Pasiunea se citeste in culorile preferate

Hainele pe care le porti, mobilierul din locuinta, masina pe care o conduci, toate ofera indicii despre personalitatea ta sexuala. Cheia o reprezinta culoarea aleasa pentru majoritatea obiectelor care te inconjoara. Cele mai multe persoane pretind ca nu au o culoare preferata sau opteaza pentru negru. Cu toate acestea, priveste in jurul tau si, cu siguranta, vei observa un anumit pattern, in special atunci cand este vorba despre garderoba sau decorul casei tale.

Culoarea predominanta este cea care se regaseste cel mai frecvent in obiectele din jurul tau si tot ea reflecta personalitatea ta sexuala. Testul de mai jos iti explica asocierile dintre culori si pattern-urile sexuale.

Rosu


Persoanele care prefera rosul au tendinta de a fi extrem de pasionale si se bucura de sex in orice forma sau modalitate imaginabila. O data ce scanteia sexuala s-a aprins, pot trece ore intregi (de placere...) pana aceasta se va stinge.

Atunci cand se intalnesc doua persoane a caror culoare predominanta este rosul, totul pare sa ia foc in jurul lor... Cei care iubesc rosul tind spre agresivitate, iar cei care opteaza pentru culori mai putin tari ar trebui sa aiba grija la acest aspect.

Galben


Daca tu sau partenerul tau de viata sunteti indragostiti de culoarea galbena, pornirile voastre sexuale sunt complexe si adaptabile la orice situatie nou aparuta. De regula, iubitorii acestei nuante cedeaza in fata dorintelor partenerului mult mai puternic decat ei. Niciodata nu te vei bucura din plin de sex, insa nici nu vei refuza invitatia cuiva pe care il admiri sau a carui companie te bucura.

Roz


Persoanele carora le place rozul manifesta o atitudine refractara si refuza sa se maturizeze in ceea ce priveste problemele sexuale: femeile tind sa promita mai multe decat intentioneaza sa ofere. Barbatii care opteaza pentru aceasta culoare sunt adevarati crai si mari amatori de flirturi.

Mov


Pasionatii de mov se considera adesea prea sofisticati pentru o aventura episodica, insa plina de savoare. Femeile sunt genul care urasc sa isi strice coafura. In ceea ce priveste barbatii "mov", acestia abordeaza sexul la fel ca si afacerile - incheie tranzactii si merg mai departe... Partenerul "mov" este mai degraba preocupat de atingerea propriei placeri decat de satisfacerea persoanei de langa el.

Negru


Foarte multe persoane aleg ca si culoare preferata negrul, fara sa se gandeasca, de fapt, prea mult la acest lucru. Aceste persoane sunt, de regula, pline de toane si isi ating capacitatile maxime in situatii stresante sau in perioade caracterizate de nefericire.

Verde


Cei care opteaza pentru verde abordeaza sexul cu o atitudine proaspata si inocenta. Barbatul "verde" va fi intotdeauna neindemanatic si se va simti stanjenit atunci cand va veni vorba despre sex, insa intotdeauna acest lucru ii va da un aer aparte, incantator si afectuos.

Amatorii de verde sunt atenti, blanzi, tandri, dar nu pasionali. In cuplu, nu va trebui niciodata sa iti faci griji legate de infidelitatea partenerului tau "verde" - acest lucru nici macar nu ii trece prin cap...

Portocaliu


Persoanele carora le place foarte mult portocaliul sunt inclinate spre fantezii sexuale. Daca te incadrezi in aceasta categorie, stii ca, pentru tine, actul sexual este privit ca o piesa dramatica in care tu esti vedeta. Preludiul este la fel de important ca si actul sexual in sine.

Partenerul "portocaliu" iti va sopti la ureche tot felul de nimicuri dragastoase si lipsite de importanta. Adesea, persoanele "oranj" nu experimenteaza orgasmul - dar se descurca excelent pe plan sexual.

Maro


Daca esti foarte incantata de aceasta culoare, inseamna ca esti o adevarata comoara pentru partenerul tau de viata. Amatorii de maro sunt tandri, profunzi, sensibili si atenti la nevoile si dorintele persoanei iubite. Pentru ei, sexul este o "treaba" de 24 de ore si parca niciodata nu ai rostit suficient de des magicele cuvinte "Te iubesc"...

Imbratisarile romantice in fata semineului, plimbarile prin ploaie, fuga dupa fulgii de zapada sunt gesturi foarte importante pentru persoanele "maro". Pentru a face dragoste, au nevoie de foarte mult timp si intimitate.

Trebuie sa fii foarte atenta cu partenerul "maro", deoarece un singur cuvant dur ii poate rani sentimentele, ducand la incheierea relatiei.

Gri


Culoarea gri este preferata de persoanele nesigure si sovaielnice. Acestea nu sunt incantate de nimic, nici macar de culori, astfel incat abordeaza o atitudine de neimplicare. In loc de pasiune nebuna, partenerul "gri" va numara crapaturile din tavan, pana cand actul sexual se va termina... Cu toate acestea, casnicia intre doua persoane "gri" este una extrem de reusita.

Albastru


In materie de albastru, discutam despre amantii perfecti - le place la nebunie sa faca sex, sunt afectuosi si atenti la nevoile partenerului. Amatorii de albastru considera ca a face dragoste este o mare arta, motiv pentru care abordeaza sexul cu foarte multa eleganta.

Barbatii care adora albastrul sunt asemenea pianistilor - isi "devoreaza" cu delicatete partenera, ca si cum ar canta cu pasiune la acest instrument. Femeile din aceasta categorie se bucura de sex la maximum. Sunt parteneri extraordinari, iar pasiunea lor nu este agresiva.

Atat barbatii, cat si femeile se bucura din plin de preludiu si de momentele imediat urmatoare finalizarii partidei de sex, la fel ca si de actul sexual in sine. In casnicie, o persoana "albastra" este un partener excelent - nu este niciodata interesata sa isi satisfaca interesele in afara mariajului.

Alb


Daca albul este culoarea predominanta, atunci sexul pare, cel mai probabil, obscen. A face dragoste la lumina zilei este de-a dreptul de neconceput pentru o persoana din aceasta categorie. Femeile care iubesc albul se vor dezbraca sub paturi, iar barbatii vor face dus inainte si dupa actul sexual.

Fara preferinte de culoare


Exista foarte multe persoane care afirma ca nu au nici o culoare preferata sau, foarte rar, aleg negrul drept nuanta favorita.

Incearca insa acest exercitiu de imaginatie - gandeste-te la o incapere varuita intr-o singura culoare: pereti, tavan, podele si mobilier. Daca ai fi nevoita sa stai in aceasta incapere, ce culoare ai alege pentru a o decora? Dupa ce optezi pentru o anumita nuanta, citeste analiza de mai sus, pentru a vedea care este personalitatea ta sexuala.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 22 Oct 2010, 15:08
    clovnii ma vor manca

    acum cateva secunde am facut un test si erea cat de frica iti e de clovni si am dat ca clovnii ma vor manca.ha ha ha ce amunzant.:)):)):))

    1
    0

  • Lariiis pe 16 Mai 2010, 19:54
    buna

    eu nu am nici o culoare preferata .. 'Daca ai fi nevoita sa stai in aceasta incapere, ce culoare ai alege pentru a o decora?' nici asta nu stiu:)) :-?? .

    0
    0

  • Michu pe 26 Mar 2009, 15:49
    interesant

    Demn de retinut,asa vei sti cum gandeste o femeie dupa culorile preferate. De asemnea ai sti si dupa care sa optezi sau nu.Rosu si portocaliu mi se par cele mai tari ,in schimb as fugi de alb,gri si roz ca de dracu.

    0
    0

  • alexandra pe 8 Dec 2008, 19:57
    culoarea

    comteaza culoarea lenjeriei de pat

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod