Top 3 discursuri celebre recente care te vor inspira la început de primăvară

Dacă ar fi să alegem un avantaj enorm pe care îl aduce anul 2020, acela este libertatea de exprimare pusă la lucru în scopuri înalte.
In prezent, celebritatile isi folosesc faima pentru a transmite mesaje importante catre sute de mii de fani. Artistii din toate industriile promoveaza cauze bune, vorbesc despre sanatate mentala, obiceiuri eco-friendly si nu numai.

Top 3 discursuri celebre care te vor inspira la inceput de primavara


1. Be a Lady, They Said – Girls Girls Girls Magazine


Fiecare femeie care a ascultat discursul rostit de Cynthia Nixon a rezonat cu el, intr-o forma sau alta. Videoclipul lansat de revista Girls Girls Girls este un manifest puternic in cinstea femeilor de toate varstele, oriunde s-ar afla ele in aceasta lume.

„Ti-au spus sa fii o domnisoara.

Fusta ta e prea scurta. Bluza ta e prea decoltata. Nu lasa atat de multa piele la vedere, acopera-te. Lasa ceva si pentru imaginatie. Nu fii seducatoare, barbatii nu se pot abtine. Barbatii au nevoi!”

Asa incepe cutremuratorul discurs, continuand in acelasi spirit. Manifestul este despre libertatea de a fi tu insati, fara a tine cont de etichetele gresite si revoltatoare puse de societate, de-a lungul anilor.

Este un mesaj puternic, greu de digerat pe alocuri, dar pe care merita sa il asculti si sa ti-l insusesti.

2. Joaquin Phoenix la Gala Premiilor Oscar

 

Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod