Primele 10 lucruri pe care trebuie să le faci în ianuarie 2020

Ți-ai propus să ai un an nou minunat, așa că este momentul să treci la acțiune!
Ai o multime de lucruri de facut in ianuarie, conform listei tale cu rezolutii. Trebuie sa iti faci abonament la sala, sa incepi dieta, sa dai startul acelui proiect ambitios. Deja ai obosit numai gandindu-te la toate acestea, nu-i asa? Haide sa incepem cu inceputul!

Anul bun si productiv se cunoaste inca din prima luna. Totusi, nu inseamna ca trebuie sa te agiti si sa incepi toate lucrurile in acelasi timp. Tine minte ca echilibrul este cheia!

Top 10 lucruri de facut in ianuarie pentru un 2020 de neuitat


1.
Lasa-te sa simti noul inceput

Chiar daca este indicat sa incepi anul in forta, lucrurile pot astepta pana a doua zi din an. Ia-ti data de 1 ianuarie pentru a respira adanc, pentru a te odihni dupa party-ul de Revelion si pentru a simti, cu intreaga fiinta, aerul lui 2020. Nu te grabi!

2. Scrie-le cate un mesaj celor mai apropiate persoane din viata ta

Ia-ti un moment si gandeste-te care sunt cei mai importanti oameni de langa tine. Pot fi parintii, prietenii, alte rude sau cunostinte. Scrie cate un mesaj pentru fiecare.
Multumeste-le din nou pentru cadourile de sarbatori, ureaza-le un an plin de magie si spune-le cat de mult inseamna pentru tine.

3. Strange decoratiunile de Craciun

Chiar daca iti place sau nu, sarbatorile au ajuns la final. E timpul sa strangi globuletele si beteala, sa plantezi bradul in curte sau sa il pui inapoi in cutie. Daca ai impodobit geamurile sau camerele, asigura-te ca faci curatenie peste tot.

4. Fa un update profesional

In ultima vreme, probabil ca te-ai detasat de viata ta profesionala si te-ai axat doar pe familie si prieteni.
Acum, la inceput de ianuarie, este timpul sa iei legatura cu echipa ta, cu managerii sau cu partenerii de afaceri. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod