Povești adevărate: 8 lecții valoroase de viață de la oameni care s-au recăsătorit cu foștii

Vorba populară "ciorba reîncălzită nu mai are același gust" este reală sau doar un mit?
Multe persoane care aleg să divorțeze nu mai privesc niciodată în urmă, însă mai există și cazul celor care decid să mai acorde o șansă iubirii din trecutul lor. 

În tot acest proces ambii parteneri află lucruri noi unul despre celălalt și învață cu adevărat cum să construiască o legătură durabilă, fără pauze sau alte despărțiri. Divahair.ro îți prezintă, în galeria foto, povești reale de dragoste ale unor oameni care s-au recăsătorit cu foștii. Descoperă lecții valoroase din partea celor care au trăit totul chiar pe pielea lor.

Viața după despărțire


"În jurul vârstei de 40 de ani eram deja căsătorit de 17 ani cu soția mea.
Atunci am început să ne adresăm întrebări cu privire la viitorul nostru împreună și, după îndelungi discuții, am decis să divorțăm. Pur și simplu nu a funcționat, iar noi nu am rămas în relații foarte bune. Până când într-o zi, după trei ani de la separarare, primesc un telefon de la fosta mea în care mă anunța că animalul nostru de companie a murit. M-am întâlnit imediat cu ea și, din vorbă în vorbă, am realizat că nu am găsit fericirea în timpul cât am stat separați.
Aveam tot ce ne puteam dori, trebuia doar să privim cu atenție. Am făcut pași mici către împăcare, iar acum suntem mai fericiți decât am fost vreodată". Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod