Suflet pereche: De unde ştii că te-ai cuplat cu cel mai tare bărbat

Cum recunoşti un suflet pereche? Care ar fi semnalmentele lui? Este evident că acest concept de suflet pereche este învăluit în mister. Cu toate acestea, experţii în spiritualitate susţin că fiecare femeie are un suflet pereche.
Cum recunoşti un suflet pereche? Care ar fi semnalmentele lui? Este evident că acest concept de suflet pereche este învăluit în mister. Cu toate acestea, experţii în spiritualitate susţin că fiecare femeie are un suflet pereche. E vorba de bărbatul care îţi este ursit. Când îl întâlneşti, viaţa ta se luminează şi nu te mai simţi singură.

Dacă există, într-adevăr, suflete pereche, al tău te aşteaptă! Întrebarea este: l-ai găsit deja sau trebuie să mai cauţi?


Iată semnele că bărbatul de care eşti interesată este, într-adevăr, sufletul tău pereche!

L-ai întâlnit în circumstanţe deosebite


Întâlnirile dintre două suflete pereche sunt planificate de către o putere divină, este de părere Mita Bhan, medium şi expert în ştiinţe oculte. Aşadar, nu-ţi vei întâlni sufletul pereche atunci când vrei tu. "Sufletele pereche se întâlnesc de regulă într-un moment de rătăcire, când ambele caută vindecare. Poate fi vorba de o pierdere sentimentală, de o suferinţă în dragoste."

Aşadar, întotdeauna sufletul tău pereche va părea omul potrivit la locul potrivit!

Ai impresia că îl ştii de undeva

Întâlnirea dintre două suflete pereche reprezintă un moment crucial, în care cei doi se acaparează unul pe celălalt fizic, mental şi spirtual. "Poţi avea impresia că îţi consumă toată energia, că nu te poţi stăpâni să nu te mai gândeşti la el, chiar dacă nu v-aţi mai văzut de mult timp", descrie Bhan.

Autoarea Lee Ann Wiseman adaugă şi că "Atunci când are loc întâlnirea fizică dintre cele două suflete pereche, îl recunoşti pe cel care îţi este ursit ca făcând deja parte din tine, chiar dacă îl vezi pentru prima oară. Se creează o legătură magică, despre care ai impresia că a existat dintotdeauna, chiar dacă acum o conştientizezi. E vorba de o contopire totală."

Îţi este şi cel mai bun prieten


Tot Wiseman adaugă faptul că sufletele pereche îşi sar în ajutor şi simt când se apropie un anumit pericol de partener. Cei doi formează o echipă imbatabilă.

Vă înţelegeţi din priviri

Thomas Moore, autorul cărţii Soulmates sugerează că sufletul tău pereche este acel bărbat cu care comunici liber şi cu care te înţelegi de minune, fără să faceţi vreunul dintre voi un efort pentru a comunica mai bine.

Mita Bhan notează că înţelegerea dintre două suflete pereche este intuitivă, nu forţată. "Nu eşti nevoită să-i explici un lucru de mai multe ori." În plus, modul în care comunicaţi se petrece natural. "Te sună sau îţi dă sms-uri la câteva clipe după ce ai început să te gândeşti la el."

Intuieşti ce simte

Specialiştii mai precizează că între două suflete pereche există o legătură telepatică, astfel încât ştii ce gândeşte acesta, chiar dacă nu vă aflaţi în acelaşi loc. Tinzi să intuieşti ce-i trece prin minte, înainte ca el să formuleze gândul respectiv. Mita Bhan mai precizează şi faptul că sufletele pereche îşi înţeleg stările şi sentimentele, de aceea, nu trebuie să poarte discuţii despre relaţia lor. Totul este de la sine înţeles.

Alte semne că un bărbat îţi este suflet pereche sunt: l-ai visat înainte să-l întâlneşti, ai o senzaţie de deja-vu când eşti cu el şi, un semn constatat de Bahn, aţi trecut prin experienţe amoroase asemănătoare până să vă întâlniţi. Tocmai de aceea, există o înţelegere reciprocă magică între voi doi.

John Donne, terapeut în relaţii de cuplu, consideră că sufletul pereche are două mari trăsături: "În esenţă, are aceeaşi viziune asupra vieţii ca a ta" şi "Este interesat de fericirea ta, aşa cum este interesat şi de a lui".

Ce părere ai? Tu ți-ai găsit sufletul pereche?
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adina pe 22 Oct 2013, 17:11
    suflet pereche

    ei bine,in sfarsit pot sa zic ca mi-am gasit sufletul pereche. si se incadreaza perfect in tot ce s-a spus aici.

    0
    0

  • Ana pe 23 Nov 2011, 16:54
    Raspuns

    Cu multi barbati de care am fost atrasa am simtit lucrurile astea insa ele au disparut la fel de repede cum au aparut. Insa, acum cativa ani chiar am intalnit persoana pentru care si acum inca mai simt aceleasi lucruri. Am fost impreuna doar cateva zile si ne am despartit pentru ca ne simteam ft bine impreuna si nu vroiam sa mai suferim, insa cand simteam nevoia sa ne vedem se intampla in asa fel incat chiar daca nu mai tineam legatura de luni bune ne intalneam intamplator si cand am hotarat sa nu mai dam atentie acestor aspecte sentimentele noastre s au materializat prin nasterea copilului nostru. Din pacate nici acum nu suntem impreuna si probabil ca nu vom fi. Acest lucru este cel mai trist atunci cand iti intalnesti sufletul pereche. NU ramai alaturi de el decat daca esti un caz fericit. In cele mai multe cazuri fiecare isi vede de drumul lui in viata si probabil cand e prea tarziu vrei sa fii cu persoana respectiva.

    1
    2

  • Alexandra pe 17 Oct 2011, 18:25
    ufh

    Si eu l-am intalnit insa conteaza foarte mult circumstantele. Eram prea tineri si relatia a durat 1 an si 6 luni, divine, drept. Dar acum suntem departe unul de celalalt....si fiecare si-a vazut de drum. si ne intalnim accidental o data pe an cand mergem amandoi in orasul natal si simtim amandoi o durere imensa, dar nu e nimic de facut.....trista treaba.

    5
    2

  • Irina pe 2 Oct 2011, 18:26
    l-am intilnit dar nu putem fi impreuna deja...

    Din cele spuse aici, eu l-am intilnit...insa viata si contextul ne-a facut sa nu fim imrpreuna ( o mare parte e din vina mea, pentru ca l-am ales pe cel care l-a vrut familia mea si am crezut ca o sa imi ofere o stabilitate si financiara) Acum sint casatorita si nu pot face nimic... Deci vedeti fetelor ca banii pina la urma nu mai aduc fericirea...

    5
    1

  • george_alex86 pe 22 Sep 2011, 12:25
    raspuns

    daca are un conturi in banci,masini,case de lux si iahturi e barbatul ideal

    15
    12

  • marilena pe 21 Sep 2011, 21:51
    suflet pereche

    eu sant in legatura telepatica la distanta de mult timp inca nu ne am intalnit fizic dar simt ca este sufletul meu pereche , sant f aproape curand o sa ne intalnim ,ne dorim sa fim impreuna este ceva divin,d zeu sa ne binecuvinteze.sa credeti in voi si in d zeu .

    5
    12

  • Dana pe 21 Sep 2011, 21:01
    @ioana

    Sau asa sau alege-l pe cel cu mama cea mai putin enervata de faptul ca ii "furi" fiul.

    13
    5

  • ioana pe 21 Sep 2011, 14:11
    oooo,da

    eu am intalnit pana acum 3 barbati care se incadreaza celor spuse aici.deci ce fac acum?sa imi fac un harem?

    40
    3

  • ioana pe 21 Sep 2011, 14:10
    oooo,da

    eu am intalnit pana acum 3 barbati care se incadreaza celor spuse aici.deci ce fac acum?sa imi fac un harem?

    29
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod