Dependența de telefon. Ce beneficii obții dacă scapi de ea

Suntem conectați în orice moment al vieții. Dimineața, te trezești și tu cu gândul la ce fac prietenii tăi virtuali?

Dependenta de telefon este o capcana care, fara sa-ti dai seama, iti fura mare parte din timp.

Tot mai multe cupluri moderne si nu numai petrec timpul liber aproape in mod similar. Ipotetic, el si ea stau pe canapea, televizorul este deschis, iar ei sunt concentrati fiecare pe ecranul telefonului din dotare. Cum ar putea fi acesta timp de calitate in doi? Dependenta de telefon este o problema mai serioasa decat pare.

Lucrurile se intensifica atunci cand partenerii unui cuplu incep sa-si comenteze unul altuia postarile de pe retelele socializare. Comicul situatiei este cand comenteaza in spatiul virtual, iar ei stau unul langa altul pe canapea. Publicatia awomanshealth.com scrie despre ce castigi daca infrunti dependenta de telefon.

 

Vei avea mai multi prieteni reali


Nu ai mai iesit de ceva timp la masa cu cineva drag? Nu mai stii ce inseamna intalnire romantica? Te mustra constiinta ca nu te joci suficient cu cei mici? Tot ce trebuie sa faci este sa tii telefonul departe.

Un prim pas este sa-l lasi pe silentios sau sa iti dezactivezi datele de internet.

 

Vei fi mai apreciata de cei din jur


Nimeni nu-si doreste sa fie pentru cei din jur o persoana dezagreabila, ignoranta. Daca iti tot verifici telefonul in timp ce vorbesc ceilalti, ai sanse mari sa fii perceputa negativ de cei din jur. Mai mult de o treime din utilizatorii de telefoane inteligente admit ca ruleaza ecranul telefonului cand iau masa cu apropiatii.

Sunt foarte multi oameni care isi verifica telefonul si in timpul serviciilor religioase. Mai mult decat atat, statisticile au scos la iveala ca peste jumatate din posesori isi utilizeaza telefoanele inainte de culcare si la trezire. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod