De ce sunt femeile înțelese greșit

Femeile sunt adesea înțelese greșit din cauza faptului că sunt extraordinare. Au un suflet mare, o minte inteligentă și molipsesc pe toată lumea cu bunătatea lor.
Însă oamenii nu înțeleg foarte bine ceea ce este diferit, așa că nu știu cum să accepte femeile și, cel mai important, nu știu cum să le păstreze în viața lor. Femeile deștepte sunt înțelese greșit pentru că sunt neobișnuite. Nu se tem să spună ce gândesc, sunt puternice și îndrăznețe. Se simt confortabil în pielea lor și iubesc persoana care sunt. Iată care sunt celelalte motive pentru care femeile sunt înțelese greșit!

Motivele pentru care femeile sunt înțelese greșit

1.
Au o inimă mare


Acestea nu îi judecă pe ceilalți și îi acceptă pentru cine sunt cu adevărat. Nu sar la concluzii cu privire la persoanele pe care abia le-au întâlnit. Cred în a doua șansă. Femeile inteligente nu renunță la oamenii din viața lor, ci luptă pentru ei până la sfârșit, deoarece văd frumusețea în oameni. Se îndrăgostesc de defectele acestora. Iar pentru că văd doar bunătatea din oameni, li se spune că sunt naive. Ochii lor văd frumusețea, iar mâinile lor simt sensibilitatea.

2.
Simt totul


Simt durere și plăcere. Simt fericire și tristețe. Se simt încrezătoare și se simt nesigure. Sunt calme și anxioase. Femeile inteligente sunt empatice, deoarece simt sentimentele altor oameni. Energia oamenilor devine a lor. Problemele oamenilor devin ale lor. Și pentru că femeile inteligente sunt conectate cu cei din jurul lor într-un mod atât de delicat, ele sunt văzute ca sensibile și prea emotive.

3. Sunt pasionate

Iubesc viața. Adoră copiii. Sunt înnebunite după animale, mâncare, călătorii, muzică și lucrurile mici.
Pasiunea lor pentru dragoste este înțeleasă greșit ca fiind disperare, deoarece sunt dedicate. Acestea își implică inima în tot ceea ce fac. Ochii lor sunt mereu strălucitori. Atitudinea lor pozitivă este adesea considerată a fi prea entuziastă sau pur și simplu falsă.

4. Sunt atente

Acestea se gândesc la lucrurile mici și la cele importante. Adoră detaliile. Caută ceea ce este sub suprafața pe care o vede toată lumea. Caută partea magică pe care oamenii o ascund. Femeile inteligente își amintesc tot ce le spui, deoarece sunt atente.
Observă lucruri la oameni pe care aceștia nu le observă de multe ori. Știu lucrurile preferate ale persoanelor apropiate pe de rost. Femeilor inteligente li se spune că sunt complicate, deoarece gândesc prea mult, deși sunt, de fapt, complexe.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod