Poveste adevărată: Cum am ajuns amantă

Sunt amantă de doi ani şi nu sunt mândră de asta. Am renunţat la căsnicia mea, tocmai pentru că în ea se terminase orice urmă de sentiment, şi ca să nu fiu nevoită să înşel.
Sunt amantă de doi ani şi nu sunt mândră de asta. Am renunţat la căsnicia mea, tocmai pentru că în ea se terminase orice urmă de sentiment, şi ca să nu fiu nevoită să înşel. Am considerat că e mai cinstit să ne despărţim, decât să ajungem să ne urâm. Iar motto-ul meu a fost întotdeauna: "Nu voi înşela niciodată!”.

Totuşi, prima relaţie pe care am început-o, la câteva luni după ce am încheiat divorţul, a fost chiar una în care înşel. Îmi înşel familia, care nu ştie că iubesc un bărbat însurat, şi amândoi o înşelăm pe soţia lui, care este o femeie cumsecade.
Când l-am cunoscut pe Vali eram "în convalescenţă” după o căsnicie de trei ani, din care nu mai rămăsese nimic. Ne-am despărţit amici, dar cu inimile goale. Nu am avut copii, nu am avut ce împărţi. Doar câteva amintiri plăcute. Aveam 28 de ani şi abia dădeam piept cu reticenţele părinţilor în faţa blamatului divorţ.
Am plecat într-o excursie în Grecia, era vară, şi voiam doar să fiu cu mine şi atât. Dar n-a fost să fie aşa. Lângă mine a stat, tot drumul (cu autocarul) un bărbat la fel de singur ca şi mine. Cu 10 ani mai mare şi cu mult mai multe de împărţit în căsnicie: doi copii, câteva case, o afacere.

Ne-am simţit bine în Grecia, ca doi camarazi. Am vorbit mult, ne-am distrat, am dansat, am descoperit că aveam multe gânduri în comun. Nimic mai mult. Mi-a spus atunci că nu mai simţea nimic pentru soţia lui, decât un respect care-l împiedică să o părăsească. Eu eram încă de părere că lucrurile tranşate sunt mult mai curate, dar nu aveam niciun răspuns pentru afirmaţia "este mama copiilor mei, totuşi!”.

Când ne-am întors în ţară, după câteva zile, el m-a sunat şi aşa au început întâlnirile clandestine. În scurt timp aveam să mă las în voia sentimentelor şi să ignor total principiul. Îl iubesc şi asta e tot ce contează. Acum. Vine des în Bucureşti, cu afaceri, în timp ce soţia şi copiii stau în alt oraş, la o sută de kilometri distanţă. O dată pe săptămână doarme la mine. Periodic mai plecăm în câte o excursie, când el poate lipsi de acasă, sub pretextul unor afaceri. Ne ascundem, nu ne ţinem de mână pe stradă, numele meu figurează ca firmă în telefonul lui.

El are o viaţă normală, de familie. Eu am o viaţă anormală, de aşteptare. Veşnic sunt cu ochii pe telefon, pe email, cu urechile ciulite la uşă.
Primul Revelion singură, fără el a fost cumplit. E adevărat că l-am petrecut după o săptămână, precum chelnerii, pe al nostru, dar asta a compensat prea puţin singurătatea de sărbători.
Sigur, am fost la părinţi, n-am fost chiar singură, dar acolo a trebuit să mint. Să spun că sunt cu cineva, dar că încă nu suntem aşa de apropiaţi ca să-l prezint părinţilor. Apoi ai mei încă suspină după ginerele lor ideal, pe care nici acum nu înţeleg de ce nu-l mai au.
Aşa au trecut doi ani. Când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că sunt tot eu cea care eram împotriva infidelităţii, asta care acum se numeşte amantă. Şi totuşi mă complac. Savurez precum condamnatul la moarte fiecare întânire cu Vali şi nu reuşesc să-mi mai imaginez viaţa fără el. Mi-am impus o dată să mă despart de el, să renunţ eu, pentru că el spune că nu poate, şi după o săptămână am clacat amândoi.
Între noi nu există false discuţii despre cum o să-şi părăsească el soţia. Niciodată n-au fost. Eu ştiu că nu au niciun rost şi nu i-am cerut niciodată asta. El nu a promis. Trăim doar clipa, cu diferenţa că emoţional vorbind, suntem amândoi foarte îndrăgostiţi.

Şi da, în continuare mă declar împotriva infidelităţii. Dar acum sunt mai înţeleaptă. Nu spun niciodată niciodată...
 

Comentarii (22)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • akspy pe 11 Ian 2013, 20:44
    nu va duce mintea deloc pe cate unii

    domnisoara asta vine si isi "varsa" amarul pe site-ul asta cu toate ca nu e un loc prea potrivit pentru asta si voi (unii) nu gasiti altceva de facut decat sa o bombardati cu insulte si imprecatii care mai de care mai "colorate".daca nu va intereseaza subiectul pe care ea il expune aici,treceti mai departe si gata,nu faceti ca tot romanu`...isi da si el o parere chiar daca il intereseaza subiectul sau nu.dar el si-o da ca sa fie data.in ceea ce o priveste pe d-ra care a postat inscrisurile astea...viata e simpla.nu o face tu complicata.ia-o ca atare chiar daca nu poti sa dormi noaptea din motivul asta.iti convine situatia...ramai,nu-ti mai convine...esti libera sa pleci uunde vrei tu.si in Tenerife nu numai in Grecia.nu cred ca le faci vreun neajuns copiilor alora prin faptul ca ajungi cu tatal lor in pat o data pe saptamana.sotiei...eu zic ori ca habar n-are ori se complace/balaceste in apa asta de dragul copiilor.ce mentalitate idioata.ne rupem capul in casa zilnic dar ne giugiulim ca porumbeii in fata copiilor (de dragul lor cica).de-aia ies de pe bancile scolilor retardati cu diploma de S.A.M.,pentru ca au avut parinti ca astia!ma rog...stiti paragraful ala din Biblie:"Cine e fara de pacat,sa arunce primul cu piatra".asa si voi.

    0
    0

  • Xena pe 1 Ian 2013, 15:51
    barbatii inseala pentru diversitate - pentru irina

    draga Irina....si multe alte femei naive, care ganditi ca ea: barbatii nu inseala pentru ca nevasta nu se mai ingrijeste, se dedica prea mult copiilor, sau nu stie sa fie amanta in pat. Inseala pur si simplu pentru ca vor ALTCEVA. Indiferent cat de minunata, frumoasa, desteapta, calda ar fi sotia lor, vor vrea la un moment dat si ALTCEVA! Ar trebui sa intelegeti asta, toate femeile care va veti casatori vreodata! Veti fi inselate CU SIGURANTA de catre sotul vostru. Unele, mai norocoase, vor fi inselate mai rar. Altele...in mod sistematic! Cu cat mai repede si mai complet veti intelege aceasta realitate, cu atat mai repede veti accepta si aplica leacul: inselati si voi! Da, fetelor! Pastrati familia (asa cum o fac si cei mai multi barbati infideli), dar inselati ! Ce poate fi mai minunat decat un amant tandru, dedicat satisfacerii placerilor tale, romantic (hmmm...sms-uri de amor in miez de noapte...ce exciting!!! Pun pariu ca sotul nu face asa ceva! :-) O singura CONDITIE, gagici! Nu fiti niste gaini proaste si sa va indragostiti de amant! Asta ar fi prostie mare! nu , fetelor! Amor (deci nu sex, dar nici dragoste), putin romantism (sare si piper), si mutrele sotiorului vor fi mai usor de suportat! Ca si putin ruj pe camasa lui! Ok, deci are si el pe vreuna. Si ce daca? Stii ca e cu capul pe umeri, ca tine la familie si tot acasa se va intoarce! Stii ca si tu esti la fel! Atunci? unde e problema? E bine asa! Am sa va spun cum NU E BINE! Nu e bine ca el sa aiba amante, iar tu sa stai acasa, ca o sfanta, ingropata intre cratite si scutece, sa te acresti si sa te amarasti mai rau, sa te stafidesti. Sau...si mai tare! Sa divortezi! Alta prostie! Si cine te va mai lua, toanto, cu copii? Stii bine ca vor ramane in grija ta, caci nu poti sa stai departe de puii tai! Daca te va lua vreunul, o sa te insele si ala, ca e tot barbat! Aaaa....nu te vei mai casatori? Vei ramane doar mama si atat! Bravo, toanto! Alta hotarare minunata! Sa te ofilesti in singuratate si acreala! si, eventual....sa iti versi nervii pe copii, din cand in cand! Hai, fato, lasa prostiile! Misca-te si fa-ti un amant (PS. conditie importANTA: sa fie singur, divortat, despartit de multi ani! Nu aduce durere unei alte femei!). dar nu uita: NU TE INDRAGOSTi, femeie!!! dragostea este o complicatie inutila si periculoasa. Esti femeie in toata firea, nu te comporta ca o adolescenta virgina! Distractie placuta, dragelor! :-)

    2
    1

  • irina pe 13 Dec 2012, 17:31
    traiti-va viata fetelor!

    profitati de fiecare moment petrecut langa persoana iubita (iubit, sot, amant, nu conteaza)! cu astea ramaneti, cu amintirile frumoase, eu prefer sa imi aduc aminte cu placere de iubire, de tineretea mea si fara sa fac rau cuiva in vreun fel! nu ma condamna ca sunt pro amanta!!!!!!!!! am fost iubita! am avut iubit! sunt sotie,am sot! sunt si amanta, am si amant! sunt fericita!!!! iubitul meu, sotul meu si amantul meu sunt una si aceeasi persoana! nu au fost mereu lucrurile asa, momente de cumpana au existat si la noi pana am ajuns sa gasim acea cale de a le imbina pe toate incat sa fie bine pentru amandoi! daca eu am putut si voi puteti!!!! nu va mai "obligati" sotii sa plece in bratele "amantelor" fiti voi femei complete: iubita, sotie, amanta pt ei, daca reusiti sa faceti asta cu siguranta nu mai au nevoie de alta femeie! cata vreme nu reusiti sa le faceti pe toate si el sa nu isi dea seama de diferentele acestea toate riscati sa va treziti bagate in povesti cu neveste parasite si amante condamnate!

    0
    0

  • irina pe 13 Dec 2012, 17:21
    nu aveti dreptate

    in aceste situatii totul este relativ! nimeni nu stie ce viata de cuplu duce fiecare..in concluzie abtineti-va sa va mai dati cu parerea daca nu ati trecut prin situatia respectiva! "te-as mutila daca as fi eu nevasta!":)) mi se pare idiotenie curata deoarece: daca barbatul nu simtea nevoia sa isi insele sotia si sa faca din asta un obicei respectiva nu devenea aventura si cu atat mai putin amanta!!!!!! de vina e aia de acasa care nu e in stare sa discute cu el, sa afle ce gandeste, ce simte, ce fantezii are, ce dorinte, aia care nu se mai ingrijeste si se transforma intr-o femeie neglijenta, una care uita sa traiasca si viata ei si se "dedica"copiilor pentru ca mai tarziu sa aiba pe cine sa dea vina cand barbatul de langa ea nu o mai simte femeie! "v-am crescut, v-am educat, v-am oferit toata viata mea!" cine te obliga? de asta se ajunge la situatii de acest gen si cata vreme femeia care ii devine amanta nu il smulge de langa copiii sai sau nu il "foloseste" pentru bani cum va infigeti majoritatea sa afirmati inseamna ca e o femeie cu foarte mult bun simt si cu constiinta si pe langa toate astea una superioara voua (nevestelor mutilatoare) pentru ca sunt capabile sa iubeasca si sa ofere celui iubit libertate deplina, a iubi pe cineva nu inseamna sa il sufoci, sa il legi de tine prin 3-5 copii, inseamna sa il lasi liber sa plece si totusi de fiecare data sa constati ca se intoarce la tine cu aceeasi placere, acelasi zambet.Jos palaria pentru amantele adevarate!!!!!!!!!!!!!!! de alea nici macar nu aflati vreodata in viata voastra! povestile despre amantele de care aflati voi sunt doar povesti "lasate" sa fie aflate si in general de pitipoancele intretinute, alea nu sunt amante!!!!!!confundati curvele cu amantele!!!!!!

    3
    1

  • vera pe 24 Iul 2012, 20:46
    cred....

    din pacate o o poveste trista. imi pare rau..nu judec pe nimeni..dar spune-mi tu, unde vezi fericirea in toata povestea asta??? povestile de dragoste sunt minunate si pline de dor si placere. tu??? unde simti minunatia in povestea ta? iti place sa stai in umbra. nu doresti sa stai seara cu omul tau la masa? nu doresti sa dormi cu perna langa perna lui?? cred ca esti o femeie puternica...gaseste puterea si curajul sa cunosti pe altcineva. viata poate fi altfel. ia-ti inima in dinti si.....arata-te!!!! iesi din intunericul in care stai.....decide tu daca meriti....

    2
    0

  • Roni pe 6 Oct 2011, 23:10
    Esti itr-un tunel si incerci sa te minti cu diferite peisaje imaginare minunate.Asta e doar o iuluzie. Fii curajoasa, esi din tunel, sa traiesti real, petru ca meriti ceva mai bun

    Chiar daca pare sotia sa fie inselata si cea care trebuie compatimita, sa stii ca tu esti jertfa adevarata, tu esti cea care nu e respecata si mereu folosita... Nu zic ca o respecta prea mult pe sotia lui, dar pentru ca e mama copiilor lui, are valoare mult mai mare decit tine... Sa stii ca nu te judec nici un pic, chiar nu vreau. E usor sa judeci, dar cind ajungi in asa situatie, si nimeni nu te intelege, e foarte greu... Incearca doar sa te respecti, iubesti si apreciezi la justa valoare... tu nu meriti doar atit... Ar putea fi o iuluzie foarte mare ca el te iubeste, tu doar nu ai vazut cum e el si acasa in familie si cum se comporta si cu sotia lui... Si chiar daca iti v-a fi cuplit de greu sa renunti, sa stii ca iti vei dovedi ca poti fi o femee puternica si poti sa iti iai viata in miini...

    2
    0

  • mihela pe 17 Iun 2011, 17:13
    ciudat...

    ciudat este faptul ca poti avea atata nesimtire incat sa mai spui k esti impotriva infidelitati???...nu am cuvinte ....dar ai probleme...

    0
    2

  • Aliana pe 6 Mar 2011, 17:59
    Te iubeste oare?

    Asa cum ai reusit tu sa treci peste un divort,daca te iubeste cum spui ca te iubeste ar trebui sa faca si el acelasi lucru,chiar daca are o familie.Pune-te in locul sotie lui.Cand o casnicie sacrtaie e mai bine sa divortezi asa cum ai facut si tu.Felicitari pentru decizia luata!ai grija de tine!:*

    0
    2

  • MGaby25 pe 28 Feb 2011, 14:21
    ce urat!

    daca intradevar te-ar iubi, ar ramane numai cu tine. e clar ca te foloseste, se foloseste de corpul tau si tu nici nu-ti dai seama ptr ca te-ai indragostit prosteste. ppfff! pacat! cauta pe cineva care sa fie dispus sa fie cu tine tot timpul, fara obligatii. pacat si de sotia lui! barbatul sa zicem ca nu si-ar intelege sotia ptr ca are alta gandire, dar tu ca femeie ar trebui sa te gandesti si la ea! noi femeile ar trebui sa ne sustinem, nu se ne tradam intre noi sa ne furam iubitii si sotii.. amandoi ati gresit, dar tu ar trebui sa-ti dai seama de greseala si sa o repari! nu s-a terminat lumea intr-un barbat! e plina balta cu peste! :)

    6
    1

  • georgeta pe 25 Feb 2011, 19:25
    adevarul....

    Toti barbatii sunt la fel...daca nu era ea,era alta,si tot asa mai departe!!! Judecati-l pe el,ca el e cel care inseala,ea e o femeie libera,singura ei gresala,e ca s-a indragostit de el,atata tot....probabil multe sau multi,atat femei cat si barbati,se afla in situatia ei

    5
    2

  • georgeta pe 25 Feb 2011, 19:25
    adevarul....

    Toti barbatii sunt la fel...daca nu era ea,era alta,si tot asa mai departe!!! Judecati-l pe

    2
    2

  • georgeta pe 25 Feb 2011, 19:24
    adevarul....

    Toti barbatii sunt la fel...daca nu era ea,era alta,si tot asa mai departe!!! Judecati-l pe el,ca el e cel care inseala,ea e o femeie libera,singura ei gresala,e ca s-a indragostit de el,atata tot....probabil multe sau multi,atat femei cat si barbati,se afla in situatia ei,dar nu toti au acelasi curaj sa marturiseasca!!!! Barbatilor le lipseste mereu cate ceva(inclusiv o doaga),chiar daca au totul,mereu se plang k ceva nu merge bine,dar nu pun nimik de la ei sa fie bine...nu sunteti nici-una in masura sa judecati...si barbatii vostri fac la fel si aici ma refer la totiiiiiiiiii,doar ca unele afla si altele niciodata :)):)):)) numai bagati atata mana-n foc pt ei,toti sunt aceeasi apa si-un pamant,trasi la indigo :)):))

    2
    2

  • blonda13 pe 20 Feb 2011, 17:27
    parerea mea...

    e ca ar trebui sa cunosti pe altcineva potrivit pt tine si astfel il vei putea uita pe vali.daca ai stat atata timp cu el si nu a facut niciun pas important pt relatia voastra e putin probabil ca o va face vreodata. poti cunoaste pe cineva la fel ca vali in privinta varstei,mult mai mare decat tine,dar fara vreo obligatie de genul acesta si poate asa te vei indragosti la fel de usor.succes!

    2
    2

  • aida pe 21 Ian 2011, 09:28
    nenorociti

    ce cauta ala singur in grecia cu doi copii acasa??????si tu daca esti serioasa ce ai cautat la el? ce fel de dragoste e aia unde el locuieste cu sotia si tu accepti,nu iti dai seama ca l/ai implicat emotional si iei ce este de fapt a copiilor,cu alte cuvinte nu esti altceva decit o alta curva!!!! PS.toti care au amante spun acelasi lucru ca sotia e un monstru.......

    2
    3

  • Curva proasta pe 18 Ian 2011, 19:08
    NU ARE LOGICA POVESTEA, IDIOT!

    "..... Lângă mine a stat, tot drumul (cu autocarul) .. ...... câteva case, o afacere." Pai stai asa, asta are cateva case si o afacere si merge in Grecia in vacanta cu Autocarul? Cat de zgarcit sa fii? Sau merg toate asa de bine ca nu isi permite sa dea 100 euro in plus pentru avion?

    4
    4

  • Bianca pe 16 Ian 2011, 21:24
    cea mai mare depravata!

    din cauza unei astfle de nenorocite s-au certat si parintii mei. daca as avea un pistol v-as impusca pe toate, idioatelor! nu sunteti in stare sa va gasiti un barbat fara obligatii, vreti neaparat sa va futa unu insurat si pe deasupra si cu copii. eu daca as fi in locul sotiei inselate, te-as mutila de nici nu poza in mana nu te-ai mai recunoaste. un sfat: impusca-te, oricum faci umbra pamantului degeaba.

    0
    5

  • mihaela pe 16 Ian 2011, 21:07
    de ce...

    de ce credeti ca numai ea este de vina?e clar ca pe barbat ceva il nemultumeste acasa din moment ce cauta in alta parte...ceea ce ii lipseste.stiti voi cumva daca el are o casnicie fericita?poate a fost o alegere gresita de la inceput si a constientizat acum;poate ce ii leaga mai sunt doar copii...daca nu mai sunt sentimente la mijloc de ce sa continue relatia?de dragul lor?credeti ca ei nu simt tensiunea dintre cei doi parinti?daca nu era ea...eu cred ca era oricare alta si de inselat tot isi insela nevasta! de ce aruncati cu pietre?va e teama de astfel de femei?ca vi se poate intampla si voua?se poate intampla oricui...totul tine de tine ca femeie sa iti poti pastra barbatul langa tine!

    5
    0

  • elenush05 pe 16 Ian 2011, 19:30
    Citez: Şi da, în continuare mă declar împotriva infidelităţii

    poveste reala sau nu,putin imi pasa.pe mine nu ma afecteaza cu nimic. ce am eu de comentat este : Şi da, în continuare mă declar împotriva infidelităţii. pai cum poti sa scri o asemenea impocrizie?e ca su cum un drogat ar spune :sunt impotriva cocainei,dar consum extasy(sau orice al drog).hai sa fim seriosi.cand esti impotriva unui lucru/fapt nu ai de-aface cu el.in rest,putin imi pasa de aventurile lui X sau Y ... dar articolul suna ca si cum o femeie ar trebui sa se mandreasca cu asta.din punctul meu de vedere e josnic sa faci si sa mai spui asta.Dar Dumnezeu are grija de noi toti;)

    3
    3

  • davlena pe 16 Ian 2011, 14:10
    iubire?

    orice parere e subiectiva, si fiecare are dreptul sa fie fericit, daca voi sunteti bine impreuna, fa abstractie de restul\1

    3
    1

  • Elena pe 16 Ian 2011, 13:46
    Viatza e frumoasa daca shtii sa o traieshti ,dar e shi mai frumoasa atunci cand iubeshti

    Da e o situatzie cam problematika dar in ori ce problema se gaseshte cate-o rezolvare va traitzii clipa asta conteaza cel mai mult in dragoste indiferent ce statu ai ,fie sotzie ,fie amanta ,poate shi sotzia ishi traieshte clipa cu altcineva nu se shtie viatza iyzi rezerva surprize ,traieshte-tzi clipa shi momentu shi profita la maxim ca o viatza ai shi lui nu-i faci nici un rau din contra il faci fericit ,nu manaci din el:) mai e shi soarta care o avem ca nu ne-o alegem singuri soarta....

    3
    0

  • Diana pe 16 Ian 2011, 13:19
    Distanta de la obisuiinta la infidelitate.Cum inseala barbatul..si cum inseala femeia?

    De obicei,infidelitatea barbatilor e total opusa fata de cea a femeii in genere..Sa nu speri niciodata ca o sa o lase,mai ales ca la mijloc sunt si copii..Imi pare rau pentru situatie,insa trebuie sa te motivezi si sa te gandesti un pic mai mult la tine si la viitorul tau:)

    2
    1

  • omidutza1987 pe 16 Ian 2011, 10:01
    Parere

    E bine si nu prea e bine ceea ce spui tu dar......Daca erai tu in locul nevestei lui?sa stai sa il astepti de la amanta?E bine oare cand stai si iti astepti sotu de la alta femeie????Eu imi imaginez ca asta nu va dura o vesnicie si o sa se afle,e atunci cand se va afla eu ca nevasta a lui te-as mutila pe viata,chiar daca o fi sa fac si ceva puscarie.Problema e ca are si copii,oare copii aia cu ce au gresit ca sa le rapesti tu tatal??Asta nu o intelegi ca nu esti parinte.Eu aceste femei le numesc ratate ca stau si ele si asteapta cand le'o veni si lor randu,ca na omu are nevasta si nu sta toata ziua cu tine......dar nu isi pot gasi un barbat care sa le fie aproape mereu ca asta le e meteahna lor sa ia barbatii altora dar nu pentru mult timp.....doar o data pe saptamana

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod