Care sunt cele mai importante luni din an pentru obiectivele tale?

Daca și tu ți-ai făcut lista cu rezoluții la început de an, este important să știi că unele luni sunt mai importante decât celelalte când vine vorba de îndeplinirea obiectivelor.
Ti-ai scris obiectivele in agenda, ti-ai promis ca o sa lucrezi pentru ele, apoi ti-ai vazut in continuare de drum. Ei, bine, daca vrei sa te asiguri ca le vei indeplini, nu este suficient sa le stabilesti la inceputul anului.

Daca vrei sa te asiguri ca te vei tine de treaba, este recomandat sa reevaluezi totul din cand in cand, sa vezi daca ai progresat si sa schimbi planul, atunci cand este cazul. Iata in ce perioade din an trebuie sa fii atenta!

  • Cele mai importante luni din an: Ce si cand trebuie sa faci pentru a-ti indeplini obiectivele


Ianuarie – Planifica si organizeaza


Fara doar si poate, luna ianuarie da tonul pentru intreg anul.
Acum este momentul sa iti stabilesti prioritatile, sa iti setezi obiectivele si sa te hotarasti care sunt cele mai importante rezolutii.

Ai grija sa nu pui pe lista prea multe lucruri, ci sa iti formezi un set realist de asteptari, planuri si strategii. Pentru a seta obiective realiste, intreaba-te ce vrei sa faci si pana cand. Astfel, vei avea un scop clar si un termen limita care te va determina sa actionezi.

Aprilie – Verifica progresul


Dupa cateva luni de munca, este momentul sa faci cativa pasi in spate si sa analizezi progresul facut pana acum.
Nu trebuie sa observi schimbari uriase sau o evolutie imensa, ci doar sa te uiti catre ce ai facut si sa stabilesti daca esti sau nu multumita in acest punct.

Rezerva-ti cateva zile, in aprilie, pentru a evalua ce ai reusit sa faci din ianuarie pana in prezent. Te-ai apucat de acel proiect? Ai facut primii pasi pentru a avea o alimentatie sanatoasa? Ai inceput sa faci miscare? Reflecteaza si trage cateva concluzii. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod