Rezultatele testului

Daca ai majoritate de A - Esti cam retinuta

Esti o fire mai romantica si petrecerile zgomotoase nu sunt chiar pe placul tau. Poate cateodata, dar si atunci te implici numai cu persoanele pe care le cunosti, sau stai linistita pe scaunul tau si te bucuri de muzica si atmosfera superba.

Esti fericita asa cum esti sau ti-ai gasit sufletul pereche; oricare dintre aceste variante ar fi adevarata, tii foarte mult la linistea ta sufleteasca si te gandesti de doua ori inainte sa te avanti ca o furtuna in mijlocul unei petreceri.
Si atunci ai unele retineri. Relaxeaza-te, la un chef toata lumea vine sa se simta bine!

Daca ai majoritate de B - Esti sufletul unei petreceri

Nu pierzi o petrecere decat in cazuri extreme sau cand ai lucruri mai tentante de facut. Iti place sa dansezi, sa iti faci cunostinte noi, sa te amesteci in multime. Datorita acestei "experiente acumulate" apropiatii iti cer tot timpul sfaturi informatii de calitatea unui chef. Esti sigura pe tine si intimidezi pe multi cu o singura privire.
Vezi petrecerile ca pe un prilej de a te afisa cu rochia ta noua, sau cu iubitul nou. Adori sa fii privita!

Daca ai majoritatea de C - Esti o petrecareata de ocazie

Nimeresti la o petrecere numai daca te invita un partener de afaceri, sau unde stii ca vei intalni oameni interesanti din domeniul tau profesional. Esti o femeie de cariera si nu ai timp prea mult de pierdut. Dar cand ajungi la un chef, faci o impresie foarte buna, de dragul unei "bune colaborari". Doar in cazul in care te-ai intalnit cu prietenele, te relaxezi si te bucuri total de frumusetea unei petreceri, fie ea si intima.


Inapoi la test
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iesena pe 13 Oct 2009, 17:58
    iubire

    vreau sa stiu totul despre iubire

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod