Cuplul tanar si buna comunicare

Ah, mama ta!

 
Intre 20 si 30 de ani, toti barbatii trec printr-o perioada speciala in care, in ciuda relatiilor pe care le au sau chiar casatoriti fiind, tanjesc dupa vremurile cand erau "baieti la mama acasa”. Rau este ca aceasta perioada se poate intinde si dupa 30 de ani! Pe de alta parte, mamele sunt de cele mai multe ori foarte posesive, iar interventiile lor, neinspirate si lipsite de diplomatie.

Cum te descurci cu barbatul condus si manipulat de mama lui? In niciun caz nu-i cere sa renunte la relatia calda si apropiata pe care o are cu mama.
Nu o va face! Un barbat nu trebuie pus sa aleaga intre iubita si mama.

"Cea mai buna solutie este sa nu ii critici mama, dar sa-ti exprimi nemultumirile vorbind despre realatia pe care o are cu mama lui, prin prisma modului in care va afecteaza. Nu spui: mama ta este..., ci spui: ma simt prost cand..., nu imi face placere ca trebuie sa..., ma afecteaza faptul ca.... Mai mult, un mare secret este sa te apropii de mama lui”, este de parare Philippe Geffroy.
 

Iubeste camasile ciudate!

 
Iubitul tau este plin de calitati, dar este foarte neinspirat in materie de vestimentatie. Poarta camasi in stilul celor pe care le avea la 10 ani.
Sa nu faci greseala de a rade de el! Solutia corecta: lasa-i la indemana cateva reviste de moda pentru barbati, du-l in magazine si roaga-l sa poarte ceea ce alegi tu. Isi va da seama repede de diferenta. Ai grija sa nu cada in cealalta extrema!
 

"Imi pun intrebari despre noi”

 
Sunteti de cateva luni bune impreuna, locuiti impreuna si te intrebi ce va urma. Convietuirea in doi sau "casatoria de proba” obliga la respectarea anumitor cutume, chiar daca legatura nu este oficializata.
Daca el nu se implica suficient sau iti cere mai mult decat esti dispusa sa dai, nu-ti face totusi geamantanul! O discutie este mai buna decat absenta dialogului pe marginea acestei chestiuni.

Nu il acuza ca nu face suficienta treaba in casa. "Este la fel de novice ca si tine, in ale traiului in doi. Formula optima este sa ii spui ca viata in doi presupune impartirea la doi si a obligatiilor, si a placerilor. Nu pune in balanta iubirea dintre voi, cu lipsa lui de interes pentru treburile domestice”, spune Jean-Paul Benglia, in cartea „Sex, iubire si timiditate”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod