Cum să menții relația strânsă cu o prietenă care tocmai a devenit mămică

Una dintre prietenele tale bune tocmai a născut. Tot universul ei pare să se fi schimbat, iar tu nu vrei să pierzi prietenia.
Obisnuiati sa iesiti impreuna in oras saptamanal sau chiar mai des. Faceati plimbari lungi, frecventati cafenelele preferate si nimic nu va putea desparti. De curand, ea a nascut, iar tu te intrebi daca mentinerea prieteniei cu o mamica este posibila.

Chiar daca prioritatile amicei tale s-au schimbat (in fond, trebuie sa aiba grija de un bebelus in permanenta!), nu inseamna ca nu puteti avea o relatie stransa in continuare. Iata ce poti face pentru a mentine prietenia vie!

Mentinerea prieteniei cu o mamica: 5 lucruri de care sa tii cont


1. Planifica in avans iesirile


Chiar daca tu nu ai (inca) un copil, incearca sa empatizezi cat mai mult cu prietena ta. Cel mai probabil, programul ei nu mai poate fi la fel de spontan ca inainte.
Pentru a iesi in oras cateva ore, trebuie sa il lase pe cel mic in siguranta, cu o alta persoana in care are incredere.

De aceea, daca vrei sa te intalnesti cat mai des cu ea, propune-i in avans o zi si o ora convenabila pentru amandoua. Planificati-va iesirile si, cu siguranta, veti reusi sa mentineti legatura asa cum va doriti. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod