Mesajul lui Stephen Hawking pentru cei care suferă de depresie

Sigur ai auzit de fizicianul Stephen Hawking. Este considerat a fi unul dintre cei mai deștepți oameni ai timpului nostru și a inspirat foarte mulți oameni în întreaga lume.
Iată care este mesajul acestuia pentru cei care suferă de depresie!

Ce mesaj le-a transmis Stephen Hawking persoanelor care suferă de depresie?


Povestea sa este absolut unică și plină de speranță. La vârsta de 21 de ani, acesta a început să dezvolte simptomele sclerozei amiotrifice laterale, iar doctorii i-au spus că va trăi doar 2-3 ani. După mai mult de 50 de ani, Hawking încă trăiește și este un om de știință recunoscut în toată lumea și o adevărată inspirație pentru toată lumea.

Deși boala i-a afectat corpul, acesta are mintea intactă.
Nu avea așteptări de la viață, dar a continuat să trăiască cu pasiune și dedicare pentru munca sa. Înțelepciunea sa este de neegalat, iar povestea lui de viață este una impresionantă. Este imobilizat într-un scaun cu rotile, nu poate să vorbească sau să se miște. Totuși, Hawking este recunoscător pentru ce i-a oferit viața și ne învață o lecție importantă. Într-una din prelegerile sale, acesta s-a adresat depresiei, un subiect care îl interesează personal. Pentru el, depresia este similară cu găurile negre.
Iată cum îi încurajează pe oamenii care suferă de depresie!

"Mesajul acestei prelegeri se referă la faptul că găurile negre nu sunt atât de negre. Nu sunt acele închisori veșnice care se credea că sunt. Lucrurile pot ieși dintr-o gaură neagră în exterior și posibil în alt univers. Deci, dacă simți că ești într-o gaură neagră, nu renunța; există o cale de ieșire.

Amintește-ți să te uiți în sus, la stele, nu în jos, la picioarele tale. Nu renunța niciodată la muncă.
Munca dă sens vieții tale. Dacă ești destul de norocos pentru a găsi dragostea, adu-ți aminte să nu o irosești.
"

Iar în ceea ce privește dizabilitățile sale, Stephen Hawking a transmis un mesaj pentru toate persoanele care au astfel de probleme:

"Victima ar trebui să aibă dreptul de a-și pune capăt vieții, dacă dorește. Dar cred că ar fi o mare greșeală. Oricât de rea ar părea viața, există întotdeauna ceva ce poți face. Unde există viață, există speranță."

Deci, de fiecare dată simți că vrei să renunți, nu o face!
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod