Uneori oamenii nu spun 'îmi pare rău'. De ce să nu mai aștepți scuze din partea nimănui?

Nu mai aștepta scuze pentru că s-ar putea să nu le primești niciodată.
Tine minte un lucru, in schimb.. viata si fericirea ta nu depind de faptul ca altcineva isi cere scuze. Viata si fericirea ta depind doar de tine. Si atat!

Uneorii oamenii nu spun "Imi pare rau". Uneori oamenii nu cred ca au gresit. Dar asta nu conteaza. Scuzele nu sunt cele care te ajuta sa te vindeci - tu esti cea care se poate ajuta sa se vindece. Nu astepta ca cineva sa isi ceara scuze si nu pastra in sufletul tau ura daca nu o face. Stii de ce? Pentru ca persoana care simte furia, frustrarea si ura esti tu.
Aceste sentimente, emotii si ganduri ostile sunt precum o otrava veninoasa in corpul tau - si tu esti gazda care pastreaza vie otrava. Tu nu ii permiti sa plece. Nu mai astepta scuze pentru ca s-ar putea sa nu le primesti niciodata. Tine minte un lucru, in schimb.. viata si fericirea ta nu depind de faptul ca altcineva isi cere scuze. Viata si fericirea ta depind doar de tine. Si atat!

Decat sa astepti scuze din partea celor care ti-au gresit, gandeste-te la faptul ca este posibil sa nu le primesti niciodata.
De aceea este important sa faci mai bine aceste lucruri:

1. Gaseste lectia


Gandeste-te la aceste momente dificile ca la evenimente ale vietii care iti permit sa inveti lucruri importante care te vor ajuta pe viitor. Citește continuarea pe kudika.ro



kudikaro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod