Vreți să fim prințese, dar voi sunteți departe de a fi prinți!

Acest dublu standard care ne omoară! Bărbații au pretenția ca femeile să fie perfecte și să arate șnur! Cu perfecțiunea, mă refer numai la aspectul fizic, că restul e discutabil, deși tot discutabil rămâne și ambalajul. Unora le plac cele de cupă D, alții se mulțumesc și cu un C, ce să zic... Dar oricum, se caută 90ish-60-90, modelul zână.
Nu am auzit bărbat care să spună ”Băi, eu am burtă, am picioarele strâmbe și am păr pe spate, așa că înțeleg cum e cu aspectul! Da, nici femeia nu trebuie să fie zână!”. Nu am auzit de așa ceva! Bărbații, oricum ar fi ei, vor ca femeia să fie de revistă! Nu se poate să fie un pic mai implinită, nu zic ceva de peste 100 de kg, zic de ceva decent, trasă printr-un inel mai mare, știți voi. La 60-70 de kilograme ești grasă, înseamnă că îți place ceafa cu cartofi prăjiți, ești expandată, ești focă, ești balenă, ești ursuleț și câte și mai câte.
Mi-au auzit urechile multe, credeți-mă.

De ce nu vă uitați și la voi?

De ce nu vă analizați și voi un pic înainte? Și nu numai asta, dar de ce nu sunteți la fel de exigenți și cu voi înșivă? De ce nu sunteți corecți, de fapt?
Noi trebuie să ne chinuim cu diete, să ne înfometăm, să nu mâncăm prăjituri decât de două ori pe an, pentru că trebuie să vă facem vouă pe plac, chiar dacă voi aveți un început serios de burtică și parcă și gușă, dar asta se maschează când crește barba și nu e o problemă.
Vreți să fim lucrate la sală, să ni se vadă fiecare mușchiuleț și să nu avem nici urmă de colăcel, în timp ce la voi singurul six pack e cel cu bere pe care îl luați de la Mega. Vreți să avem pielea pe tot corpul ca o coală de hârtie, fără urmă de fir de păr, fără urmă de por deschis, de acnee sau mai știu eu ce. Ar trebui să ne scufundăm în ceară epilatoare pentru voi, deși voi puteți sta și cu păr pe piept și cu păr pe spate și poate.
Vreți să fim și mereu aranjate la patru ace, pe tocuri, rochii mulate, coafură,etc, în timp ce la voi merge și la adidași, niște jeanși oarecare și un tricou, de regulă cu vreun mesaj din care să pară că sunteți deștepți sau funny.
Astăzi, am văzut pe Facebook o postare: ”Vreți ca femeile să arate ca Angelina Jolie, în timp ce voi arătați ca Sandu Ciorbă!”.
N-am fost niciodată genul acela de comentator de Facebook care să scrie ”Adevărat!!1” sub postări, dar cât adevăr stă în vorbele astea, dragilor! Cât adevăr!
Așa că, prințișorii mei, nu vă doresc decât să vă găsiți prințesele pe care le meritați!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod