Rezultatele testului

Intre 17 si 30 de puncte

Ai o atitudine pozitiva fata de emotiile resimtite. Nu iti este teama sau rusine sa arati ocazional ceea ce simti si, fara indoiala, aceasta atitudine iti confera o mai buna stare de sanatate. Ai mari sanse sa fii un foarte bun consultant sau sa pui bazele unei cariere de succes in domeniul social.

Intre 8 si 16 puncte

Stii sa iti exprimi emotiile, dar in continuare ti se pare dificil sa faci acest lucru atat de des pe cat ar trebui. Invata sa fii mai extrovertita - atunci cand te simti intristata, permite-ti un plans sanatos; cand esti furioasa, arata acest lucru, iar atunci cand esti fericita, zambeste din toata inima.
Permitand emotiilor sa iasa la iveala, starea ta fizica si spirituala se va imbunatati in mod considerabil.

7 puncte sau mai putin

Cu siguranta, esti foarte rigida, stresata si introvertita. Ai cu adevarat nevoie sa iti exteriorizezi emotiile si sa le permiti sa prinda viata. Nu este nimic rau in a le arata oamenilor ceea ce simti in anumite situatii.

Inapoi la test
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cezara pe 21 Apr 2008, 12:30
    da

    da....de acord oana... dar tre sa intelegem si noi k astea sunt doar informative...nu prea poti dezvolta un subiect amplu pe baza acestor teste....prea multi factori oricum, is super tari:D:D:>

    1
    2

  • oana pe 19 Apr 2008, 15:26
    teste

    f. interesante..imi plac..numai k as vrea sa se ofere mai multe informatii la rezultate

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod