"Eram beţi, m-a violat și am rămas gravidă. Păstrez copilul sau îmi reclam iubitul?"

Avem o relație de aproape doi ani și ne mergea bine până în seara aia când ne-am întors din club, cam afumați amândoi, și s-a petrecut nenorocirea. Am început să ne sărutăm, să ne dezbrăcăm, dar eu am adormit. Sau leșinat, nu sunt sigură, oricum e clar că eu nu-mi amintesc nimic după acel moment.
A doua zi m-am trezit cu niște urme dubioase pe corp, de parcă m-ar fi forțat, și cu dureri în zona genitală. Mă violase profitând de faptul că nu eram trează și capabilă să mă opun, făcându-mi chestii pe care nu le pot descrie aici, dar pe care le-am refuzat de fiecare data când am făcut sex consimțit cu el.

Când l-am întrebat ce s-a întâmplat a negat, spunând că totul a fost ok, și că nu-mi amintesc eu, dar ne-am distrat de minune. M-am simțit ca dracu, pe de-o parte pentru că nu mi s-a întâmplat niciodată să adorm sau să nu știu de mine în timp ce eram cu un bărbat, deci cumva m-am simțit și vinovată.
Dar pe de altă parte senzațiile pe care le aveam și modul în care mă simțeam fizic mă făceau să cred că niciodată n-aș fi acceptat de bună voie ca el să-mi facă lucrurile alea. Deci trebuie că a făcut-o în timp ce eu eram „absentă”.

Nu aveam însă cum să dovedesc asta și o vreme nu am mai insistat. Senzația de ciudat în relația noastră a persistat și la nici o lună de la treaba asta am constatat că sunt însărcinată. Or noi făcusem întotdeauna sex până atunci cu prezervativ. Și nici nu se punea problema să facem un copil.
Suntem prea tineri, nu avem de niciunele, stăm cu chirie și încă nu suntem siguri că … suntem sau vom fi o familie.


Eu una nu mai sunt sigură deloc că mai vreau să fiu cu el după asta. Deși cmportamentul lui e absolut ok, era și înainte, e și după seara aia. Se poartă frumos cu mine, dar acel gând că a profitat de mine în acel moment de slăbiciune nu-mi dă pace și mă sâcâie. Cum pot să rămân alături de un om care a făcut așa ceva? Practic m-a violat, chiar dacă eu nu pot demonstra asta. Iar sarcina o dovedește.
Nu aș fi acceptat niciodată să o facem fără prezervativ.

Ne-am certat urât când am aflat de sarcină, el încearcă să fie împăciuitor spunând să ne căsătorim și să facem copilul, însă nu pot să fac asta. Nu pot să cresc un copil cu un om în care nu mai am încredere. Mi-e teamă și nu știu ce să fac mai departe. Ajutați-mă cu un sfat, vă rog.  
 
Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului.
Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iiii pe 22 Iun 2014, 13:49
    asculta....

    A trecut ceva vreme de la incident deci nu stiu ce decizie ai luat sau daca ai luat una, insa sfatul meu ar fii sa te gandesti bine, merita sa incerci sa uiti tot pentru el? esti in stare sa il ierti, sau il vei invinovati toata viata pentru ce s-a intamplat? gandestete la momentele bune si la cele rele pe care le-ati avut impreuna, si gandestete care sunt mai numeroase.... nu cred ca sunt in masura sa iti dau sfaturi pentru ca nu am fost in situatia ta, dar sfatul meu ar fii sa te gandesti bine la tot si sa alegi bine ce vei face in continuare. Succes! :)

    0
    0

  • teodorgh pe 11 Mai 2014, 10:02
    Treci peste...

    Draga mea, nu a fost beat numai el in povestea asta. Asa ca, dupa parerea mea, nu numai el poarta vine a ceea ce s-a intamplat. Copilul e alta problema, nu e vina lui ca vine, insa mai ai timp sa-l opresti sa vina, daca financiar macar, nu puteti creste un copil. Insa inceteaza sa arunci vina numai pe el, fiindca vina va apartine in aceeasi masura. Ce i-ai refuzat in trecut, e treaba ta, insa daca ai fost asa de beata, cum ti-ai dat seama ca ti-a facut intocmai ce i-ai refuzat alta data ? E greu de spus ,,ramai cu el'', fiindca daca simti ca nu-l mai iubesti, e intr-adevar greu. Dar daca totul se rezuma numai la faptul ca v-ati pierdut capul amandoi la bautura, treci peste incident. Repet, sunteti vinovati in aceeasi masura amandoi.

    2
    0

  • wee pe 19 Ian 2014, 15:01
    esti proasta

    Orice femeie ar trebui sa stie sa bea cu masura. probabil ca nu sa intamplat nimic, si te folosesti de chestia asta ca sa ai motiv sa te desparti de el. si ai putea sa faci avort, daca nu vrei copilul, ca nu suntem in evul mediu

    2
    2

  • anton pe 11 Ian 2014, 16:35
    nu-s poet... dar poate el va fi...

    E-atât de cald aici și bine, Si tot ce-i bun ma înconjoară, De parcă raiul mă-mpresoară, Când sunt în sân aici la tine. E roz și moale și feeric, E armonie-n stare pură, Aici sunt protejat de ură, Si simt ca nu-s în întuneric. Maicuța mea tu-mi vei da viață, Să-nvăț să simt, să te iubesc, Să plâng, să umblu si să cresc, După cum tu-mi vei da povață. ........... Dar vai! Ce fiară crudă, rece, Cu fălci de fier din mine mușcă? M-a încolțit ca într-o cușcă, Mă doare rău și nu îmi trece. Cu ce-am greșit eu oare, mamă, Cu-astfel de moarte sa plătesc? Si-așa de timpuriu să mă șfârsesc, Fără să-ți văd chipul, icoană...

    1
    0

  • dana pe 5 Ian 2014, 17:32
    pt enriqua

    au avut o reatie de 2 ani. sex protejat dar totusi o relatie care a mers. ea singura a spus ca a fost tul ok si inainte si dupa. Sunt femeie si ar trebui sa ii tin partea femeii. dar sunt si realista. Daca ea a fost capabila sa se imbete atat cat sa uite de ea...habar nu mai are dc a lesinat sau a fost moarta de beata....oare un barbat nu poate uita de el, beat fiind? In acele clipe instinctul animalic poseda barbatul..sau pe unii dintre ei. Cine stie cum anume s.a intamplat totul? pt mine este relevant ca ea, O FEMEIE, abaut pana a uitat de ea.asta nu sta in firea unei femei normale. Iar aceasta fetita nu este normala. ca este gravida, este si vina ei. ca nu a protejata.o....ce sa mai comentez?? Omul acela nu gandea, cum ea nu gandea.. Faptul ca e a cerut.o de sotie deonstreaza ceva din artea lui. faptul ca ea arunca vina intregii situatii pe umenrii lui demonstreaza de asemenea ceva. Copilul este darul lui Dumnezeu, nu conteaza cum vine. Dc pe acel barbat nu il mai poate privi cu incredere, sa il paraseasca si sa creasca copilul in demnitate.

    2
    3

  • Mirela pe 4 Ian 2014, 07:08
    Copil provenit din viol.

    Adevarat un copil este un dar dela dumnezeu-dar nu oricum ci in cunostiinta de cauza.Acel copil iti va aminti cit vei trai cum a fost conceput si nu i exclus ca sentimentele pentru el sa aiba rezerve.Un om care te iubeste cu adevarat nu face asa ceva nu este de incredere.Eu asi exclude definitiv orice relatie cu el-si avortul singura solutie.Este corect pentru tine dar si pentru copil.Poate sunt prea dura dar am o experienta de viata in care am vazut multe .

    4
    3

  • anton pe 3 Ian 2014, 10:17
    sfat la rece

    KIKI are dreptate, ne-am aprins, am judecat, am criticat dar un raspuns clar tot n-am dat, i-am tot impins pe ei sa-si ia singuri decizii... Parerea mea: pastreaza copilul, daca poti ierta iarta si sa traiti fericiti pana la adanci batranete.

    2
    2

  • kiki pe 3 Ian 2014, 09:49
    partea a2a,'la rece'

    Ne-am emotionat cu totii si nimeni n-a raspuns clar la intrebarea femeii,ambigua,de altfel...'pastrez copilul sau reclam iubitul ?' Cele 2 variante nu se exclud,dar e mult prea tarziu sa reclami,pt ca nu mai sunt dovezi. DACA doreai,o faceai imediat. Concluzie:voi va iubiti ! Exista multe feluri de manifestare,de acceptare...Cred ca noi vorbim degeaba...

    1
    1

  • anton pe 2 Ian 2014, 19:35
    decizii, decizii

    ...greu sa luam decizii...de fapt treaba noastra nu e sa luam decizii ci sa incercam sa da ne dam cu parerea...chiar si asta e greu dupa cum bine a punctat ASD:"vai. femeile citesc ce scriu alte femei ". Daca un barbat isi spune parerea se alege cu:"un shut in oo"de la ENRIQUA si cu eticheta de "violator"; sau cu "Felicitari" daca: "Sunt de acord cu ce a scris RICK": citez acum din RICK: "gaseam niste indivizi sa ii traga o toaca de bataie" si "avorteaza. dar de individ scapa urgent", foarte matur... Bine a zis si KIKI, aproape ca era suficient sa-i dau like si sa fiu aproape intr-u totul de acord cu ea/el mai putin cu pasajul : "Ultima varianta ar trb sa fie avortul","pt ca toata viata acest copil iti va aminti momentul de cosmar al conceperii lui..."... ce-ar fi sa deschidem un topic nou :. Cum bine spunea PUNCTE PUNCTE: "Necazurile pe care le avem sunt consecinta pacatelor noastre" de aceea cum la fel de bine spunea si TATA: "Ati gresit amandoi, amandoi hotarati." P.S. Daca vrem sa mai turnam niste gaz pe foc ca sa aflam de la ENRIQUA cum ar trebui sa fie viata sexuala ideala intr-un cuplu, am putea sa mai analizam si sa mai despicam putin firul in trei: poate ca dupa doi ani de "probe" si locuit "cu chirie " ar trebui sa stiti amandoi daca va iubiti sau nu, ar trebui sa stii ce vrei : un barbat tanar si inca prostut, sarac si fara "nici unele" dar impaciuitor si doritor.....sau poate un barbat bine situat, cu bani, masini, case, tandru, rabdator, asa cam pe la 55-56 ani, grizonat...sigur gasesti un italian de-asta la matrimoniale, te accepta si cu copil, si sigur va fi un domn si nu se va juca cu tine cand dormi, pentru ca va trebui sa-l stimulezi cel putin vreo jumatate de ora (nu cu zona genitala) ca sa aiba si el cu ce sa incerce ceva... odata pe luna.

    2
    3

  • Maria Popescu pe 2 Ian 2014, 15:15
    Să judecăm logic

    1. Copilul este daru lui Dumnezeu, este adevărat. Copilul merită să fie fericit, să crească într-un mediu armonios, plin de dragoste. 2.Domnişoara susţine că nu doreşte să-şi petreacă viaţa cu tatăl copilului, deci copilul ar avea prima traumă: lipsa prezenţei ambilor părinţi în preajma sa, în deplină armonie 3.Este FALS că domnişoara va putea să-şi crească copilul singură, ajutată de părinţi sau cu viitorul soţ, altul decât tatăl biologic. Pentru necunoscători, îi informez că tatl biologic, chiar dacă nu trăieşte cu mama copilului, are O GRĂMADĂ DE DREPTURI, care îi va face viaţa calvar mamei şi copilului, cu urmări greu de estimat. Bineînţeles, depinde de la individ la individ, dar, după descrierea făcută, acest domn îşi doreşte copilul şi bineînţeles că îl va recunoaşte la Starea Civilă, numele lui trecut pe certificatul de naştere al copilului deschide calea tuturor drepturilor de a şicana mama, în numele interesului superior al copilului; mama nu are cum să împiedice recunoaşterea copilului de către tată. 4.Lămuriri suplimentare: Codul civil prevede Autoritatea părintească comună, fără deosebire de starea civilă, de aportul părintelui biologic la creşterea şi educarea copilului. Asta înseamnă că mama, care se ocupă permanent de copil, trebuie să ceară încuviinţare notarială pentru paşaportul minorului, pentru fiecare ieşire peste graniţă, pentru înscrierea la grădiniţă, la şcoală, etc. Dacă domnul nu vrea fiindcă aşa are el chef, începe un lung şir de procese pentru suplinirea semnăturii, trebuiesc dovezi scrise, martori, avocaţi, etc. şi cu puţine şanse de reuşită. Apoi, domnul are DREPTUL la relaţii cu minorul, adică la program de vizită. Cât timp copilul e mic, instanţa acordă dreptul de vizită la domiciliul minorului, adică al mamei-sursă de scandaluri, mai ales dacă mama şi-a refăcut viaţa. După vârsta de 3 ani, dacă insistă, primeşte dreptul să ia copilul în vacanţă , de ex. o lună, chiar dacă nu s-a ocupat deloc de copil până atunci. dacă copilul nu vrea să plece cu el, poate veni cu executorul judecătoresc, cu Poliţia, cu autorităţile de la Protecţia Copilului, etc. Deci, sfatu meu este, cu cea mai mare părere de rău: Fie domnişoara se face dispărută fără urmă, să nască copilul în afara UE, într-o ţară fără relaţii cu Romania, încât tatăl biologic să nu o mai găsească niciodata şi să trăiască liniştită fie face avort şi rămâne cu păcatul, dar scapă de mizeria care va să vină.

    1
    3

  • asd pe 2 Ian 2014, 00:58
    ce frauda

    Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi. Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro. vai. femeile citesc ce scriu alte femei adica. tare.... simplu pentru voi

    0
    1

  • Octavian pe 1 Ian 2014, 22:46
    Tata

    Complicata situatie. Daca dupa doi ani de trait impreuna, cu o relatie intima acceptata bilateral iti pui problema sa il reclami pentru viol...... Clar ca nu a fost corect. Clar ca nu trebuia sa o faca asa. Dar cati ani aveti? Cat te poti abtine de la pornirile varstei? Viol in ce sens? Eu cred ca trebuie facuta o analiza serioasa a stadiului relatiei si a perspectivelor, vis a vis de profunzimea sentimentelor. Nu va condamn pe nici unul. Il invinuiesc pe el pentru lipsa de control. Un copil in astfel de imprejurari, cu astfel de abordare si condamnare, cu acceptarea unilaterala a procrearii... Iertati-ma copiii! Eu sunt tata si va pot fi tata. Nu se poate asa. Ati gresit amandoi, amandoi hotarati.

    2
    0

  • anton pe 30 Dec 2013, 12:35
    ...

    ...stati impreuna, faceti amor de doi ani, erati asa de beti incat ti s-a rupt filmul dupa ce ati inceput sa va dezdracati si sa va sarutati ca sa faceti dragoste ... si tu numesti asta viol?....cati ani ai 16? 17? ...si dupa ce-l acuzi de viol el inca mai are calmul si intelepciunea sa te ceara in casatorie? inseamna ca e un gentleman indragostit si responsabil...sau poate un inconstient care nu stie ce-si ia pe cap... O decizie trebuie sa luati totusi, daca sunteti majori, daca nu o sa ia parintii vostri... Oricine ar lua decizia sper ca aceea sa nu fie o crima...(a se citi avort=crima!).

    6
    8

  • kiki pe 30 Dec 2013, 12:28
    grea decizie

    Daca prietenul te iubeste mult si va vrea in viata lui,e ok, veti reusi,in ciuda greutatilor .Si va ramane amintirea unei escapade nebunesti,pe care o veti povesti micutului la un moment dat,dar ca si moment negativ,nu ca exemplu ! Daca nu esti convinsa de iubirea si angajamentul lui total dar iti doresti un copil (intr-adevar trimis de D-zeu) cred ca te vei descurca si singura (parinti,prieteni...) Ultima varianta ar trb sa fie avortul, daca esti chiar traumatizata de ceea ce s-a intamplat,daca nu mai ai incredere in el, daca esti chiar scarbita de ce ti-a facut...pt ca toata viata acest copil iti va aminti momentul de cosmar al conceperii lui... Gandeste-te bine,pt ca numai tu poti hotari.Daca esti credincioasa roaga-te sa primesti raspuns,si vei vedea...

    5
    1

  • Ela pe 30 Dec 2013, 01:54
    Buna.

    Nimeni inafara de cei care au trecut prin asta nu iti poate da un sfat. Si nici chiar ei pentru ca doi oameni pot experimenta total diferit o situatie similara. Trebuie sa vezi totul foarte clar. Poate ca el a gresit. Poate ai avut si tu un aport. Cert este ca nu iti amintesti nimic si uneori cand suntem "aburiti" facem unele lucruri pentru care am baga mana in foc ca nu le-am face niciodata. Mi-a placut mult ca el a vrut sa amelioreze situatia. Rar gasesti un asa barbat. Asta ma face sa cred ca nu a abuzat de tine. Ti-a cerut sa te casatoresti cu el. Sa pastrati copilul.E clar ca te vrea pe tine. Pe TINE si copilul tau. Ca veni vorba de copil, ar trebui sa ii faci bebelui acest dar minunat si sa il lasi sa vina pe lume. E o farama din inima ta.Viata e asa frumoasa... Sa stii ca te vei bucura de el. Un copil aduce multe lucruri minunate. Nu iti fa probleme referitoare la bani. Vor veni. E mai grav cand ai bani si nu vine copilul,Si se intampla tot mai des astazi la cate tampenii mancam, nimic nu mai e natural. Nu fa un lucru pe care sa il regreti toata viata. Revenind. Incearca sa vezi problema si din perspectiva lui. Cu siguranta are multe framantari si el. Uneori noi vedem lucrurile mai negre decat sunt. Eu cred insa ca iubitul tau tine mult la tine. Nu multi barbati ar fi dispusi sa ceara o fata de sotie dupa doi ani. Asculta de inima ta. Apoi vorbeste si cu el. Fii curajoasa. Un copil iti da mult curaj. El devine un scop minunat ce te face sa treci peste toate. Sa nu te temi sa iti faci o familie. Daca va fi sa ai success profesional, te vei bucura de el mult mai mult in sanul familiei, alaturi de un copil si de un sot iubitor decat singura. Tind sa cred ca in viata nu e nimic mai valoros decat oamenii pe care ii iubim. Iti doresc sa ai parte de multa multa iubire! M-as bucura mult daca as afla ce alegere ai facut. te rog sa imi scrii la : mafteilacramioara@yahoo.com Multumesc pentru ca ai citit ce am scris eu.

    5
    2

  • Ela pe 30 Dec 2013, 01:47
    Buna

    Nimeni inafara de cei care au trecut prin asta nu iti poate da un sfat. Si nici chiar ei pentru ca doi oameni pot experimenta total diferit o situatie similara. Trebuie sa vezi totul foarte clar. Poate ca el a gresit. Poate ai avut si tu un aport. Cert este ca nu iti amintesti nimic si uneori cand suntem "aburiti" facem lucruri pe care am baga mana in foc ca nu le-am face niciodata. Mi-a placut mult ca el a vrut sa amelioreze situatia. Rar gasesti un asa barbat. Asta ma face sa cred ca nu a abuzat de tine. Ti-a cerut sa te casatoresti cu el. Sa pastrati copilul.E clar ca te vrea pe tine. Pe TINE si copilul tau. Ca veni vorba de copil, ar trebui sa ii faci acest dar minunat si sa il lasi sa vina pe lume. Viata e asa frumoasa... Sa stii ca te vei bucura de el. Un copil aduce multe lucruri minunate. Nu iti fa probleme referitoare la bani. Vor veni. E mai grav cand ai bani si nu vine copilul,Si se intampla tot mai des pentru ca noi consumam numai tampenii, nimic nu mai e natural. Nu fa un lucru pe care sa il regret toata viata. Revenind. Incearca sa vezi problema si din perspectiva lui. Cu siguranta are multe framantari si el. Uneori noi vedem lucrurile mai negre decat sunt. Eu cred insa ca iubitul tau tine mult la tine. Nu multi barbati ar fi dispusi sa ceara o fata de sotie dupa doi ani. Asculta si de inima ta. Vorbeste cu el. Fii curajoasa. Un copil iti da mult curaj si un scop minunat de a trece peste toate. Sa nu te temi sa iti faci o familie. Daca va fi sa ai success profesional, te vei bucura de el mult mai mult de el alaturi de un copil si de un sot iubitor decat singura. Tind sa cred ca in viata nu e nimic mai valoros decat oamenii pe care ii iubim. Iti doresc sa ai parte de multa multa iubire! M-as bucura mult daca as afla ce alegere ai facut. te rog sa imi scrii la : mafteilacramioara@yahoo.com Multumesc pentru ca ai citit ce am scris eu.

    4
    3

  • rick pe 29 Dec 2013, 21:35
    citeste mai atent ce am zis, dupa judeca

    am spus avort doar daca nu are cu ce sa il creasca si cui sa il dea. nu sustin ideea avortului. daca citeai mai bine ai fi inteles. oricum, este copilul unui violator, ce feld e om ar deveni in aceste circumstante? ce ar trb sa faca femeia respectiva? sa accepte violul si copilul si o viata mizerabila ptr ca iubitul ei a profitat de ea. nu e drept, nu e corect ca violul in cuplu, violul in general sa fie sustinut.

    8
    3

  • ... pe 29 Dec 2013, 17:57
    Necazurile pe care le avem sunt consecinta pacatelor noastre.

    Draga rick daca ai fi in pielea unei femei nu stiu daca ai mai sfatui aceasta d-soara sa faca avort. Pentru conceperea unui copil e nevoie de un barbat, o femeie dar si de Dumnezeu, El e cel care da viata copilului. Sfatul meu este sa faci copilul, avortul este un pacat grav. Daca o sa faci avort vei intampina alte probleme.Din pacate sunt femei care-si doresc sa devina mame dar nu le permite Dumnezeu, dar si care raman insarcinate fara sa-si doreasca. Sa ai un bebe sanatos...

    3
    9

  • rick pe 29 Dec 2013, 15:53
    hmmmmm

    e aiurea tot ce ti s a intamplat. daca eram in locul tau, ma desparteam de el si gaseam niste indivizi sa ii traga o toaca de bataie sa nu ii mai trb viol niciodata in viata lui! nu stiu cum ai mai fost cu el dupa chestia asta. cat despre copil, daca chiar nu ai mijloace sa il cresti si crezi ca nu il poti da unei familii care nu are copiii si sa nu regreti dupa aia, atunci...avorteaza. dar de individ scapa urgent, nu mai e cazul sa stai langa un barbat asa de degenerat.

    9
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod