Prietena mea, sex sălbatic cu soţul meu

Cea mai bună prietenă a mea, fata cu care am împărţit nopţile şi camera la cămin, învăţând pentru restanţe, fata cu care am împărţit pachetele de la ai mei, pentru că mama ei nu trimitea niciodată nimic, fata cu care am plâns la Titanic şi am ţipat de bucurie în faţa primului mall vizitat împreună, fata asta a ţinut să împart cu ea şi ceea ce n-aş fi vrut: pe soţul meu...
Cea mai bună prietenă a mea, fata cu care am împărţit nopţile şi camera la cămin, învăţând pentru restanţe, fata cu care am împărţit pachetele de la ai mei, pentru că mama ei nu trimitea niciodată nimic, fata cu care am plâns la Titanic şi am ţipat de bucurie în faţa primului mall vizitat împreună, fata asta a ţinut să împart cu ea şi ceea ce n-aş fi vrut: pe soţul meu. Aşa i-am pierdut pe amândoi.

Când am cunoscut-o pe Ioana venisem pentru prima dată în Bucureşti, la examenul de admitere la facultate. Crescusem într-un orăşel mic din Ardeal, şi deşi visasem dintotdeauna să fac medicina la Cluj, ai mei m-au trimis la Bucureşti pentru că aici aveam o mătuşă care m-ar fi putut găzdui pe perioada facultăţii. Ioana era din Moldova, dar părea mult mai familiarizată cu Capitala atunci când am cunoscut-o. Poate asta m-a şi făcut iniţial să mă apropii de ea, nevoia de îndrumare de la cineva care cunoaşte oraşul.

Ulterior ne-am împrietenit cu uşurinţă, pentru că eram firi asemănătoare. Mătuşa mea a murit într-un accident înainte ca eu să încep cursurile, şi aşa am fost nevoită să aplic pentru un loc în cămin, alături de Ioana. Aşa a început studenţia, poate cea mai frumoasă perioadă din viaţa noastră împreună.
Am experimentt cu Ioana în cei şase ani de facultate tot ce ne-a trecut prin cap. Doar sex n-am făcut împreună, în rest am mâncat, dormit, băut, dansat, agăţat băieţi, am fumat iarbă şi am folosit în scopuri nerecomandate anumite medicamente. Mediciniştii ştiu despre ce vorbesc. Eram tinere şi nebune. Credeam că toată lumea e a noastră.

Prietenia noastră a supravieţuit şi unor certuri inerente, dar s-a consolidat în timp, aşa am rămas tot cele mai bune prietene, chiar dacă la rezidenţiat, eu am rămas în Bucureşti, iar ea a ajuns la Focşani.

În timp, ne vedeam destul de rar, dar niciodată nu treceau mai mult de două-trei luni fără să petrecem măcar un weekend împreună. Sărbătorile şi concediile le făceam mereu amândouă, iar atunci când eu m-am îndrăgostit de Robert ea s-a bucurat pentru mine şi mi-a fost alături, la nuntă, ca domnişoară de onoare.
Nimic nu s-a schimbat în relaţia noastră, chiar dacă eu eram măritată şi ea nu. În continuare ne făceam planuri împreună.

La un an după căsătorie am rămas gravidă. Evident, Ioana a devenit naşa fetiţei mele, iar eu nu puteam să fiu o mamă mai fericită pentru că eram veşnic înconjurată de iubirea soţului meu şi de dragostea prietenei mele celei mai bune. Eram fericită.

Lucrurile s-au schimbat radical într-o vară când am mers în Grecia împreună. Pentru că eu nu sunt o pasionată de plajă şi baie în mare, îi lăsam pe ei trei să se zbenguie toată ziua la soare, în timp ce eu stăteam la umbră cu o carte în mână. Aşa s-a apropiat Robert de Ioana mai mult decât ar fi fost cazul. S-au apropiat, s-au dorit reciproc şi au decis să rişte. Într-o noapte m-am trezit cu o sete cumplită din cauza a ceea ce mâncasem la cină şi m-am dus să beau apă. Robert nu era în pat, aşa că m-am gândit că s-a dus pe terasa vilei în care locuiam în sudul Greciei, ca să fumeze. L-am căutat, şi acolo i-am găsit pe amândoi. A fost un şoc pentru mine. Să-ţi vezi soţul făcând sex sălbatic sub clar de lună cu cea mai bună prietenă a ta? Credeam că numai în romanele de Sandra Brown există astfel de scene.
Ei bine, viaţa mea s-a transformat de atunci dintr-un vis frumos într-un coşmar. Evident că amândoi s-au grăbit să-mi explice că a fost ceva involuntar, şi că mult mai important decât sexul făcut de ei rămân căsnicia noastră şi prietenia. Că amândoi mă iubesc şi că nu au vrut să mă rănească, dar că de fapt lucrurile astea se pot întâmpla mai des decât îmi imaginez eu, tocmai datorită acestei comuniuni extraordinare care există între noi.

Cu greu am reuşit să divorţez de Robert. Sunt încă nevoită să-l văd un weekend pe lună, când vine s-o ia pe micuţa Ioana ca să stea la el. De Ioana cea mare nu mai ştiu nimic. Am refuzat de atunci să-i mai vorbesc. Am aflat doar ce mi-a povestit Robert, pe scurt, la una dintre vizite, că nu a rămas împreună cu ea. Pentru că Robert continuă să spere că noi doi mai avem vreo şansă. Refuz să iau în calcul această ipoteză. Dar în aelaşi timp nici nu pot să trec peste acest episod din viaţa mea. Au trecut trei ani de atunci, eu am 34 de ani, şi trăiesc singură cu fiica mea. Îmi e imposibil să mă gândesc la un alt bărbat. Pe de-o parte pentru că pe Robert l-am iubit mai mult decât merita, şi pentru că mi-e foarte greu să mai am încredere în cineva acum. Oare voi mai putea vreodată să gândesc normal, şi să mă îndrăgostesc?
 

Comentarii (46)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Liudmila pe 28 Iun 2011, 17:15
    compatimesc

    TE compatimesc draga destul de mult,am trecut poate zic eu,prin asemenea incercari.Am hotarit cu iubitul meu sa locuiesc impreuna inchiriind un aprtament,in acelasi timp cea mai buna prietena a mea era ultimul an la facultate,si nu avea unde sta atunci noi,adica eu am hotarit sa stea cu noi un an de zile.De la inceput tot era asa de bine iubitul si prietena aproape de mine,dar peste vre-o 6 luuni am inceput sa fiu foarte geloasa pe ambii, faceam scene de gelozie si totusi nu vroiam sa plece prietena de la noi.Asa am ajuns pina a terminat dar stateam mereu cu ochii pe ei nu puteau sta deloc impreuna .Ea a plecat de la noi noi suntem impreuna foarte fericiti,vine foarte rar doar cind o invit eu.dar inteleg ca am invatat "prietene nu trebuie sa fie linga tine cind iubesti cu adevarat'' E FOARTE PERICULOS!1 chiar daca suntem impreuna NB:el nu si-ar permis niciodata sa stam in trei eu el si cel mai bun prieten al lui.

    1
    0

  • asdfg pe 22 Iun 2011, 11:05
    saraca fetita

    urasc baieti sensibili

    1
    0

  • NoName. pe 15 Iun 2011, 23:26
    Aha.

    Eu nu sunt de acord cu ce spuneti voi,sa trec peste. Daca o sa iert cu siguranta n-o sa uit si mereu voi avea un gol in mine si o sa ma gandesc mereu la ce a facut si ca,cu siguranta o va mai face. Nu trebuie sa-i sariti voi in capul unei femei care nu mai doreste sa se impace cu sotul/prietenul ei. Face ce simte si cunosc multa femei care isi cresc copilu singure si sunt fericite,iar aceste femei au trecut peste si au cunoscut un barbat matur si care o poate ajuta. Poate l-ai iubit enorm,dar dupa ce a facut asta...iti zic eu ca o sa ai atata ura in tine incat nu o sa iti mai doresti o posibila reimpacare. Eu sunt genul de persoana care nu suporta oamenii mincinosi si tradatori. M-ai inselat? Foarte bine, iti iei zborul si o sa ma descurc singura. O sa ma sprijine familia si prietenii, si cine stie.. peste cativa ani sau chiar mai devreme ma voi indragosti iar si chiar de un barbat mult mai bun decat celalalt. Sunt atatia baieti in lumea asta si foarte multi fideli. Daca el cu adevarat te iubeste si te respecta ii va fi rusine sa te faca sa suferi. Sunt fericita ca sunt norocoasa sa am un asemenea iubit, care nu si-ar permite sa ma insele indiferent de ce frumusete sau parasuta i-ar sari in brate. Aveti grija de voi!

    4
    0

  • aamariee pe 12 Iun 2011, 21:25
    ..

    Viata merge inainte cu sau fara el,bine ca ai aflat si nu ai trait in minciuna pana acum ..

    0
    0

  • olivia pe 8 Mar 2011, 11:46
    psiholog

    poate ar trebui sa te duci si tu la un psiholog sa vorbesti cu el despre asta. pe mine m a ajutat foarte mult sa trec peste probleme. si mai e ceva: fetita ta poate prelua starea ta chiar daca tu nu iti dai seama de asta. o zi buna iti urez si succes.

    0
    2

  • Skippy pe 14 Feb 2011, 16:48
    un soc, dar iarta

    am trecut si eu prin asta, prima data cu primul sot si a doua oara cu al doilea sot prima data eram prea tanara, nu am stiut sa iert, si imi pare rau a doua oara am ajuns sa judec mai bine si am iertat, dar nu am uitat dar viata merge inainte, orice barbat are tendinte din astea deci nu prea cred ca vei gasi ceva mai bun, la actualul macar ii stii deja metehnele

    2
    1

  • klara pe 20 Ian 2011, 17:56
    Parerea mea

    pentru a reusi sa depasesti momentul,considera acesta tradare, drept recunostinta ca ti a deschis ochii asupra persoanelor din jurul tau! Daca se intampla dupa 10 ani de casnicie era mai crunt! asa macar n ai pierdut mult timp langa oameni de doi bani! Si nu te gandi sa l ierti ca o va face din nou! asa ceva este de neiertat.Un barbat slab si o vulpe de prietena....vezi pe cine tii langa tine....Sincer barbatii sunt slabi de tot....si eu mi am eliminat prietenele care nu se stiu imbraca decent cand ma viziteaza!Ca sotul meu sa fie acaparat de sanii expusi nu vreau! Mai bine mersi! la naiba cu toate! O prietena nu face asa ceva....n as fii instare nici de as tremura langa el!

    4
    1

  • lia_violeta pe 3 Ian 2011, 17:58
    lucruri urate care se pot intampla dar nu se pot uita si in acelasi timp ierta

    draga mea imi pare foarte rau pt tine si credema pe cuvant ca ai facut ffffffffffffff bine sa nu mai tii legatura cu o catea de genul acela iar cat priveste sotul tau nu te uita la gura lumii ia-ti viata de la capat caci cu siguranta vei putea si fara un ratat ca el ''dak mata isi ridica coada asta nu inseamna ca tu trebiue sa o mirosi'' mai ales in cazul in care esti casatorit/a si mai ai si un ingeras de copilas nu te uita in urma ia-ti inima in dintisi ma voi ruga pt tine sa iti gasesti un alt barbat care sa iti dea tot ceeea ce ia-i dat tu la fostul sot si mai ales increderea si fidelitatea iar pt cuvintele moldoveanca sau, addeleaca olteanca, etc. nu are nimeni dreptul sa te judece pt ca sunt si eu moldoveanca nu ma deranjeaza pt ca se intelege ca vorbeai de o taratura una iar a doua nu masimt asa cum se simt altele care banuiesc ca se baga in familiile altora te pupik dulcik ai grija de tine si nu-ti fie teama de un alt esec ce o fi o fi tu incearca nu te gandi ca in toata lumea sunt toti barbatii ca fostul tau sot si toate prietenele ca tampita aia de ''Ioana'' mult succes si la multi ani iubito nu uita ca toata lumea este un singur orasel ok pooooop

    2
    1

  • DianaD pe 29 Dec 2010, 00:43
    paula mai bine taci

    Multe femei inselate gasesc ca principal vinovat, poate chiar singurul, "amanta" probabil pt ca mintea refuza sa accepte ca partenerul a fost in stare de "asa ceva", ca si cum saracul barbat a fost incalecat si violat....pfff, sa fim seriosi! Nu esti nici prima nici ultima si daca toate sau toti ar reactiona cu un divort atunci am numara pe degete casatoritii; ai fost fericita?era ceea ce cautai? mai multe defecte sau calitati? merita sau nu merita? gandeste-te obiectiv pt viata ta si ia in calcul ca nimeni nu e perfect, si daca tot ai sa astepti sa gasesti un d-zeu ai sa ramai singura, nu toti inseala cu un motiv, dar majoritatea au asa ca poate...trebuie sa te uiti in oglinda si sa fii sincera cu tine insati. Numai tu poti decide sa fii fericita sau nu, sa ierti sau nu etc

    6
    1

  • LMG pe 25 Dec 2010, 13:17
    Idei preconcepute

    Imi pare rau pentru ca exista oameni cu idei preconcepute... Dar daca ti-a fost prietena atata timp si te-ai simtit bine alaturi de ea... atunci nu era ,, modoveanca"?... Si-a facut de cap cu sotul tau pentru ca e o usuratica nu moldoveanca... sotul tau e ardelean? Ma dezgusta felul tau de a gasi vinovati.Nu Moldova e vinovata de ceea ce ti s-a intamplat. Vina e a ta de fapt...Analizeaza-te mai bine!

    3
    1

  • lumy300 pe 22 Dec 2010, 16:41
    ...

    Nu lasa timpul sa treaca...sa privesti inapoi nu este o solutie si nici singuratatea. Ai grija foarte mare de Ioana si de educatia ei. Cunoaste noi persoane, nu iti fie frica, ai nevoie de cineva care sa fie langa tine.

    3
    2

  • cata pe 21 Dec 2010, 15:45
    draga @Ana

    Draga @Ana, scuza.ma dar esti mai ignoranta decat noaptea .In primul rand nu stiam ca in Ardeal nu sunt taranci!Wow! asta da realizare. Ce treaba are zona de unde e? Uite strainii ne catalogheaza pe toti romanii ,reducandu-se la rromi, asta inseamna ca tu romanca din ardeal esti o hoata, ce locuieste intr-o baraca/intr-un canal, ce nu a luat vreodata contact cu apa! Asta esti? Nu,esti doar o taranca, din ardeal, cu pretentii de doamna.

    3
    3

  • raluca pe 21 Dec 2010, 08:06
    parerea mea

    uite, adriana, eu trec prin asa ceva, a doua oara in viata mea..e foarte usor sa dam sfaturi si sa spunem ca e mai bine sa ne vedem de viata noastra. parerea mea e ca o casnicie merita o a doua sansa, mai ales cand el iti da semnale ca regreta ce s a intamplat.in cazul meu nu da nici un semnal, asa ca la mine stiu ca nu mai e nicio sansa, pt ca asa cum am mai spus, merita sa dai o sansa unei relatii care a fost atat de frumoasa si cu incredere si multa rabdare se poate trece peste.

    2
    0

  • dia pe 20 Dec 2010, 23:20
    gfukj

    Draga mea,daca eram in locul tau si sper ca nu o sa fiu niciodata...Ma faceam ca nu s-a intamplat nimic si ii ziceam ca l-am iertat si cand adormea ii taiem organele genitale si i le puneam la murat(+ o tigaie imensa in cap)..Stai linistita ca ai luat decizia corecta..Nu are de ce sa-ti para rau dupa un idiot care nu merita nimic...

    3
    1

  • tony pe 20 Dec 2010, 22:31
    asdfg

    impresionant..barbatii astia..._____succes in viitor!

    1
    2

  • Elenyss pe 20 Dec 2010, 21:42
    ....

    @ Ana: Ma intreb, oare, mama ta de ce este o exceptie? Tu, ca esti "corcitura" ardeleanca-moldoveanca, de ce ai fi o exceptie? Ca doar iti curge sange de moloveanca prin vene. Sti cum numesc oamenii ca tine? LIMITATI! Si nu, nu sunt moldoveanca, ba chiar sunt olteanca. Singura diferenta intre noi ar trebui sa fie educatia, in niciun caz locul de unde ne tragem, dar mai exista si oameni ca tine. Pacat, credeam ca sunteti pe cale de disparitie!

    3
    2

  • ZeulSuprem pe 20 Dec 2010, 21:05
    Radu

    @Elenyss atat timp cat exista inca sentimente si se pot cultiva se poate trece peste asta.. daca s'ar impaca, ar ajunge sa se cunoasca la un alt nivel, iar increderea se poate recapata! nu exista niciodata sau nu se poate.. evident poate ea chiar nu reuseste sa treaca peste si asa vor pierde timp pretios amandoi stand asa aiurea, da' cel putin recomandarea mea e sa se mai vada si sa mai vorbeasca de cateva ori cat se poate de serios! de vazut oricum se vor mai vedea.. ;))

    2
    0

  • Elenyss pe 20 Dec 2010, 20:34
    @ Radu

    Am inteles ideea ta, doar ca ar avea urmari mai grave decat despartirea actuala. Tin sa precizez ca vorbesc DOAR in numele meu, m-am pus in situatia Adrianei si am gandit cum am scris in comentariul anterior. Nu vorbim de o aventura oarecare, vorbim de o aventura care ar trebui sa ramana in limita imposibilului, de ce? Pentru ca indivizii aia 2 au primit incredere deplina din partea Adrianei, avea sentimente pentru amandoi si nici in cele mai negre povesti poate nu s-ar fi gandit la asa ceva. Socul a fost foarte mare, nu e ca si cum l-ai vedea pe barbatu-tu cu o oarecare (si eu mi-am iertat iubitul si nu regret), ci cu prietena aia cea mai buna cu care nu trebuia sa imparti chiar si barbatul. Dezamagirea a venit din 2 parti, frustrarea se dubleaza, la fel si suferinta. Spun ca a ales cea mai buna cale pentru ca la un moment dat nu-l va mai vedea pe Robert ca pe un barbat de la care ar mai vrea ceva, ci doar ca pe tatal copilului. Daca s-ar impaca acum, cu siguranta ea va fi tot timpul sceptica in privinta lui, niciodata nu-l va mai vedea ca la inceput, in anumite momente mai grele ale relatiei vor exista reprosuri legate de fapta (pentru ca e imposibil de uitat) iar inevitabil, in timp se va acumula mai mult rau si frustrarea va fi mai mare. Copilul va intelege, pana la urma tatal ramane tata si nimeni nu va schimba asta, important este sa fie crescut intr-un mediu sanatos.

    4
    0

  • Sheba pe 20 Dec 2010, 20:11
    Neuron in agonie....

    Draga Ana, singura explicatie logica pt un astfel de comentariu e ca neuronul tau se plictiseste rau si a inceput sa se izbeasca de peretii emisferelor tale incredibil de plate...

    3
    3

  • iriss pe 20 Dec 2010, 19:55
    viata e ....

    ceva asemanator mi sa intamplat si mie .am patru ani de cand incerc sa-mi refac viata dar in zadar .as putea spune multe dar imi rascolesc sufletul si chiar nu mai vreau

    1
    1

  • ZeulSuprem pe 20 Dec 2010, 19:55
    Radu

    @Elenyss daca sotul era un curvar si ramanea cu tipa sau se combina cu altele nemaifiind interesat de o relatie cu adriana mai ziceam! da' aici eu vad lucrurile strict la rece si impersonal(nefiind apropiat de vre'unu' cum a facut ana-pe criterii de zona! :)) ) din cele spuse de ea clar inca exista sentimente la mijoc, deci exista sanse de a relua relatie, considerand(evident) ca acum au invatat ceva din cele petrecute. @Ana nu vrei stereotipii, da' azi nu ti'a iesit! ;)

    3
    0

  • Ana pe 20 Dec 2010, 19:32
    Inca o moldoveanca ce-si vara coada unde nu trebuie...

    Normal, o moldoveanca! :p Asta e primul lucru cheie care l-am retinut din povestire.Nu vreau sa creez stereotipuri,dar... vad la colegele mele de facultate.Am avut chiar un iubit din Iasi care imi spunea ca ii este sila de fetele din orasul lui : sunt cam fufe,si mereu se dau in vant dupa baieti, sunt usuratice si nu se implica in relatii serioase. Ba chiar vor sa distruga relatiile altora.Ca niste tarancute... Nu vb de stereotipuri,nu mi-o luati in nume de rau,chiar mama mea e galateanca ,si nu toate sunt asa.Dar o parte din ele, mai ales cele care locuiresc in Nord, dau dovada de lipsa de educatie,caracter si au obiceiuri "desucheate". Apropo,suntem ardelence Adriana :) Asta m-a mai apropiat sufleteste de tine si sincer iti spun ca imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat,dar ai facut ce trebuia. El trebuie exclus din viata ta,iar ea "stearsa" impreuna cu amintirile dobandite impreuna. Poate in mintea lui de mascul,e copilul la mijloc,de care se simte legat,poate ii este rusine sau frica. Dar e injositor cand esti inselata ca femeie... si nu cred ca ar fi un caz izolat.Eu cel putin nu pot ierta unui barbat tradarea,niciodata, pentru ca daca eu dau totul intr-o relatie,astept sa primesc macar minimul de respect si iubire. Oameni fara caracter... imi pare extrem de rau! Viata merge inainte si singura ai sa-ti dai seama,traind cu fetita ta,indreptandu-te spre multe alte activitati si cunoscand alti oameni.

    3
    3

  • criss pe 20 Dec 2010, 19:25
    barbatii,eehhh

    nu merita sa il ierti. viata e scurta ,asa ca traieste-o .copiii cresc si o sa ne inteleaga la un moment dat. succes

    3
    1

  • Elenyss pe 20 Dec 2010, 19:19
    Dezamagitor...

    Adriana, ai luat cea mai inteleapta decizie. Acesti 2 oameni nu merita respectul tau. Iar pentru dl. Radu (Zeul Suprem), chiar trebuia sa fi ipocrit? Eu credeam cu tarie ca efectul de turma a ramas undeva in urma. Tu nu-i ceri Adrianei sa se schimbe, ci sa se intoarca in trecut unde femeile aveau mari retineri in a parasi tatal copiilor din diferite motive. Femeia din zilele noastre este o femeie puternica (nu una slaba si vulnerabila, cum o facea societatea de ieri sa se creada), trebuie sa avem demnitate si curaj in a renunta la persoanele care ne calca in picioare. Asta a facut si Robert, a calcat in picioare sentimente, incredere si o casnicie frumoasa. Ei doi sunt singurii vinovati si nu merita sa fie in preajma ta, daca nu au fost in stare sa isi tina in frau impulsurile de moment, sa fie sanatosi. TU meriti ceea ce este mai bun, iar ei nu se incadrau in descriere.

    2
    1

  • Guess Who pe 20 Dec 2010, 19:07
    :)

    Nu am avut rabdarea sa citesc toate comentariile ci doar mi am aruncat privirea pe cateva si constat ca ti au scris numai persoane indoctrinate.. :) Totusi..suntem in 2010..Nici pana in ziua de azi femeile..nu au reusit sa depaseasca momentul "indur tot pentru copil " ?! Totusi..pt cresterea armonioasa a unui copil este nevoie de un mediu familial foarte linistit.Deci in sensul asta nu trebuie sa faca nimic pentru copil.A ales probabil calea cea mai buna..dar ..si cea mai grea.. In timp..se trece peste !

    3
    1

  • ZeulSuprem pe 20 Dec 2010, 17:45
    Radu

    Draga adriana p! tin sa'ti spun ca esti o mare proasta daca tu renunti la cea mai buna prietena+sot si mai ales la tatal copilului pentru o partida de sex! esti si egoista cand te gandesti numa' la marea ta rana pe care ti'a provocat'o sotu' in loc sa te gandesti ca fiul tau va trai fara tata! degeaba esti atat de obtuza'n viata ca nu'ti aduce nimic! ia si tu lucrurile asa cum sunt si enjoy life! invita'i pe amandoi diseara la tine si fa'le cinste cu ceva si o sa'ti recapeti cea mai buna prietena, sotu' si tatal copilului si traieste'ti viata! te irosesti inutil si peste ceva ani o sa te intrebi dc tocmai pe tine te'a lovit trenu'!.. oamenii se schimba! fa'o si tu! PS sper ca povestea sa fie reala si nu vre'o inventie cum se practica prin alte reviste..

    3
    5

  • dana39 pe 20 Dec 2010, 17:18
    ufff

    Un fir rupt si innodat nu tine la fel de mult ca firul intreg.Nu te uita inapoi.Daca te iubea nu ajungea in situatia respectiva.Rana ramane oricum si nimeni si nimic nu o poate sterge.Vad tot felul de pareri care ma socheaza.Cred ca unele se ,,vand'' foarte ieftin.A strivit cu bocancii sufletul tau si tu sa-l ierti?NU e deloc o solutie.Un compromis ramane un compromis si sufletul tau nu-l alina nimic.Nu privi in urma.

    3
    0

  • Valeria pe 20 Dec 2010, 17:06
    Referitor la Gianinah

    @Gianinah - Ai perfecta dreptate in fiecare cuvant spus :) Trebuie sa isi puna ordine in ganduri si sentimente.

    1
    1

  • nico pe 20 Dec 2010, 17:04
    draga mea

    nu esti vinovata cu nimic ca ai acordat incredere prietenei si sotului. doar nu o sa stam sa ne pazim sotii/sotiile de prieteni si de amici. ina este in totalitate a celor doi, cum au ajuns ei doi pe terasa, probabil isi dadusera intalnire. realtia ta cu el va fi plina de indoieli, daca prietena nu a fost in stare sa-i reziste el ar fi trebuit sa-i reziste pentru ca era sotul tau. toate acestea arata ca niciunul dintre ei nu are o scara de valori si nici morala. cineva mai devreme spunea ca sunt animale. exista specii de animale care isi pastreaza perechea pe viata si nu o insala ceci noi oamenii suntem mai rau decat animalele si cica suntem dotati cu inteligenta. in cazul sotului tau e clar ca el a gandit doar cu ce are in pantaloni si ambii sunt de vina in egala masura, nu merita iertati si mai ales ele. sotul te poate insela foarte usor si pe viitor, mai ales cu o femeie straina daca el a fost capabil sa faca sex cu prietena ta. multa bafta!

    2
    0

  • Gianinah pe 20 Dec 2010, 17:00
    Si inca ceva...

    Nu e mai bine sa-l iei inapoi pe Robert doar gandindu-te la fetita. Pentru ca daca o faci doar pentru mititica, vei fi nefericita iar casnicia va fi groaznica. Si ea va simti. Si eu am crescut departe de tata, dar nu am sa ii reprosez asta mamei mele, niciodata. Pentru ca a avut dreptul la fericire. Si nu am traume din cauza asta. In schimb cei ce au crescut in familii cu probleme.... ei bine, ceva s-a rupt in ei. Vad asta la prieteni buni de-ai mei.

    3
    1

  • Valeria pe 20 Dec 2010, 16:58
    Se intampla, numai ca tu ai aflat

    Ca fapt divers, eu vad altfel lucrurile. Din punctul meu de vedere astfel de lucruri se intampla destul de des, insa cei cerebrali cu un pic de minte stiu sa se ascunda corect. E o tampenie sa faci sex cu prietena sotiei in aceeasi locatie cu sotia... Sa nu ma intelegi gresit ca as sustine asa ceva, e normal sa nu fiu de acord, insa de multe ori tentatiile exista si din intamplate sunt persoane care pot iubi doua sulfete odata, lucru testat. Iar acest lucru se intampla cand exista nemultumiri, neimpliniri in casnicie, relatie. Tentatiile sunt vicioase cand nu ai trecut cand a fost cazul prin ele. Tu acum trebuie sa iti asculti sufletul si de ce sentimente ai fata de el, daca poti trece peste acest lucru. Increderea joaca un rol important, daca nu exista nu are rost sa mai faci acest pas spre impacare. Gandeste liber si urmeaza-ti instincetele ! Sa auzim de bine!

    2
    1

  • andreea pe 20 Dec 2010, 16:56
    greu de ales

    Nu am intentia sa iti spun ce sa faci, ci vreau sa iti zic ce as face eu in aseamenea situatie. Daca sotul meu ar face asa ceva crede-ma ca nici putere sa il privesc nu as mai avea, as divorta, atat pt binele meu cat si pt al copilului (aici o sa ma criticati) dar cum ar fi ca acel copil sa isi surprinda tatal cu o alta femeie in timp ce mama e la servici de exemplu, sau cum ar fi pt copil ca parintii sa se certe toata ziua din toate nimicurile? Da e greu, dar eu as opta pt liniste si gandeste-te ca nicioadata relatia nu o sa mai fie la fel, dupa cele intamplate.

    3
    1

  • Gianinah pe 20 Dec 2010, 16:54
    Pft!

    Citesc unele dintre comentarii si zau ca-mi vine sa cred ca sunt scrise chiar de fostul tau sau persoane care habar nu au ce inseamna sa te respecti sau sa fii tradata. In momentul in care am vazut ca barbatului meu ii zboara ochii, i-am spus : "Daca te prind, adios ! Gandeste-te care din noi doi are mai mult de pierdut de aici." Multumesc Domnului, inca nu am gasit nici o dovada ca ar fi miscat gresit in front. Dar si daca o face, imi tin cuvantul. Pentru ca astept ceea ce ofer. Si daca eu il consider destul de bun pentru a nu-l inlocui nici macar temporar, el de ar face altfel ? Eu zic ca sotul tau a fost un magar de milioane cand te-a inselat cu prietena ta cea mai buna. A tradat totul, incepand cu increderea ta si sfarsind cu juramantul de la nunta. La bine si la rau, pe naiba ! Cred si eu ca si-a invatat lectia si ar mai vrea o sansa, dar tu ce ai invatat de aici ? Ca e imatur si fara cuvant ! Ca trebuie sa il supraveghezi... Ori asta nu e baza pentru o relatie. Scumpo, esti tanara inca si ai noroc cu fetita. Ai un scop mare in viata: sa o cresti frumos ! Nu iti face griji, magari sunt pe toate drumurile :). Succes mult si bucura-te de libertate !

    6
    1

  • Ioana pe 20 Dec 2010, 15:38
    ....

    paula trebuie sa spun ca nu ai deloc dreptate..fiecare gresim dar asta nu inseamna ca nu exista iubire.. draga mea degeaba noi toti ti-am da sfaturi pt ca tu in inima ta stii clar ce trebuie sa faci doar ca simti nevoia de un imbold insa nimeni nu poate sa til dea pe cel cu adevarat corect pt ca noi nu simtim durerea care iti apasa inima...noi ne putem doar imagina. Totusi eu cred ca trebuie sa te gandesti bine si daca el mai tine la tine de ce sa nu ii oferi o a doua sansa?adica gandestete la ziua nuntii in care ai spus ca o sa fiti impreuna la bine si la rau..sau gandestete dak ai gresi tu in ceva ..nui asa ca iti pare rau si ca ai vrea sa indrepti greseala?sau cel mai mult gandestete la fetita ta...din proprie experienta iti spun ca e foarte greu pentru o fetita sa creasca departe de tatal ei pe care sa il vada periodic..cat e mica se rezolva dar dupa ce creste nici nu iti poti imagina ce o sa se petreaca in inima ei...pana la urma a fost sotul tau si cu toti meritam o a doua sansa....dak nu pt el gandestete la micuta ioana si la viata pe care o are inainte:P

    2
    1

  • Miki pe 20 Dec 2010, 15:24
    sint de acord to diandra

    Precautie cu prietenele - si eu sint separata de 6 ani si am un partener constant, insa uitindu-ma inapoi solutia cea mai buna nu este despartirea - mai ales in situatia in care ai copii. Incearca sa treci peste dificultatea de a te apropia din nou de el si sint sigura ca vei fi precauta in viitor.

    1
    1

  • mnc pe 20 Dec 2010, 14:15
    o noua şansa

    Draga mea....E greu.......Stıu........Te sımtı ınselata,aruncata ca o carpa,fara valoare,fara ıncrederea de care aı atat de multa nevoıe.....dar..........stıı ca orıunde sı orıcand exısta un DAR...?????.E foarte greu acum sa ıtı recastıge dragostea,dar cum totı suntem oamenı,cum ochıı nostrıı sunt facutı pentru a vedea ıar sımturıle pt a dorı(de cele maı multe orı...anımalıc), de multe orı 'creıerul acela' ffffffff ımportant nemaıavand nıcı o logıca..se poate ıntampla orıce...orıcuı....ınclusıv tıe ....canda ,undeva,odata.....Dar dragostea ta pentru el sı maı ales pentru fetıta voastra trebuıe sa Castıge!!!Maı acorda-ı te rog o sansa......fıecare are acest drept..........Sunt convınsa ca ıı pare f rau pt tot ce s-a ıntamplat sı ar da orıce sa ıntoarca ınapoı tımpul ,ca acest epısod sa nu fı exıstat ın vıata luı..........Nu vreau sa ıl scuz pt ca e barbat..........ınsa 'prıetena'ta (fara cuvınte).....Sunt o doamna de 48 de anı cu un pıc maı multa experıenta decat tıne sı asculta-ma te rog.........Nu lasa pe nımenı sa se bucure de neferıcırea ta......Incearca..........vetı castıga ımpreuna.........ıar el dupa acest neferıcıt evenıment fı convınsa ca va fı cel maı bun sot sı maı ales tata pt fetıta voastra.Fıecare gresım.....te rog spune-mı decızıa ta fınala...........nu te grabı........ıa o coala de hartıe alba.......trage o dunga la mıjloc sı scrıe..ın stanga ...tot ce are el rau......ın dreapta tot ce are el bun........vezı ın ce parte se ınclına balanta.........sı apoı ıa decızıa fınala...............Gandeste te rog cu INIMA!!!!

    1
    1

  • Marina pe 20 Dec 2010, 11:35
    Te Rog...

    Vreau sa te rog sa ne scrii si nou un raspuns in legatura cu aceea daca o sa fiti sau nu impreuna.....as vrea sa stiu ce ai hotarit, pentru ca sta o sa ne ajute si pe noi cei mai tineri decat tine in viitori

    1
    1

  • Marina pe 20 Dec 2010, 11:31
    ahh....

    Nu stiu ce sa spun, nici ce sa gindesc.....ma pun in situatia ta si inteleg ca e faorte greu de luat o decizie inteleapta....am citit si comentariile si vreau sa spun ca au dreptate si cei ce sustin ca ai si tu o parte de vina, caci da, iubirea e cel mai important, dar relatia trebuie mereu intretinuta cu micile detalii, sa o faci sa fie mereu captivanta,ca sa nu se stinga in timp si asta trrebuie sa o faca ambele parti...dar daca nu poti trai fara el (si vad ca si el (mai) tine la tine).....aici deja tu trebuie sa te asezi si sa pui totul cap la cap: sa te gindesti foarte foarte bine, caci nu e de gluma:daca s-ar mai repeta o data.....aa, si cred ca trebuie sa discutati foarte serios amandoi si sa analizati din toate punctele de vedere, asta daca te hotarasti sa il intorci in viata ta....... In ceea ce o priveste pe Ioana "prietena ta" cred ca nu trebuie nici sa te gindesti la ea....si as vrea sa-ti dau un sfat: nu mai crede pe viitor in asa o prietenie, caci nu cred ca exista, in ziua de azi pana si fratii/surorile te tradeaza, da ce sa mai zic de un necunoscut-caci asta este...........eu iti doresc mult succes si Domnul sa te lumineze in decizia ta...Alege ce e mai bine pentru tine.... .. P.S Cred ca la orgoliu trebuie de gindit nu in primul rind......

    0
    1

  • dianda pe 20 Dec 2010, 11:12
    O experienta

    Personal cred ca in toata aceasta poveste o parte de vina iti apartine si tie. Am sa povestesc ce mi s-a intamplat mie: ca si tine am avut o prietena , cea mai buna credeam eu, cu care ca si tine am petrecut zile frumoase in studentie.Tot timpul ea se considera cea mai frumoasa , cea mai curtata. nu ma deranja , intr-o prietenie trebuie sa iei omul asa cum este.Ei bine prietena mea se casatoreste , ma invita la nunta. Datorita febrei din preajma unui asemenea eveniment nu am mai vorbit asa de des cum o faceam , asa ca afla ca voi veni insotita la nunta cand imi aduce invitatia. La nunta am observat ca incerca sa flirteze cu noul meu prieten. Desi cele ma bune prietene si ea aflata la propria nunta se parea ca nimis nu conta.Am racit relatia, pana la desfiintare . Nu ne-am mai vorbit decat ocazional si niciodata nu i-am mai dat ocazia sa fie in preajma sotului meu. Concluzia mea este ca ai facut o greseala cand ai tinut atat de aproape o femeie necasatorita, la fel ca si in cazul barbatilor era o "ocazie" teribil de lesnicioasa pe care a "valorificat-o". Cred ca in cel priveste pe fostul tau sot ai fost pre severa si ca nu te-ai gandit suficient de bine cand te-ai grabit sa divortezi. Personal as inclina spre o reconciliere. Ca sa ai un camin trainic trebuie sa fii atenta la toate posibilele tentatii, sa fii prudenta si sa nu te increzi total in oamenii din jur care si ei sunt tentati sa profite daca au ocazia

    1
    2

  • Daissy pe 20 Dec 2010, 11:02
    prietena?

    Vei trece peste toate, mai greu, e drept, dar vei trece. Ramân cicatrici, dar, e bine sa ai incredere in tine, iar aceasta trista experienta te-a invatat sa fii putin mai circumspecta in relatii. Iti doresc putere, multa putere, ganduri bune, si incredere in tine. O, de-as mai avea si eu 34 de ani...Gandeste-te ca tu esti unica, ai frumusete sufleteasca si fizica, ai trecut printr-o experienta, deci, esti puternica. Ramâi asa, frumoasa, puternica si cu sufletul tânar.

    2
    2

  • eclair pe 20 Dec 2010, 09:35
    josnic

    ca prietena ea este de o josnicie si o imoralitate fara seaman, iar el si mai si. ce sunt animale, cum adica nu au putut ...rezista "tentatiei". de ce nu te-a chemat pe tine sub clar de luna? evident ca si-a dat intalnire cu ea, ca doar nu au comunicat telepatic, gen, doarme nevasta-mea hai s-o facem.stii cum se zice, cine a baut va mai bea.ca nu se va intampla cu ea, evident, asta nu inseamna nimic. tu stii mai bine daca vrei sa-l ierti, desi, sincer ciorba reincalzita....iti doresc sa intalnesti un barbat adevarat, care sa te iubeasca si pe care sa-l iubesti, fii fdoar foarte atenta, sa nu transferi neincrederea si dezamagirea asupra unei noi relatii ca tot tie iti va fi rau. priveste cu incredere. mult noroc..

    2
    2

  • salmarose pe 20 Dec 2010, 08:30
    doar vina lor?

    Asculta Adriana, E usor sa-i acuzam pe ceilalti pt tot ce se intampla, sa-i invinuim si sa ne consideram pe noi insine ca ingeri..Iti spun asta pt ca eu consider ca o parte din vina a fost si a ta. Te-ai casatorit si ai crezut ca iubirea este tot ce conteaza. Un ex: spui ca tie nu-ti place apa si soarele de aceea ai ales sa nu mergi cu ei. Dar te-ai gandit la ce ii place si lui? Normal ca intre ei a avut loc aceea aventura nebuna din moment ce sotia lui nu era disponibila sa si dispusa sa il seduca in Grecia? Gandeste-te la tot ce a fost intre voi, tu stii mai bine si incearca sa-ti recunosti partea de vina.

    2
    1

  • Andreea pe 20 Dec 2010, 08:02
    pofta vina mancand

    Eu cred ca daca a facut-o o data, o sa o mai faca de care ori are ocazia!Si fetita ta nu cred ca merita un astfel de parinte.Daca la tine nu s-a gandit macar se putea gandi la fetita,asa ca parerea mea e sa ai grija de fetita ta si sa il lasi pe el in pace!Bafta si multa putere sa treci peste

    2
    1

  • gabi pe 20 Dec 2010, 02:51
    de dragul fetitei

    Stiu ca ce ti-a facut sotul tau este de neiertat dar se pare ca regreta sincer. De dragul fetitei, poate merita sa-i dai o sansa. Daca te vrea inapoi , poate reuseste sa-ti recastige increderea si in final sa te faca sa te indragostesti din nou de el!

    2
    1

  • cristinastef1 pe 19 Dec 2010, 23:15
    asta a fost!

    pentru k am citit cu nespusa curiozitate finalizare acestei povesti,nu pot sa nu-ti scriu cateva cuvinte!uneori se mai intampla si lucruri total neasteptate,dar Robert cred k chiar regreta cele intamplate si te vrea inapoi.Plus deasta mai e si un copil la mijloc!daca fericirea ta este el,de ce nu va impacati? orgoliul?lasa-l deoparte si impacati-va,e pacat!si Ioanei ii va fi greu sa traiasca departe de unul dintre parinti:D iar referitor la Ioana cea mare,pe ea chiar o consider vinovata si de neiertat!bafta:*

    1
    1

  • paula pe 19 Dec 2010, 23:01
    Soc!!!

    Ce nesimtiti!!! daca te iubeau nu faceau chestia asta....clar mai ales el care are un copila si o nevasta fidela care il iubeste!!!Au stricat tot, si casnicia si prietenia!!!Adevarul k si ea e o nesimtita!!! viata merge inainte...important e sa ai grija de copil si el sa zboara din femeie in femeie.Bafta multa in continuare....

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod