Intrebarea saptamanii

As vrea sa-mi explicati unele vise pe care le am si nu le inteleg. Am obiceiul sa visez ca fac sex oral cu unele femei pe care nu le cunosc, sau visez numere ca 8,5,7 si 1 dar nu stiu ce vor sa insemne aceste vise. Acum 2-3 zile am visat ca am cautat o fata ca sa ma insor cu ea, dar eu pe ea nu o cunosc, am visat ca mananc carne de capra pe care eu am transat-o. As vrea sa-mi explicati daca puteti si daca vreti aceste vise bizare pe care eu nu le inteleg. Am 20 ani si sunt necasatorit si nu am nici o prietena. - Bogdan

Psihologul Smaranda Grosu raspunde:

Ma bucur ca ne-ai scris pentru a-ti lamuri aceste vise. Exista carti de explicare a diverselor simboluri intalnite in vise, de asemenea numerologia este o stiinta, deci numerele visate au semnificatia lor, dar raspunsul oferit se va referi la domeniul psihologic. Visele intr-adevar contin un mesaj implicit, sunt "calea regala spre inconstient" conform lui Freud. Insa rezolvarea intrebarilor tale ti-ai dat-o singur, prin ceea ce ai scris in final, despre absenta unei prietene. Ai cautat o fata in vis pentru a te insura cu ea. Ce iti spune tie aceasta? In viata de zi cu zi iti doresti o relatie? Cauti direct o sotie sau o persoana pe care intai sa o cunosti, sa construiti impreuna o relatie minunata pentru amandoi? Acest lucru il poti realiza sau simti ca ai nevoie de mai multa incredere in tine, de exemplu?

Acest lucru este important si este bine sa-i recunoastem aceasta importanta; de aceea poate fi binevenita o discutie cu un psiholog. Tu decizi.

De asemenea, prezenta mesajelor erotice in vis poate indica o preocupare pentru viata sexuala, fapt normal sau o anumita inzestrare erotica speciala pe care o ai, in special daca intalnirile din vis sunt deosebite, rafinate, te implinesc.

Poate ca aceste puncte sunt cele care trebuie sa ti le clarifici acum. Este important intotdeauna in viata sa stim sa ne fixam prioritatile in ceea ce facem, in fiecare etapa a vietii.

Succes. Astept raspunsul tau.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 31 Iul 2011, 12:05
    dep emotionala

    puteti sa-mi explicati va rog ce inseamna sistem nervos imatur care este o cauza a dependentei emotionale.mie mi-e foarte greu sa merg la lucru nu stiu cum sa ma-mpac cu aceasta idee.prefer orice numa nu sa lucrez.

    0
    0

  • bob pe 13 Iul 2011, 15:08
    pt andreea

    daca faci sex oral si sperma intra in contact cu gura nu ramai insarcinta,esti eligibila pt o demonstratie daca ai nevoie,cu gandu la sex,cred ca ai uitat sa iti folosesti creieru

    0
    0

  • Letitia pe 19 Mar 2010, 17:32
    vis

    L-am visat pe fostul prieten schimbandu-se in haine negre dipa ce fusese imbracat in haine colorate.ce inseamna?

    0
    0

  • adrian pe 1 Apr 2009, 22:55
    am si eu o mic problema

    am 24 de ani si am o "frica " dak pot sai zic asa cind vreau sa imi fac o prietena nu mai reusesc sa vb ma intimidez sau ma pierd si nu mai zic nimic "o dau in bare "cum se zice pe romineste

    0
    0
  • eva
    admin_eva pe 4 Feb 2009, 11:45
    Raspuns Eva.ro

    Buna ziua. Puteti ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual neprotejat. Actul sexual oral nu duce la aparitia unei sarcini.

    0
    0

  • andreea pe 3 Feb 2009, 23:44
    sex oral

    daca faci sex oral si sperma intra in contact cu gura ramai insarcinata va rog sa imi rasp pe adresa de mail cat mai rpd

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod