somn

Ce trebuie să spui în fiecare seară pentru a dormi mai bine

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sănătatea ta mintală înainte de culcare este să te desprinzi de lume, să te relaxezi și să să apreciezi că, indiferent cât de bună sau proastă a fost ziua ta, există posibilitatea ca mâine lucrurile să fie mai bune.
Pentru a-ți face ziua de mâine mai bună, gândește-te la cum s-au derulat lucrurile în ziua respectivă și fii recunoscător pentru toate lucrurile mici care sunt importante pentru tine și, dacă a existat ceva care nu a mers așa cum ți-ai dorit, redă în mintea ta cursul acțiunilor așa cum ai fi vrut să meargă. Iată ce trebuie să spui în fiecare seară la culcare pentru a dormi mai bine!

Ce poți să spui în fiecare seară ca să dormi mai bine?


Pe măsură ce adormi, trebuie să spui: "Voi adormi adânc și mă voi trezi plin de energie. Mâine va fi cea mai frumoasă zi din viața mea."

Abraham Hicks explică acest ritual, pe care l-a încercat și l-a ajutat să își controleze emoțiile și energia atunci când s-a trezit.
Dacă adormi gândindu-te la toate lucrurile stresante și rele din viața ta, te vei trezi cu această greutate și a doua zi.

Stai întins în pat și gândește-te la aspectele pozitive ale momentului în care stai în patul comod și călduros, cât de bine te simți în corpul tău, cât de bine este să te odihnești, cât de bine este să fii în viață.

Mai poți spune și: "Mă voi culca acum, iar în timp ce dorm gândurile mele vor fi inactive și atracția mea se va opri, corpul meu fizic va fi complet revigorat la toate nivelurile.
Voi dormi bine și mă voi trezi cu un nou punct pozitiv de atracție."


Dacă vrei să meditezi înainte de culcare, trebuie doar să închizi ochii, să începi să respiri profund și să simți cum relaxarea te cuprinde. Eliberează orice tensiune din corpul tău. Gândește-te că eliberezi trecutul și toate regretele. Eliberează viitorul și toate îngrijorările. Trăiește doar în momentul prezent, numit acum, unde este pace și nu există așteptări. Acesta este modul în care poți prelua controlul frecvenței tale energetice.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod