Cum să îți întărești semnătura energetică



3. Concentrează-te pe natură

Natura este un agent natural care te ajută să te ridici și reprezintă, de asemenea, o modalitate excelentă de a crește frecvența vibrațională. Însă nu ar trebui să aștepți până când nu mai ai energie pentru a petrece timp în natură. Dacă nu ești sigur ce trebuie să faci pentru a integra energiile naturale, iată câteva idei:

- fă o plimbare în parc;
- ocupă-te de grădinărit;
- meditează în aer liber;
- mergi la plajă;
- urmărește apusul sau răsăritul.

Există multe oportunități diferite oferite de natură, care te pot ajuta să te conectezi cu energiile centrale ale planetei.

Implicarea în astfel de activități îți va aminti de frumusețea naturii și îți va îmbunătăți starea de spirit și frecvența.

4. Concentrează-te pe acțiuni inspirate

Ai de-a face cu o stare constantă de aglomerație și agitație la birou? Activitățile zilnice ne pot lăsa drenați de energie și, de cele mai multe ori, frustrați pentru că simțim că listele noastre de sarcini se măresc constant, iar timpul dedicat acestor sarcini scade în mod semnificativ. Care este soluția? Încearcă să te concentrezi pe acțiunile inspirate.
Prioritizează și acționează asupra lucrurilor care adaugă mai multă valoare vieții tale și a celor din jurul tău. Încetinește ritmul și concentrează-te în mod conștient asupra a ceea ce contează mai mult în viața ta.

5. Concentrează-te pe tine


Ia-ți suficient timp pentru a-ți înțelege sentimentele. Există o concepție greșită, conform căreia un sentiment care nu este constructiv trebuie eliminat din viața ta. Însă acesta este exact opusul absolut al ființelor spirituale adevărate. Spiritualitatea este despre trăirea tuturor sentimentelor și despre integrarea lor, eliminând problemele.
Așa că experimentează și procesează sentimentele proprii cu atenție. De fapt, cu cât vei face mai repede acest lucru, cu atât mai ușor îți va fi să eliberezi orice sentiment al energiei scăzute și să creezi mai mult spațiu pentru energiile corespunzătoare, cum ar fi bucuria, mulțumirea, recunoștința și bunăstarea. În realitate, ești responsabil pentru propria ta energie.

Starea ta activă atrage experiențele pe care le trăiești în fiecare zi. Asigură-te că te poți angaja în practici zilnice cum ar fi recunoștința, obiceiurile energetice pozitive și alimentația sănătoasă, pentru a te asigura că te afli la nivelul celei mai bune energii vibraționale.
Atunci când ai o frecvență vibrațională ridicată, devii un magnet care atrage dragoste, abundență, experiențe, evenimente și relații pozitive și pline de satisfacții.

iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod