea încălzirii și întinderii de dinaintea exercițiilor fizice / antrenamentului
activitățile intense din timpul perioadelor cu temperaturi ridicate
deshidratarea
oboseala musculară
un deficit de magneziu, potasiu sau ambele
o problemă la nivelul coloanei vertebrale sau o problemă nervoasă
un efect secundar cauzat de anumite medicamente


Interesant este faptul că aceste crampe sunt frecvente, dar apar cel mai des în timpul nopții, când dormi.
Potrivit studiilor, 75% din crampele musculare apar pe parcursul nopții. După ce te familiarizezi cu aceste cauze posibile, poți lua anumite măsuri pentru a preveni crampele musculare. Acestea ar putea include consumul ridicat de apă, încălzirea înainte de a face exerciții și reducerea presiunii asupra mușchilor.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod