7 activități care te binedispun instantaneu atunci când stai acasa

7 activități care te binedispun instantaneu atunci când stai acasa

Te-ai plictisit să stai acasă și te cuprind stări negative din ce în ce mai des? Este normal să ai stări schimbătoare în această perioadă.
Anxietatea si irascibilitatea sunt absolut normale in conditiile date, asa ca nu te simti vinovata pentru starea ta de spirit.

Daca vrei sa te simti mai bine si sa gasesti mici momente de fericire in rutina zilnica, aplica trucurile de mai jos!

1. Fa-ti un playlist cu melodii care te motiveaza


Nimic nu te energizeaza mai mult decat un playlist intreg cu muzica ta favorita. Daca nu ai deja unul, construieste de la zero un mic album personal, cu melodii care te motiveaza, te inspira si iti dau curaj.

Asculta-l ori de cate ori simti ca te incearca stari negative sau te cuprinde anxietatea.
In plus, va fi un fundal sonor perfect pentru gatit, antrenamente, curatenie, munca sau alte activitati in casa.

2. Comanda sau cumpara flori


Autoizolarea te tine departe de natura, iar acest lucru poate avea efecte daunatoare asupra starii tale psihice si emotionale.

De aceea, incearca sa aduci putin aer proaspat in propria locuinta, cu ajutorul florilor de sezon. Cumpara sau comanda cate un buchet mare de lalele, frezii, zambile sau narcise, apoi pune-le intr-o vaza frumoasa si asaza-le intr-un punct central al camerei.
Te vor face sa zambesti de fiecare data cand le vezi!

3. Aranjeaza-te ca si cum ar urma sa iesi in oras


Desi este privita drept ceva anost, rutina are puterea de a te mentine energica, productiva si concentrata. Din acest motiv, intreruperea ei odata cu autoizolarea poate duce la confuzie, anxietate si acel sentiment de „si acum ce fac?!”. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod