Cuplul tanar si buna comunicare

Prietenii lui sunt imposibili!

 
El este baiat bun, dar prietenii lui sunt suma tuturor relelor. Plus ca tinde sa petreaca mai mult timp cu ei, decat cu tine. Ce faci? Ii critici prietenii? Nu! Nici nu faci comentarii din care sa rezulte ca prietenii sunt cei care il indeamna la rele. Cea mai buna formula este sa organizezi tu intalnirile cu prietenii. O iesire la iarba verde, in grup, te va ajuta sa ii cunosti mai bine si sa stai mai multa vreme in compania iubitului tau! Sau il poti implica pe cel mai bun prieten al lui intr-o activitate serioasa.
Sa va ajute sa va mutati, sa care sifonierul sau sa va plimbe cainele cat timp sunteti plecati in vacanta. Daca vrea, este posibil sa fie un prieten adevarat si chiar sa te cucereasca, daca nu vrea, va dovedi, inclusiv iubitului tau, ca prietenia nu este reciproca!

Ne casatorim sau nu?


Sunteti impreuna de cativa ani. Tu iti doresti un copil, dar parca nu indraznesti, nefiind inca luati cu acte. Este un subiect cu adevarat delicat. Cum il determini sa se decida asupra pasului cel mare? Il ceri tu? Ar fi o solutie, dar exista riscul sa il surprinzi, si nu neaparat in mod placut.
Evita sa-i dai un ultimatum. Nu este indicata o atitudine ofensiva, pentru ca nu optii nimic.

"Nu intotdeauna subiectele majore trebuie discutate serios. De ce sa nu adopti o atitudine lejera, dar surprinzatoare. Du-l intr-un magazin cu rochii de mireasa, spune-i cat de mult te emotioneaza ceremonia, cat de importanta este casatoria pentru tine... Glumeste pe marginea subiectului! Va intelege si va face ceea ce este capabil sa faca. Da sau ba!”, te sfatuieste Philippe Geffroy.
 

"Nu am orgasm!”

 
Asta este o problema! Dar chiar daca nu ajungi la marele "O”, nu este nevoie sa-i repeti chestia asa de fiecare data. Orgasmul nu este o reusita care tine doar de el, depinde poate in mai mare masura de tine.
Evita sa faci referire la performantele lui. Il vei pierde cu certitudine. Si, mai ales, nu-l face responsabil pentru aceasta nereusita. Cea mai buna cale este sa te implici mai mult, sa comunicati, sa adopti o atitudine dezinvolta, sa fii deschisa la nou, sa il lasi sa aiba initiativa, sa te lasi pe mainile lui.

"Problema este una serioasa, dar trebuie sa faci diferenta intre afectiunea care va leaga si esecurile de acest gen. Daca il iubesti, vei obtine spectaculosul final”, recomanda Philippe Geffroy.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod